2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Lansinohun başlığı da yumuşak mi can ben dr browns aldım o çok yumuşak diliyle itiyor lansinoh da mi oyle benim kızımda ayni canım zar zor o kadar içiyor sabah 10 da öğle 1 gibi ve saat 15:30 gibi emziriyorum
Evet canım yumuşak ama bende de dr browns vardı o aşağıya şarkıtınca ucu akıtıyor lansinoh öyle değil. Ama onu bile zar zor tutuyo. Kv ittire ittire onunla oynayarak konuşarak veriyo. Ki bitirmiyor sıpa

Evet canım yumuşak ama bende de dr browns vardı o aşağıya şarkıtınca ucu akıtıyor lansinoh öyle değil. Ama onu bile zar zor tutuyo. Kv ittire ittire onunla oynayarak konuşarak veriyo. Ki bitirmiyor sıpa
Biz de de durum aynı tek elimizde çıngırak diğer elimizde biberon o şekilde Zar zor alıyor insallah bir an önce alışırlar

Kaka problemimiz için tribudat şurup günde bir çay kaşığı ve bakso damla günde 6 damla verdi ve kakasını yapıyor artık ama şöyle iki güne bir yapıyor daha önce 10 güne 1 yapıyordu
Sevindim canim insAllah böyle devam eder
Oglumda 10 gunde bir yapıyordu son 1 aydir fitille anca yapiyo artik fitille bile zor yapiyo sabah fitil verdim daha yeni yaptı pazartesi kontrol var bakalim ne dicek doktor

Off,zaten hep ağlayan,kucakta dolaşan bir bebekti,ağlaması iyice arttı.

Memeyide ısırıyorlar mı? Biraz emiyor,sonra uca getirip ısırıp çekiyor birde ağlayıp.Gazmı acaba diyorum ama gaz sancıları da böyle olmuyordu ki.Salyalar,tükürükler,her yanımız ıslak...
Canım bebeğinin hep ağladığından bahsediyorsun sürekli ağlamasının altında bi sıkıntısı olmasın bebişin. Gazı falan cok oluyormu yada biyeri ağrıyor olmasın

Canım bebeğinin hep ağladığından bahsediyorsun sürekli ağlamasının altında bi sıkıntısı olmasın bebişin. Gazı falan cok oluyormu yada biyeri ağrıyor olmasın

Aranızda bebeği aglamayan var mi

Peş peşe mesajları okuyunca bir garip oldu :)

Vallahi byrktrfa byrktrfa kafam allak bullak,sürekli acabalarla dolaşıyorum.Acaba diş mi çıkarıyor,acaba aç mı,acaba gazı mı var,acaba üşütüyor mu,acaba karnı mı ağrıyor,acaba canı mı sıkılıyor oyalayamıyorum,acaba acaba...
Doktora gidiyoruz,neyi nasıl soracağımıda bilmiyorum.Gazdan ya da kucağa alıştırmışsınız tabii cevaplarını alıyorum böyle oluncada.
Sonrada tek kalınca moralim bozuluyor ben bakamıyorum çocuğa diye.Ha ağladı ha ağlayacak diye strese giriyorum...

Babamlardayım,bana "bi de ağlıyor diyorsun,hani" diyorlardı dalga geçerek.Şu an babam kucağına almış,kardeşimde peşinde çıngırakla şebeklik yaparak sakinleştirmeye çalışıyorlar :) Ben tek başıma nasıl yapayım bunların ikisini birden.

Hayır önceki kontrolde dışarda mızmızlanan çocuk,doktorun yanına girince gülücükler atmaya başladı.Şirinlik mi yapıyor ne bana bişey yapmasın diye :) Kimse inanmıyor,ben olsam bende inanmam...

Benden sıkılıyor galiba :KK64:

Vallahi byrktrfa byrktrfa kafam allak bullak,sürekli acabalarla dolaşıyorum.Acaba diş mi çıkarıyor,acaba aç mı,acaba gazı mı var,acaba üşütüyor mu,acaba karnı mı ağrıyor,acaba canı mı sıkılıyor oyalayamıyorum,acaba acaba...
Doktora gidiyoruz,neyi nasıl soracağımıda bilmiyorum.Gazdan ya da kucağa alıştırmışsınız tabii cevaplarını alıyorum böyle oluncada.
Sonrada tek kalınca moralim bozuluyor ben bakamıyorum çocuğa diye.Ha ağladı ha ağlayacak diye strese giriyorum...

Babamlardayım,bana "bi de ağlıyor diyorsun,hani" diyorlardı dalga geçerek.Şu an babam kucağına almış,kardeşimde peşinde çıngırakla şebeklik yaparak sakinleştirmeye çalışıyorlar :) Ben tek başıma nasıl yapayım bunların ikisini birden.

Hayır önceki kontrolde dışarda mızmızlanan çocuk,doktorun yanına girince gülücükler atmaya başladı.Şirinlik mi yapıyor ne bana bişey yapmasın diye :) Kimse inanmıyor,ben olsam bende inanmam...

Bi karın ultrasonu çektir istersen kontrole gidince.
Belki akşama kadar evde ikiniz tekseniz sıkılıyor olabilir. Bizde teksek ağlamaya baslayınca hemen başka odaya götürüyorum, camdan dışar bakıyoruz Susuyo.bebişlerde akşama kdr evde haatta bazen aynı odadalar sıkılmaları cok normal. Genelde gündüz annem yanmda olduğu için de bende sıkılırsaona veriyorum

Yada uyanalı 1 saati geçtiyse ağladığında uyutmayı denesen. Uykuya gecemiyo memede zorlanıyor demişsin benm oğlumda 2 haftadr öyle. Uykusu gelip mızmızlandıysa emme pozisyonu alınca iyice çığlığı basıyor. Güzdüzse kafasına şapka takıp gözüne kdr çekiyorum ayakta dolaşa dolaşa bi şekilde memeyi tutturuyorum hemen mayışıyo anlıyorumki huysuzluğu uykudanmış.

Anneye nazlanıyorlar birazda. Benim oğlumda bazen bende ağlıyor, babası alınca susuyor.. sakin sakin ağladığında "ne oldu oğlum"diyorum gözlerine bakarak bu sefer daha çok içleniyor çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor :)

Canım kaka probleminiz ne oldu? Tahlil yapılacaktı sanırım. Benim bebeğim rota aşısından sonra hergün yapmaya başladı kakasını. Tabi çok zorlanıyor yaparken.
Canım 2defs gece yaptı götürmedi eşim. Valla yoruldum bu durumdan haftaya kontrolümüz var. Rota aşısından hiç bahsetmedi doktorum

Sevindim canim insAllah böyle devam eder
Oglumda 10 gunde bir yapıyordu son 1 aydir fitille anca yapiyo artik fitille bile zor yapiyo sabah fitil verdim daha yeni yaptı pazartesi kontrol var bakalim ne dicek doktor
Doktor sıkıntı etmeyin dedi posa üretemiyormuş bebekler herzaman ondan oluyormuş

Doktor sıkıntı etmeyin dedi posa üretemiyormuş bebekler herzaman ondan oluyormuş
Ya aslinda biliyorum doktor bi sıkıntı olmaz dedi herdefasinda ama huzursuz oluyorum yinede hadi 10 gunde bir yapiyo kendi kendine ozaman cok takmiyodum da artik 10 gunu geciyo fitil veriyoru mecbur ozamanda nerdeyse fitilden 12 saat sonra yapiyo

N Nil4 canım biz kızımla hastanede yatarken yanımızda 1 aylık bi bebek vardı, bebek o kadar sakindi ki gıkı çıkmıyordu, acıktığında bile azıcık ih-mih deyip hareketleniyordu o kadar, ay ne kadar sakin, gazsız bi bebek demiştim...

Dün kızım gündüz 3.5 saat emmeden uyudu sonra uyandı emdi yine biraz uydu uyanık kaldı gaz masaji felan derken 4 saat sonra ancak emmek istedi az emdi,emzirmek için yatırdıkça ağladı, acile gittik neden emmiyor 4 saat çok değil mi diye...(yenidogdugunda beslenememe sıkıntısı yaşayıp kuvözde kalmıştı) korktuk yine öyle birşeyler mi var diye...

Dr. 2.5 aylık olmuş artik büyüdü kilosu da iyi, 3 saatten önce emzirme dedi.. Evde mızmızlanan çocuk orda güldü oynadı eve gelirken de uyudu...

N Nil4 canım biz kızımla hastanede yatarken yanımızda 1 aylık bi bebek vardı, bebek o kadar sakindi ki gıkı çıkmıyordu, acıktığında bile azıcık ih-mih deyip hareketleniyordu o kadar, ay ne kadar sakin, gazsız bi bebek demiştim...

Dün kızım gündüz 3.5 saat emmeden uyudu sonra uyandı emdi yine biraz uydu uyanık kaldı gaz masaji felan derken 4 saat sonra ancak emmek istedi az emdi,emzirmek için yatırdıkça ağladı, acile gittik neden emmiyor 4 saat çok değil mi diye...(yenidogdugunda beslenememe sıkıntısı yaşayıp kuvözde kalmıştı) korktuk yine öyle birşeyler mi var diye...

Dr. 2.5 aylık olmuş artik büyüdü kilosu da iyi, 3 saatten önce emzirme dedi.. Evde mızmızlanan çocuk orda güldü oynadı eve gelirken de uyudu...
Ohh valla sevindim şimdi dışarıdan geldik ya bir bebek hiç acikmazmi 5 da emzirme odasında emdi 5 saat gezdik sinir oldum zaten acıktığında belli etmez ıh mıh der o kadar valla düşünmekten yoruldum

Arkadaşlar merhaba,
Bir arkadaşımız vardı, işe başlayacak. Bebeği biberon almayan? O buralarda mı acaba? Ya da bu konuda fikri olan var mı?
Ben de pazartesi iş başı yapacağım. Bebeğime bir kaç kez vermiştik. Kâh tuttu kâh kırıştı.
Bugün uyurken babasına bıraktık. 3 saat uyumuş. Süt sağıp bıraktıydım. Uyandıktan sonra 30 dk boyunca kıyametleri koparmış, çığlık çığlığa. Bir geldik, yüzü kaşık kadar kalmış. gözler kıpkırmızı. Babamız perperişan. :olamaz: Var mı tavsiyesi olan?:KK17:

Back