2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
B

Bira mayası tabletleri denedim olmadı bi de bun denim dedim daha bugün basladim
Herkeste farkli etkisi demek ki. Motilium diye bir mide ilaci var 1 aylik bebekler bile kullanabiliyor. Emziren anneler de kullanabiliyor sutu artırıyormus. Doktorunuza sorun isterseniz.
Prolaktini yani sut hormonunu artiran seyler incir, uzum, dereotu. Prolaktini yuksek olduğu icin hamile kalamayanlara yasaktir mesela bunlar. Inciri demliyorum ben kaynar suda. Humana da içiyorum. Ama eger uyuyamazsam kesinlikle sut olmuyor. Bana en cok uyumak sut yapiyor. Yatmak dinlenmek falan degil, mutlaka uyumak. Belki sizin de öyledir.
Malt içeceği, normal maya, helva, hurma da sutu artirir.
Saracoglunun sut artirici kürleri var videolardan izleyebilirsiniz

Aslında ben de herşeyi denedim bütün gece çok iyi sütüm var çünkü uyuyorum
Ama sabahları hiç gelmiyor mama veriyorum.2 ayda toplamda 2200 kilo aldı günde 2 sefer mama veriyodum 3 sefer çıktı. Uyku süt yapıyor ona eminim ama başka süt yapan bişey daha bulmam lazım gündüz uyuma imkanım yok cunku

Mama neden vermiyosun şu an onun için beslenme ve uyku çok önemli sütun artana kadar mama ver bence rahat rahat uyusun bebeğin stres yapma mama ilaç değil sonuçta. Ben bugün doktordaydim 2 ay kontrolü doktor günde 3 kez mamayı gayet normal buldu bebeği anne sütü ile besleniyor kabul etti kilo alımına baktı aynen böyle devam et iyi kilo alımı dedi

Aaa burada mamanın ilac olduğunu iddia edenler var. Agzina biber sürerler

Kızımda mamaya başladım dediğin gibi akabinde kızım memeyi bıraktı. 6ay zor bela emzirdim.sonra hiç emmedi. Bunda da memeyi bırakmasından korkuyorum açıkçası

Bebeginin pamukçugu varmi ondan da emmiyor olabilir

Biz normalde bebeği her banyodan önce doğal zeytinyağ ile yağlarız, cildi emer, sonra banyo yaparız, benim bebeğim doğduğunda 10 gün kuvozde kaldı ve cildi pul pul kızarıkti, yaglayamadik çünkü, eve gelince rutine devam ettik şimdi gayet iyi...

Bir de burda tavsiyede bulunan, deneyimini yazan arkadaşlara ayri ayrı tesekkur ediyorum, bi arkadaş söylemişti artik kızımın gazini hemen çıkarmıyorum, kusması azaldı daha iyi oldu

Merhaba hanımlar, benim bebeğim son zamanlarda uykusunda ağlayarak uyanmaya başladı. Gazdan dolayı değil ama onun farkındayım. Biraz önce eşimin kucağında uyuyordu birden ağlamaya başladı uyandırmaya çalıştık zor açtı gözünü. Kabus mu görüyor acaba. Gündüz oyuncaklara falan bakıyor onlardan etkilenir mi ? Bu durumu yaşayan var mı aranızda...

kızlar oğluşum sabah 7de uyanıyor gayet normal bir şrkilde gündüz en fazla 4saat uyuyor ara ara tabi ama akşam gece uykusuna 11den önce geçmiyor ne yaptıysam olmuyor uyumuyor hemen kalkıyor ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü delirmek ğzereyim

Kızlar anne sütü arttırmak için corek otu yağı hapı kullanan var mı? Bugün eczacı önerdi aldım baya da para bayildim içen var mı aranizda

İş

İşe yarayıp yaramadığını haber ver lütfen
Çörek otu bal kürü var. 1 tatlı kaşığı bala 1 çay kaşığı çörek otu ekip yiyorsunuz günde 1 kez. (Hapını, yağını almadan denemek isteyenler için) süt arttırıyormuş, ben faydasını görmemiştim ama ekonomik bir seçenek, denenebilir.

Kızımda mamaya başladım dediğin gibi akabinde kızım memeyi bıraktı. 6ay zor bela emzirdim.sonra hiç emmedi. Bunda da memeyi bırakmasından korkuyorum açıkçası
Sana hak veriyorum ama mama vermeden önce emzir sonra mama ver yazık aç kalmasın yoksa yok sutumuz napalm yani atalı mi kendimizi biyerden asagiya:))) hemşire sağlık ocağında sinir ediyor beni sütun vardır her annenin sütü bebeğine yeter mama verme emzir diyor çocuk aç emmeye çalışıyor gelmiyor aç mı bırakın

Valla benimkide 11.30 dan önce uyumuyor gece uyuyorsa deliksiz bence çok da takılma zamanla düzene girer heralde

Benim kızımda ağlayarak uyanıyor hatta bizde dediğin gibi zor uyandırıyoruz. Sanırım oyuncakların etkisi akşam rüyada bişeyler goruyorlar

Kanguruyla ters baktırarak gezdiriyor olabilir misiniz ya da tvye ara ara bakıyor veya sizin kucağınızda dışarıya bakacak şekilde dışarıda çok dolaşıyor olabilir mi? Görüntüler hızla akıp değiştiği için bebekte sıkıntı yaratıyor bu hususlar.
Dişten olabilir mi? Benim oğlumun diş yerleri şişip iniyor 1-2 gece birden iğne batmışçasına ağlayıp durdu uykusunda, sakinleştirip koydum 3-4 kez.

11den önce olmayıp sonra olan şey nedir evinizde?
Benim oğlum da 11de uyuyor malesef ama bizim evdeki abla da 22.30 gibi uyuyor, o yattıktan sonra tüm ışıklar karartılıyor, tv kapanıyor, çıt çıkmıyor, pijamalar giyilip, biraz masaj yapıyorum ve uyuyor ana gece uykusuna geçip. Ama akşam 9da yattığında 10da uyanıyor mesela çünkü ses, ışık, ani patırtı ister istemez onu da rahatsız ediyor.
Sizin ev de 11den sonra daha sakin oluyor olabilir mi acaba? Bir de her akşam 9da mesela yıkamayı sonra uzun uzun masaj yapmayı deneyebilirsiniz, rutin haline gelip erken yatabilir. (Evde kuduran başka çocuk yoksa) ben öğlen 4gibi yıkadım, masaj yaptım bugün, akşam 7ye kadar uyudu, hamamdan çıkmış gibi kendinden geçmişti ki gündüz 1 saati aşkın uykusu yoktur.

Bir de 11den önceki son uykusu ne zaman? Mesela en son 6da uyusun 7de kalksa , onu 9a kadar oynatıp yorsanız, 9da yıkayıp arkasından masaj yapıp emzirseniz o yorgunlukla küp gibi uyur sanki.

Kanguru aldım ama henüz kullanmadım hava soğuk olduğu için dışarı çıkmıyorum. Fakat TV ye çok bakıyor. Acaba o yüzden mi korkuyor.

Kanguru aldım ama henüz kullanmadım hava soğuk olduğu için dışarı çıkmıyorum. Fakat TV ye çok bakıyor. Acaba o yüzden mi korkuyor.
Televizyona kesinlikle baktırmayın, kareler onların algılayamayacağı hızla ve renklerle akıyor, epilepsi bile tetikleniyor Allah korusun. Çok büyük ihtimal tv korkutuyor, doktorunuza danışırsanız daha tıbbi bilgiler verir bu konuda.

Teşekkür ederim. cumartesi doktora soracağım mutlaka

Kızlar anne sütü arttırmak için corek otu yağı hapı kullanan var mı? Bugün eczacı önerdi aldım baya da para bayildim içen var mı aranizda
Ben kullanmadım canım bira mayası tableti kullanıyorum ama komşumdan duydummhap değil de çörek otunu kaynatıp içiyomuş ilk çocuğunda bilmiyomuş bunu çok emzirememiş ikincisinde kaynattım çay şeklinde içtim dedi topaç gibi çocuğum oldu dedi valla ben de denicem

Ben de corek otu kaynatip ictim bir fark yaşamadım ama herkesin farklidir bunyesi.

Benim bebegim de gozu kapali uykusunun icinde acıklı agliyor, dudagini büküyor evimizde tv yok. Daha oyuncaklara da bakmiyor. Neden etkileniyor bilmiyorum.

Bizim bebis 3 4 ten once uykuya asla gecmiyor ondan sonra da en en en uzun uykusu sansliysam 2 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…