2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Geçen hafta 580 gr almıştı ama 2.ay dolmamıştı daha. Dün tam 2 aylıkken tekrar tartıldı 750 gr almış bir ayda. 4800 gr olmuş 60 cm. Doktor normal diyor, zayıf ama olsun sağlığı yerinde çok şükür.
Dilekçeyi verdim ben geçen hafta. 5 şubatta başlayacak bitiş tarihine 9 haziran yazdım. Seminerlere katılacağım. Eylülde tekrar ayrılacağım ücretsiz izne, bakıcaz önce maddi durum zorlamicak gibiyse tabii.
Bebeğime bakacak hiçbir yakınımız yok burda. Bakıcı olayına da pek güvenemiyorum.

Maşallah 4 şişe 120 cc sütun nasıl çıkıyor valla nazar değmesin. Ne zaman sagiyosun benim süt birikmesi 6 saati buluyor o zaman da mecburen çocuğu emziriyorum ben hangi ara sağıcam ki

Benim kızımın iki göz kapağında da kırmızı doğum lekeleri var. Sakinken pek belli olmuyor ama ağlarken iyice kızarıyor lekeler. Ben de sizin anneanne gibi tüh diyorum kız çocuğum ergenliğinde bunalıma girmese bari :d babanne anneanne de hamileyken gül mü kokladın yok çilek yedinde de ellerini göz kapaklarına mı sürdün diyorlar :d doktorumuz büyüdükçe geçer dedi bakalım 2 aylık olduk hala yerli yerindeler.

Büyüdükçe geçiyorlar merak.etme benim ilk kızımda da vardı geçti bunda da var göz kapakları ense hafifte burnun altında.. henüz duruyor

Hamileyken gul, cilek, bogurtlen bilmem ne, yapma denilen ne varsa yaptim. Bi yandan da korkuyordum ya leke olursa diye. Bir yerinde birsey yok cok şükür. Olsa da canı sağolsun.

Eşim beyaz tenli, ben esmerim. Bebegimiz de tam olarak eşimin küçültülmüş hali, ikizi gibi benziyor ama esmer. Kayinvalidem durup durup, babasi beyaz tenli bu cocuk neden esmer oldu diyor ben annesi degilim cunku

Dun sabah 7ye kadar hic uyumadi, perisan oldum. En son annemi cagirdim, sen biraz bak ben uyuyim diye. Onda da hic uyumamis 15 20 dakikalar haricinde. Kafayi yiyecegim 2 aylik bebek nasil dayanir bu kadar uykusuzluga

utkumuz sizin 2.ay boy-kilo gelişiminiz nasıl canım? Bizim bebişler aynıydı diye soruyorum. Benim ki bu ay az gr aldı da.

Pek zayıf sqyilmaz canım.saglikli olsunlar da onemli olan o.az onceokuldan geldim.15 Şubat'ta başlatalım iznini maas iadesiyle uğraşma dediler.rapor nasıl alacaksam.bizi maaş iadesiyle uğraştırma dediler.

Canim bizim de kafa cevremjz buyuyor dogduinda 37ydi su an 40.5 olmjs. Senjn bebisin kac aylik

Pek zayıf sqyilmaz canım.saglikli olsunlar da onemli olan o.az onceokuldan geldim.15 Şubat'ta başlatalım iznini maas iadesiyle uğraşma dediler.rapor nasıl alacaksam.bizi maaş iadesiyle uğraştırma dediler.
Bana da tam tersi rapor alma maaşı geri ödersin dediler. Onlar uğraşmıyo ki ben uğraşicam. Rapor almak daha kolaydı benim için.

Ben de rapor alacagim 5 ile 15 arasi icin. Hatta rapor alamazsam 10 gun okula giderim dedim. Cunku geri odeme yapimca baya farkediyo
Elbette buyumeli. Hemsire hanim ayda 1.5 cm civari buyumus gayet iyi dedi bu oranlarda buyurse sorun olmaz bingildagin kapanmasi dedi. Buyume orani az mi bu durumda enfiselendim.2.cm.degil cunku
Bebekten bebeğe değişir bizim ilk ay 3 cm ikinci ay 1.5 doktur kontrolünde kızım sağlık ocağı harici dokoru çok normal dedi endişe etme gayet normal

Arkadaşlar oyun halısı hangi markayı kullanıyosunuz benim bebek 2.5 aylık artık kullanabilir miyiz

Bunu 2 aylıktan beri kullanıyorum, memnunum. İlk zamanlar bakardı, şimdi oyuncakları tutuyor, ağzına götürüyor ve piyanoyu tepikliyor. Ben indirimden almıştım, denk gelirseniz tavsiye ederim.

Merhaba arkadaslr hepmizin bebisi saglikla sihhatle huzurlu gunlerde buyusun insallah benim de 2.5 aylik kizim ishal oldu dr ilaclik bi durum degil bol bol besle takip edelim artarsa mudahale ederiz dedi benzer durumu yasayan var mi siz nasil bi yol izlediniz varsa tabi

Benim kızımda reflu olmuş doktor ilaç verdi ama kabus gibi tadı içmek istemiyor kavga dövüş ısırıyorum 1 ay vericem çok zor

Benim 7den 1e kadar okul. Cc dediğin biberonun üstündeki ml yazan değil mi?. Benim eşim bakacak inşallah becerebilir

Memeden çekiyor aslında ama diliyle ittirmesene cozum bulmam lazım az kaldı ise başlamama. Bardakla da deneyeceğim olmaZsa sende dene istersen canim eger sende ise başlama durumun varsa
canım bende alıştırma bardağı aldım 2farklı markanın. İnşallah alır onlardan

Aynen bizimki de 2 aylikken kapanmaya baslamis dedi bizfe cok korktuk cocuk doktorumuzda ayni sizin gibi d vitamine devam dedi. Rabbim tum bebekleri korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…