- 21 Kasım 2010
- 2.712
- 1.152
- 373
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #36.401
merhaba, bebeğinizin anne memesini bırakmasını istemiyorsanız tek delikli yavaş akışlı kullanmalısınız diyor doktorlar. çünkü orta veya hızlı akışa alışırsa anne memesinden vazgeçiyormuş.İnsallah canim alışırlar
Senim başlık orta akışlı mi hizli akışlı mi canim bir de onu mu denesem diye düşünüyorum ev biberondan emzikten geçilmiyor :))
Ben yaptırdım.Kızlar tetanoz aşınızın 3. Dozunu yaptırdınız mı?
Ben yaptırdımKızlar tetanoz aşınızın 3. Dozunu yaptırdınız mı?
Maşallah canım bende iyiyim çok şükür daha dün cinsiyetlerinden bahsediyorduk :) çok şükür bugüneIyiyim canim cok sukur oglusta iyi buyuyorsizler nasilsiniz bebisleriniz nasil?
Ben pazartesi yapıcam canım. Ve kesinlikle yapılmalı.yani benceHerkes rota virüsü aşısını yaptırdı mı,ya da yaptırmayı düşünüyor mu acaba?
3. Ayda yaptırıcam bende doktor kesinlikle yapılmalı dedi aynenHerkes rota virüsü aşısını yaptırdı mı,ya da yaptırmayı düşünüyor mu acaba?
Biz de bugün itibariyle 3aylık olduk.kontrolümüz vardı gittik döndük. Çocuğun mamayla kilo almasındansa memeyle kilo almaması daha iyi olmaz mı dedim. Tabiki hayır dedi ve Kızdı:)N Nil4 kilo alımı iyiyse takılma fazla...
Bizde kontroldeydik bugün.O ağlayıp memeyi ısırması gazdandır,bi 10 güne kadar da artık geçecektir,sabredin dedi...
Diş çıkarmıyormuşuz,bu ay en yüksek seviyedeymiş tükürük ve salyalar normalmiş.Ama sanki ağzına bakmadı,yazarken farkettim bunu...
Bıngıldakta da sorun yokmuş,sağlık ocağındaki hemşireye sinirlendi,yanlış bilgi verip yanlış ilaçta verebilir,her aile sizin kadar dikkatli olmayabilir.Gidince uyar dedi hatta :)
Kilomuz sanki yetersiz gibi düşündü ama bence normal :) Şöyle ki 2. Ay kontrolüne kadar mama veriyorduk,son kontrolden sonra mama vermedim hiç.Yani 2. Aydaki kilosu mamayla fazla oldu bence.
Birde orda üstüme kustu.Her beslenmeden sonra kusuyor mu böyle diye sordu,kaka sayısını sordu.Ve idrar tahlili verdik...
Eveeett,biraz takıldığımız konu gözleri oldu.Ben sorular sormaya devam ederken doktor uzuunn uzun gözlerine bakıyordu.Ve dedi ki gözlerde hafif şaşılık var sanki ama o kadar sinirli bakıyor ki anlaşılmıyor.6. ayda göz kontrolü olacak,unutmayın dedi...
Birde 4. Ayda üroloji ya da çocuk cerrahına görüneceğiz.Operasyonumuz var
Herkes rota virüsü aşısını yaptırdı mı,ya da yaptırmayı düşünüyor mu acaba?
Ben 2. Ayda yaptırdım, sağlık ocagi öyle söyledi...Vücuda girdiğinde Ağır atlatılan bi virüs, yaptırmakta yarar varHerkes rota virüsü aşısını yaptırdı mı,ya da yaptırmayı düşünüyor mu acaba?
Canım akış hızını bilmiyorum ama dik tuttuğumda akmıyo.lansinohun ikili satılıyordu. Bi de nuk alıştırma bardağı vardı o da iyi sadece çektikçe geliyo. Ama biraz oynayarak biraz ayakta gezinerek anca çekiyo.İnsallah canim alışırlar
Senim başlık orta akışlı mi hizli akışlı mi canim bir de onu mu denesem diye düşünüyorum ev biberondan emzikten geçilmiyor :))
Canım bu ay ve sonrasında zaten kilo alımı düşebiliyor 500in altında değilse problem yok. Ve bebek 6.aya kadar Doğum kilosunu 2ye katlamalı imişSelam kızlar size bi sorum var kızım baya iri doğdu ve işahlıydı ilk ay nerdeyse 1,5 kilo aldı ikinci ay da 1,2 kilo falan almıştı 3. Ayında ise haftaya tartılıcak ama iki gün önce nezle olduğu için gittiğimizde 550 gram almıştı sadece hadi haftaya 700 gr alsın kilo alımı normal sonuçta büyüdükçe kilo alımı azalıcak ama kaka sayısı da çok azaldı önceden her gün 2-3 defa yaparken şimdi 2 güne 1 yapıyo acaba sütüm yaramıyo mu ki bu ay verimsiz mi oldu bilemedim
Son zamanlarda çok ağlama krizlerine girdi aç olduğunu bildiğim halde emzirmek için yatırdığımda ağladı emmedi bu da kilo alımını engellemiş olabilir
benim bebegim canim acikmadikca uykusu gelmedikce aglamaz hatta bugun dugune bile gittik bir yatti biz eve gelene kadar uykuyu cok seviyor bazen kendi kendine uyup kalir aksamlarida oyle yatagina koyiyorum kendi uyuyor hep gelenler sanki evde bebek yok gibi diyorlar :) kizim cok zordu ama oglum iyi masallahAranızda bebeği aglamayan var mi
Bu tuhaf gelmiyor mu size doktora sordunuz mu benim kızım da öle yanlış anlamayin bana çok tuhaf geliyor oyun halisina koyuyorum yarım saat takılıyor.açken kucağa alıyorum bekliyorbenim bebegim canim acikmadikca uykusu gelmedikce aglamaz hatta bugun dugune bile gittik bir yatti biz eve gelene kadar uykuyu cok seviyor bazen kendi kendine uyup kalir aksamlarida oyle yatagina koyiyorum kendi uyuyor hep gelenler sanki evde bebek yok gibi diyorlar :) kizim cok zordu ama oglum iyi masallah
Canım benim keşke benim bebeğim de tuhaf olsa. :))Bu tuhaf gelmiyor mu size doktora sordunuz mu benim kızım da öle yanlış anlamayin bana çok tuhaf geliyor oyun halisina koyuyorum yarım saat takılıyor.açken kucağa alıyorum bekliyor
Oyle deme canim ya. Cok şükür sağlığı yerindeyse onlar gelip gecici. Kizma bana ama ALLAHIN gücüne gider. Belki icten soyledigin bisey degil ama ben keskelerle ilgili ibretlik bi olay okumustum bebekle ilgili aklima o geldi oyuzden şükretmeliyizCanım benim keşke benim bebeğim de tuhaf olsa. :))
Gayet ağlayan zırlayan memeyle kavga eden biberonla kavga eden gazını çıkaramayan uykuya dalamayan bir bebek.
Keşke Benimki de tuhaf olsaydı da kendi kendine zaman geçirseydi kendi kendine uyusaydı. O ooohhhh miiissssssss
Ben yaptırdım 20 gun sonra da ikinci dozunu yaptircam canimHerkes rota virüsü aşısını yaptırdı mı,ya da yaptırmayı düşünüyor mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?