2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
yok csnim anlat tabii ne kusuru. Zeytinyağı markette satılandan değil doğal ev yapımı bulabilirsen onu kullan. Benim kızımda günde bir kez yaptığı zaman ikinciyi yakarken ikiniuor doktor bana fitil vermedi normal dedi popo kasları gelişecek kendi yapmayı öğrenecek dedi. Ama ben o ikinirken dayanamıyorum poposuna masaj yapıyorum kızım da o esnada baZen yapıyo

Yani arada kusuyo tabi. İnşallah düzene girer ya.ama vereceğim hergün zwytinyağı. Hiç olmazsa bağırsaklarını yumuşatır

Canm senin sutunun kivamli tarafini daha cok emiyorsa o da kabizlik yapiyr. Ben bebegim de denedm

Bide devitte kabizlk yapiyormus
Sütün kovamlı tarafını derken? Onu nasıl ayırt esebiliyoruz ki?
Deviti vermek istemiyorum ama sağlık ocağındaki hemşire bıngıldağının kapanması için ver dedi

Kızlar bebeklerinize hiç su veriyo musunuz?
Vermiyorum ama vermemek icin degil. Yani aklima gelmiyor. Evet anne sutunun zaten cogu su,ayrıca suya ihtiyaci yok. Ama yasak gozuyle de bakmıyorum. 1 cay kaşığı suyun ne zararı olabilir? Ben 14.gun kimyon rezene falan verdim, doktor verme demedi, bir zararını da gormedim. Alışkanlığım olsa su da veririm, aklima gelmiyor

Bende hiç vermedim. Ama bazen uykusundan uyanıp ağzı kurumuş gibi şapırdatıyo kaloriferden kuruyo sanırım ağzı. O arada uyandırmadan ağzına bi kaşık kaynamış soğumuş su versem bi sıkntı olmaz heralde.

Hanımlar bebeğinizin cildini nemlendirmek için bebe yağı mı kullanıyorsunuz yoksa losyon mu? Bir de hangi markaları tercih ediyorsunuz?

Benim bebeğimin cildi çok kuru, bu cumartesi 2 ay kontrolü var bakalım doktor ne diyecek. Görüntü olarak kızarıklık yara vs yok ama cildi çok kuru pul pul yanakları sanki böyle çok soğukta kalmış gibi. Bebeyağı da gözeneklerini tıkıyor sanırım sürdüğümde kırmızı kırmızı isilik gibi noktacıklar oluyor. Sürmezsem cilt rengi normale dönüyor.

Var mı aranızda aynı durumu yaşayan?

Benim kızımın 2. Hafta yüzü cildi dediğin gibi oldu çok kuruydu yanaklar hele pütür pütürdü kuruluktan doktor bize cetaphil krem aldırdı çok iyi geldi hergün sürdüm topladı 1 haftada kendini ara ara yine oluyor yine sürüyorum.

Benim bebeğimde kurucilt problemi yaşadık. Hatta doktorum atopik cilt dedi.. mustela nın atopik ciltler için olan kremi ni kullandım tüm vücuduna bir kaç hafta. Çok şükür geçti. Şimdi sadece yüzünde kullanıyorum. Yüzü hala kuruyor.
Bir de bebek yağları ileride hormon bozukluğuna yol açıyormuş diye haber çıkmıştı televizyonlarda ama ne derece doğru bilmiyorum

Kızlar anne sütü arttırmak için corek otu yağı hapı kullanan var mı? Bugün eczacı önerdi aldım baya da para bayildim içen var mı aranizda
Yegenlerim duzenli iciyor corek otu yağını. Bağışıklığı kuvvetlendirmek için. Hakikaten hastaliklari cok hafif atlatirlar masallah. Bana da gaz icin söylediler, hem sen ic hem bir damla bebege ver diye ama duzenli yapamadim ben bira mayasi tabletinden memnun kaldim denediniz mi bilmiyorum

B
Bira mayası tabletleri denedim olmadı bi de bun denim dedim daha bugün basladim

Tamam heralde 2 güne belli olur bugün başladım daha sen de demı süt sorunu var?1 ay kaldı ise başlıycam ama sütüm yok sağıp bırakmam lazim(
Ben sütümden hiçbir şey anlamadım. Oğluşum emmek istemiyo memeyi reddediyor. Sağıp vereyim diyorum makinayla. Hiç süt sağamıyorum. Makinayı mı kullanamıyorum anlamadım ki. Kilo alımı da çok azalmış. Mama vermek de istemiyorum. Öyle kalakaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…