2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kilo alımı nasıl.? Benimki de çok az emiyo ve kilo alımı çok az. O yüzden takviye mama başladık

Benim.simdiye kadar ayda 1er kilo aldi sadece bu ay 500 gr. Aldi aile hekimi normal dedi bu aksam ke di dr. Konyrolumuz var bakalim.ne dicek kizim 2.500 dogmustu suan 5 kilo yani 3 aylik 5 kilo normla dedi hemsiremizde sadece bu aydan sonra dikkat dedi ama yemiyo ki minicik bebegin istahi yok sanki agzini kapatiyo isirip engelliyo sutun gelmesini banada herkes yok sutun yagli yok doyuyo diyo ama oyleyse az yedigi ay neden dustu kilosu benimde kafam.allak bullak dr. Gidince sorcam hepsini kizlar bebeginizin kilosunu 56ya bolunce almasi hereken miktar belli ama hani her bebek farkli bs. Diyom ama 3 saatte 60 cc de hic normal gelmiyo

Kaç aylık bebeğin kilo alımı ne kadardı ne kadar mama veriyorsn :) arka arkaya oldu biraz
Cuma günü 90 günlük olacağız. Yani 3ay bitecek.sabah öğlen akşam.günde 3kere veriyorum mama. Ona rağmen göğüslerim dolmuyo. Meme de ağlama ıkınma falan falan. Ben de süt sıtması oldu ve bebeğim sol göğsümü reddetti. Sonradan da doymayınca sürekli ağlamalar uyumamalar. Aç kaldı. Geçen ay 500gr almıştı ki bu alt sınır. Memeyi istememe devam edince başladım. Son 10 gündür mama veriyorum. Şimdi uykusu daha iyi. Gündüz huysuzluğu da azaldı. Hala ısrarla emziriyorum.

Akşam doktor dönüşü yazarmısın canım bebek neden yemez ve acikmazmis sanırım senim bebeğinde gün içinde ağlamıyor huysuzluk yapmıyor bi sor bakalım bende de aynı durum var az yiyor ve mama almıyor kesinlikle korkuyorum

6 kiloluk bir bebek ortalama 107cc içmeli öyleyse. Benim oğlan 1dkk meme emiyo. O 1dkk içinde 107cc süt ü İçmesi mümkün değil zaten.
Benim de az emmeye başladığı zaman kilo alımı azaldı zaten. Öyle olunca kızımdan tecrübeyle mamaya başladım maalesef. Keşke hep meme emseydi.

Mamayı alıyormu peki? Benim kızım emiyor ama gogsumde çok süt yok 2 saat boyunca acıkmiyor mama veriyorum almıyor

Bu aydan sonra kilo alimi dusuyormus,3.ay dr kontrolunde dr umuz soyledi,iciniz rahat olsun,3ayda 500-600gr normal sayiliyormus,iciniz rahat olsun,dr unuza da danisin tabi

Bebeğin emdiktwn sonra mutlu huzurlu olup uyuyormu

Mamayı alıyormu peki? Benim kızım emiyor ama gogsumde çok süt yok 2 saat boyunca acıkmiyor mama veriyorum almıyor
Bebeginiz kac aylik? 2 saat boyunca dediginiz süre uzun degil ki. Benim bebegim bazen 5 saat emmiyor. Cok acikmistir diye düşünüyorum. Sonra emiyor, sadece 10 dk. Her bebegin aclik aralığı ve her annenin sutunun doyuruculugu farklıdır. Aç olsa aglar diye düşünüyorum, bebek bu neticede, sabretmeyi bilmez ki

Bende aynı şeyi düşünüyorum ama az emiyor gibi geliyor sütü göremediğimiz için. Bi de arkadaşlarda aynı şeyi yazıp bebek az kilo aldı diyince.bebeğim hiç ağlamıyor gülüyor mutlu heralde aç olsa belli ederdi o yüzden kilo az alan arkadaşlara sordum bebekleri gün içinde nasıl mutlu huzurlumu uyuyormu die

Evde tartın var mi canım, bi bebekle tartil, bi de kendin tartil bebegin kilosunu ölç bu kadar, hergün ayni olmaz ama ortalama bi değer bulursun sanki...

Kizlar dr dan geldim dedim az ve benim israrimla eniyo diye her bebek ve sut farklidir dedi bizimde dudundumux gibi ayda 500 gr normal artik dedi ama 3 saatte 60 cc de az demekki istahsiz dedi kaka ve idrar ornegi verdik tedbir amacli demekki normal kizlar insann tecrubediz olmasi ne kotu ya

2.5 olucak 1 hafta sonra eskiden çok yerdi o yüzden bana az geliyor gece de emmesi yok hiç uyanmiyor o yüzden aç kalıyor gibi geliyor bana

Her zaman emmiyor ne yazik ki sagip veriyorum.Lansinoh ve avent biberon kullaniyorum

Hayirli geceler arkadaslar benimde bi sorum olacak bebegim 3 aylik olacak birkac gune emziriyorum bu adet duzensizligi beni baya tedirgin etti. Bi adet gordum lohusaliktam sonra aradan birkac gun gecmeden bu zamana kadar hep lekelenme oldu sizlerde durumlar nasil?

Bi doktora görün olmadı cnm. Benim daha gelmedi. Bende pko var kim bilir ne zaman olurum ben. İlk gebeliğimde 6. Ay da olmuştum. Ama hiç lekelenme falan yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…