2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bizde oksuruk cok siddetli hatta gece uykusundan uyandirip uyutmayacak sekilde. Oyke olunca ilaclari kullandim. Ama bu kadar kucukken ilaca basladi diye de icim parcalaniyo
Benim oğluş 13günlükken grip oldu. Ablası okuldan getirdi. Kızım da 17günlükken ateşlenmişti. İnsan istemez tabi de Öyle böyle büyüyecekler merak etmeyin. Oğlum da 3 hafta önce balgam yumuşatmak için şurup kullanmıştı

Antibiyotik kullaniyoruz simdi. Zaturre olup hastanede yatmasindan iyidir biliyorum ama antibiyotik te kullanmasaydik keske diyorum

Bugün herkes ebebekte çılgınlar gibi oyuncak satın alıyordu. Bizde birkaç parça aldık. Çıngırak vs. Yalnız oyun halılarında beklediğim kadar indirim yok. Mesela tiny love tekmele oyna oyun halısı alacaktım hazır indirimdeyken internetten biraz daha araştırayım dedim babymall'da çok daha ucuzdu ordan sipariş verdim artık.
Bu arada bebeğimle ilk dışarı çıkmamızdı. Bebek arabasını bagaja koymayı başarabildik ancak çıkardıktan sonra açmakta baya zorlandık :d bizden sonra gelen herkes arabasını çat çut kurup ebebeğe girerken biz arabayla baya bi cebelleştik. Acemilik işte. Aynı arabayı kullanan arkadaşım vardı onu aradık görüntülü anlattı artık biz de sonunda bebeğimizi arabaya koyabildik. Ama çok ağladı içerde duramadık pek. Sanırım bebek arabasını sevmeyecek.

Kizlar erkek bebeklere 1 yasina kadar kanguru onermiyomus bazi doktorlar testis zarar görebilir diye. Bende almayi düşünüyodum araştırırken böyle biseyle karsilastim. Kullanan erkek anneleri siz ne düşünüyorsunuz bu konuda doktorunuza danisip alaniniz varmi

4 gündür ayni ilk günlerdeki gibi kendini yırtarak ağlıyor ben gaz geçecek diye beklerken gercekten tukendim. Gozunden sicim gibi yaş boşalıyor ikinmaktan patlayacak

4 gündür ayni ilk günlerdeki gibi kendini yırtarak ağlıyor ben gaz geçecek diye beklerken gercekten tukendim. Gozunden sicim gibi yaş boşalıyor ikinmaktan patlayacak

Benim geçen hafta öyleydi. Tam dedim heh tamam düzelcez heralde sonra bi baktım kızım kandırmış beni kaldığımız yerden devam. Şimdi yine tepemde uyuyor. Şükür ağlamıyor şaşırtıcı bi şekilde.Geçicek inşallah. Bende tükendim artık anneme geldim çocukları alıp yoksa gözüm seğirmeye başlamıştı artık.

Bizde de garip bir huy başladı.Emecek gibi saldırıyor,memede ağlıyor,ısırıyor hatta.Kaldırıyorum,bu kezde memeden uzaklaştı diye katıla katıla ağlıyor.İlk zamanlar gazdan sanıyordum ama zamanla uyumak için cebelleştiğini anladım.Uyuyamıyor bizimki artık.Kucakta uyuyordu zaten ama en azından bırakınca bazen yarım saatte olsa 5 dk da olsa uyuyordu.Şimdi o da yok.
Gece güzel uyuyor dedik,hiç rahat değil,sürekli hareket halinde,yüzüstü rahat yatıyordu,süreklo kafayı çevirip duruyor,en son onda da ağlıyor...
Sanki ilk zamanlardaki gibi göğüs uçlarım çok fena çekiştirip ısırmasından.Çok korkuyorum meme verirken...
Bıraktırıp kucağıma da alınca da allahım o nasıl ağlamak öyle...
Emziğe alıştı desem,(emzik tutan bi bebek değil ama uykuya dalarken emmeye çalıştığı için sağı solu,birkaç kere verdim,dalınca atıyor zaten kendi.Emzirme Sanatı grubundakiler korkuttu memeyi bıralır,emzik vermeyin hiç bir şekilde diye,onuda vermedim...) bugün verdi eşim ağlamasına dayanamayıp,almadı allahtan...

Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

Bende suan aynı durumdayım canım acaba sütüm mü azalıyor dedim hatta üzülmüştüm bunun için yapılması gereken bişey varmı ki

Canım ben kullanıyorum aldığım yer de testislere bi zararı olmadığını söyledi. Dr. A sordum kullanın bi sıkıntı olmaz dedi

Canım ben kullanıyorum aldığım yer de testislere bi zararı olmadığını söyledi. Dr. A sordum kullanın bi sıkıntı olmaz dedi
Cok tesekkur ederim canim. Bende bayagi arastirma icindeyim. Burda soylenen markalari not aldim almaya karar verdigimde bakarim diye. Sanirim sen solomonbayb kullaniyosun cokda memnunsun. Bende solomonbayb momfortbayb ve borooshbaby arasında kaldim oglum 4 bucuk aylik ama duzeltilmis 2 bucuk aylik duzeltilmis yasina göre alicam. 3 aya az kaldi sanirim yenidogan aparati ilk 3 ay icin sonra gerek olmuyomus. Fiyatda bayagi fark ediyo. Eger öyleyse aparat almim diyorum. Dogrumu acaba 3 aydan sonra kullanilmiyo mu. Bide nereden aldin bende istanbulda oturuyorum da cok soru sordum galiba

T tulperde bende bikacgun once aynisini düşünüyodum oglum kuvezdeyken sutum akardi üstüm mahfolurdu 3 saate agri yapicak kadar dolardi geldigi ilk zamanlar emerkende agzindan akardi ama simdi öyle degil emerken digerinden de akiyo kisa süreliğine okadar. Eger 2 sinide emerse 3 saat sonra süt cok az dolmus gibi hissediyorum doymuyo gibimede geliyo gittikce azaliyo kesiliyomu diye düşünüyodum korkuyorum tamamen kelimesinden

Bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama göğüslerin bir zekası varmış. 3 aydan sonra bebeğin doyacağı kadar süt üretimis illa göğüslerin dolmasına gerek yokmuş. Eğer bebeğin emdikten sonra huzurluysa uyuyorsa aglamiyorsa çiş kaka da yapıyorsa doyuyodur. Bana böyle söylediler ben de hep aç bu çocuk diye geziyorum çünkü benim kızım açken aglamiyor. En büyük derdimiz aç olduğunu belli etmemesi o yüzden ben 24 saat aç bu çocuk diye geziyorum.bi konussalarda anlasak açlar mi toklarmi :))

Oglum 4 bucuk aylik. Dedigin gibi sanki 3 aydan sonra böyle olmaya basladi. Doyup doymadigini kusmasindan anladigimi sanardim kusunca ha tamam doymus fazla bile gelmis derdim ama artik kusmasi bambaska bi olay doymakla alakasi yok onu anladim. Emdikden sonra yani kendisi biraktikdan sonra aglamiyo cisi iyi ama kakasini 10 gunde bir yapiyo genelde uzun zamandirda emme sonuna dogru kiziyo hem emmek istiyo hem kendisini itttiriyo sinirleniyo agliyo memeden mi soguyo sütü mu begenmiyo yada süt bitiyo doymuyomu diye düşünüyorum kaldirinca duzeliyo emzik veriyorum aliyo. Dedigin gibi doydugunu anlamak zor ama yedikden 2 3 saat sonra bazen avazi ciktigi kadar bagiriyo agliyo bi izaman anliyorum ac oldugunu :)

Benim kızım doyduğu zaman bırakıyo memeyi bana bakıyo memeyle oynamaya başlıyor aguluyo gülüyo filan.. acıkıncada degisik bi aglaması var yani ayırt ediyorun acıktıgını.. acıyla agliyosa zaten belli ya karni agriyo ya kaka ya gaz. Ama acıktıginda meme istediginde tahammulü yok aglamasindan anliyorum har aglamasi farklı çünkü..

Kizlar bebeginiz kakasını ne sıklıkla yapıyor. Bence kaka yapamadigı icin ve karni gaz dolduğu icin agliyolar. Bi sekilde kaka yaptırmaya calısmanız lazım. Fitıl veya ağrı kesici surup calpol filan verin tabii doktorunuza danisıp. Ben öyle yapiyorum kakasini yapinca cok rahatliyo..boşuna aglatmayın bebisleri aglamaktan fıtik olur cocuklar yazık günah. Ben agrı kesici surupda veriyorum fitilde saatlerce cocugumun aglamasina dayanamam gözyaslari dudaklarini bükmesi beni benden alıyo..

Benim de bebegim acikinca aglamayanlardan ve cok cok az yiyo 3 aylik bebek tabiki her bebege gore farklilik gisterir ama 3 saatte bir kac cc anne autu ile doyar acaba is dolayisiyla birakicam da o kadar az yiyoki 3 saatte bazen 60cc ile duruyo normal mi acaba

kızlar biz bugün 92 günlük olduk kontrolümüz vardı biz şimdi 3 aylık mı oluyoruz yoksa 3 ay bitti 4.aya mı giriyoruz bilenler yardımcı olursanız sevinirim

Benim kızım günde 2 kere yapiyot

Ya aynı sıkıntıyı çekiyoruz mama veriyormusun? Bi de ayda kaç kilo aldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…