Arkadaşım öyle bi yazmışsın ki oturup ağladım.Zaten canım yanıyor napacağımı bilemez haldeyim.hiçbir anne bebeğine iyi imkan sağlamak için vs dediğin sebeplerden dolayı 3aylık bebeğini bırakmaz.şahsen ben geçen yıl evlendim daha birikmiş paramız vs yok,hala borç ödüyoruz düğünü kendimiz yaptık,Eşim ücretli öğrtmnlik yapıyordu,bu yıl olmadı.işsiz iş bulamıyor Kırklarelindeyim burası küçük yer çünkü. Tamam açlıktan ölmüyoruz ama ben kiracıyım,artı ısınma parası vs derken nasıl kalkılacak işin içinden.keşke mecbur olmasam.sabah güneş doğmadan yollara çıkma mecburiyetinde olmasam.2haftam kaldı işe başlamama,ve her emzirdiğimde çocuğumun yüzüne bakıp ağlıyorum,nasıl olacak yapabilir miyim diye,eşim 1saatte olsa dışarı çık değişiklik olur dediği halde 2,5aydır hiç çıkmadım,çıkamadım,
Ha bunları anlatmak zorunda değilim,kendimden bahsetmek zorunda da değilim,ama yazın dokundu bana biraz.öbür türlü çok çok haklısın,ama hiçbir annenin daha lüks yaşamak için çocuğuna karşı bu kadar acımasız olabileceğini zannetmiyorum