2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Anneler gerçekten de hissediyor. Benimki kollarını bacaklarını çırpıyor açken ve ee diye bağırıyor :d açlık zirvedeyse ellerini ağzına götürüyor ama bazen aç değilse de emiyor ellerini.
Gazı varsa bacaklarını karnına çekiyor, kızarıyor, saçlarını yoluyor, yüzünü cırmalıyor.
Kaldır beni demek istiyorsa değişik sesler çıkararak söyleniyor.
Şu sıralar bol bol aguluyoruz ve dün gece ilk defa sesli kıkır kıkır güldü çok güzeldi.

Katılıyorm sözlerine . Ben de 2. Dönem ise başlıcam. Bebem 2 aylık . Babaannesi bakacak ama şükr ki benim 4 saati gecmez onà bırakmam.

Kızlar memeyi sağıma alıştırmak gerekiyor diyorlar 15 gün önceden sağıma başlamak gerekirmis

Maşallah kaç aylık bebeğin seni görünce sana doğru atliyorsa baya cingoz bisey:))

tesekkur ederim canım
iki buçuk oldu ama öğrettim ben
hergun babasına yaklastirdim çektim kendime yaklastirdim cektim konusarak, once bilincsiz yapiyodu sonra fark etmeye başladı. dün de mesela babasından kaçtı resmen, disten dolayi huzursuzlandi. kucağımdan gitmek istemedi babasına heyecanla giden sıpa, kendini geri çekip kafasını bana gömdü saklandı
biz hadi anneye git hadi babaya git anne gelmis kac kac baba gelmis saklan diye oynuyoruz sürekli kucaktan kucağa o da öyle öğreniyo galiba
yüzüme gelmesi için ayrıca çalıştım oynadım ama

Alinti yapamadm. Sut sagmayla ilgili..Bende uykuluyken bigun gece sadece tek gogsumden emzirmisim. Cunku gogsumun biri.digerine gore buyuk onda emzirmesi daha zor oluyor. Neyse gece 3 kere falsn soldan emzirmism 4. Cüde emzirdikten snra aynada tesedus gordum sag gogsumden sut akmisti normalde hic akmaz. Arakdasn dedigi gibi 3 4 emzirmedr ayni gogsunuzden emzirin snra sagin benmki zar zor 25 30 cc cikiyordu byle olunca 100 cc cikiyor sutüm umarim ise yarar

Bi içişte yaklaşık kaç cc içiyo bebekler.göğüsten emince. Bunun bi ortalaması var mı ki

Bi içişte yaklaşık kaç cc içiyo bebekler.göğüsten emince. Bunun bi ortalaması var mı ki
ben biyere gidrken lazm olur die sagiyorm daha hic kullanmadm bilmiyorm kac cc iciyor. bu daha 3 oldu sagiyorm 130 150lik falan koydm eksik gelmesinde cok olsun. Hic bilmiyorm kac cc iciyor bebegm 70 gunluk her bebek farklidir tabi.

Doydugunu anliyorm ben kac cc iciyor bilmiyorm gogsumden . tabi kendisi de belli ediyor doydugunu her nekadar ayrilmak istemesede. Ayakarini kipir kipir yapiyor durmuyor gogsumu cekistiriyor sündüruyor hem birakiyor snra geri aglayarak istiyo. bu sekilde anliyorm.Doyuca cekiyorm emzik faln veriyorm susturmaya calisiyorm

Canım yazına üzülen benim.kendimi kötü hissettim çünkü iznin bitmesine az kaldı kafayı yiyecem. Çeşit çeşit biberon almaktan vs,yarama dokunmuş oldun bi nebzeözellikle yaptın demiyorum birbirimizi tanımıyoruz bile. Artı herkesin kendi fikri kendi düşüncesi var.Dediklerinde haklısın bi nebze.ben de senin gibi düşünüyordum nasıl bi anne küçücük bebeğini bırakabilir diye.ben hayatta bırakmam diye. ama hayat işte. Napıyorum onu yerine verebilecekleri en asgari ders saatini istedim.ne kadar çocuğumla olsam o kadar kar.
Allah hepimizin çocuklarını en güzel şekilde yetiştirmeyi nasip etsin hepimize

Anladım canım geçmiş olsun kuzuna. Bizim dogdugundan beri hep agız dolusu kusuyor. Altını alırken bile ayaklarını biraz fazla kaldırayım kusuyor.

Canım ya Allah hepimize kolaylık versin. Bebişlerimize bol bol uyku versin inşallah

Aynı şeyi bende geçen hafta yasadım. Ama ben bebegimle gittim korka korka. Bana sorun çıkarmadı çok şükür. Bakındı kucakta durdu sonra uyudu. İki muhabbet ettik insan yüzü gördüm iyi geldi

Aynı ben annem ayağında salla diyor ama sallamaya alıştırmak istemiyorum. Kucağımda pış pışla uyutmaya çalışıyorum ama onda oturarak yaparsam ağlar hemen :) annem kayınvalidem biz böyle çocuk görmedik diyorlar

Ayy canım yaa maşallah nasıl güzel betimlediniz :)

Kolik diyince o ne diyolar bana da. Gazlı diyorum aglıyor uyumuyor aksamları diyorum. Biz gaz guz görmedik hiç diyorlar. Emzirir koyardık o kadar diyorlar. Bir moralim bozuluyor sorma canım Ben ayakta sallamaya başladım malesef. Uykusu oldumu memede uyurdu artık uyumuyor uykusu oldumu çok fazla huysuz hırçın oluyor agzına memeyi almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…