- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #35.501
yok csnim anlat tabii ne kusuru. Zeytinyağı markette satılandan değil doğal ev yapımı bulabilirsen onu kullan. Benim kızımda günde bir kez yaptığı zaman ikinciyi yakarken ikiniuor doktor bana fitil vermedi normal dedi popo kasları gelişecek kendi yapmayı öğrenecek dedi. Ama ben o ikinirken dayanamıyorum poposuna masaj yapıyorum kızım da o esnada baZen yapıyoEvt cnm genelde anne sutüyle besleniyor ama tek göģsümu emiyo digerini emmiyor o yüzden onda süt kalmadi diyebilirim. mama veriyorum ama sütum azaldigı zamanlarda veriyorum bazen günde 2 defa bazen daha fazla bazende hic vermedigim bile oluyo. yani gögsimdeki sute göre.. zeytinyagıni duymuştum denicem mutlaka. Gaz damlasi var vanim zinco ve biogaia kullaniyoruz gazını rahat cıkariyo. Hatta kakasınida yapıyor cok rahat bazı zamanlar. Yani hic yapmiyo degil. Mesela sabahki kakasini yapabiliyor gün icinde yine kakasi geliyo onu yapamiyo basliyo ıkınmaya ve hic durmadan aglamaya basliyo. gözlerden yaşlar suzüluyor yürek dayanmıyor ben nasıl 10 gün beklerim o cocuk öuleyken bende agliyorum hatta bazen onunla.. yani 10 günü bekleyin diyolar ya ben mecburen rahatlasın diye fitil yapıyorum öylede oluyo. Ama alısmasindan korkuyorum cnm. Belki bagırsaklarinda problem vardır mutlaka doktora götürcem. çünkü kaka yaptigi halde gun icinde yine kaka yapamadigi icin agliyo. Cok uzun anlattim kusura bakma
Yani arada kusuyo tabi. İnşallah düzene girer ya.ama vereceğim hergün zwytinyağı. Hiç olmazsa bağırsaklarını yumuşatırbizim doktorumuz sabah aksam verebilirsin demisti.bizim asidan öncede oyleydi.Bence cok takma 2 doktorda onemli olmadigini düşünmüş ki fitil verip göndermiş. Hem baksana böyle kaç bebek var uzulme sütün gitmesin. Surekli 10 günü gecerse mudahale edilmeli bence. 3. Aydan sonra duzeene girerler insAllah. Bide cok kusuyomu cok kusan bebeklerde de olabiliyomus canim
Sütün kovamlı tarafını derken? Onu nasıl ayırt esebiliyoruz ki?Canm senin sutunun kivamli tarafini daha cok emiyorsa o da kabizlik yapiyr. Ben bebegim de denedm
Bide devitte kabizlk yapiyormus
37.6ya kadar cikti en son. Ayaklarinin altina limon sirke vs yaptim. Kıyafetlerini cikardim. Hic kucagima almadim benim sıcaklığım onu ısıtmasın diye. Oyle ilacsiz atlattik
Geçmiş olsun canım37.6ya kadar cikti en son. Ayaklarinin altina limon sirke vs yaptim. Kıyafetlerini cikardim. Hic kucagima almadim benim sıcaklığım onu ısıtmasın diye. Oyle ilacsiz atlattik
Ver canim dogal olmasina dikkat etmek lazim ama artik ayirt etmekde zor. InsAllah kisa sürede duzelirlerYani arada kusuyo tabi. İnşallah düzene girer ya.ama vereceğim hergün zwytinyağı. Hiç olmazsa bağırsaklarını yumuşatır
Vermiyorum ama vermemek icin degil. Yani aklima gelmiyor. Evet anne sutunun zaten cogu su,ayrıca suya ihtiyaci yok. Ama yasak gozuyle de bakmıyorum. 1 cay kaşığı suyun ne zararı olabilir? Ben 14.gun kimyon rezene falan verdim, doktor verme demedi, bir zararını da gormedim. Alışkanlığım olsa su da veririm, aklima gelmiyorKızlar bebeklerinize hiç su veriyo musunuz?
Bende hiç vermedim. Ama bazen uykusundan uyanıp ağzı kurumuş gibi şapırdatıyo kaloriferden kuruyo sanırım ağzı. O arada uyandırmadan ağzına bi kaşık kaynamış soğumuş su versem bi sıkntı olmaz heralde.Vermiyorum ama vermemek icin degil. Yani aklima gelmiyor. Evet anne sutunun zaten cogu su,ayrıca suya ihtiyaci yok. Ama yasak gozuyle de bakmıyorum. 1 cay kaşığı suyun ne zararı olabilir? Ben 14.gun kimyon rezene falan verdim, doktor verme demedi, bir zararını da gormedim. Alışkanlığım olsa su da veririm, aklima gelmiyor
Hanımlar bebeğinizin cildini nemlendirmek için bebe yağı mı kullanıyorsunuz yoksa losyon mu? Bir de hangi markaları tercih ediyorsunuz?
Benim bebeğimin cildi çok kuru, bu cumartesi 2 ay kontrolü var bakalım doktor ne diyecek. Görüntü olarak kızarıklık yara vs yok ama cildi çok kuru pul pul yanakları sanki böyle çok soğukta kalmış gibi. Bebeyağı da gözeneklerini tıkıyor sanırım sürdüğümde kırmızı kırmızı isilik gibi noktacıklar oluyor. Sürmezsem cilt rengi normale dönüyor.
Var mı aranızda aynı durumu yaşayan?
Benim bebeğimde kurucilt problemi yaşadık. Hatta doktorum atopik cilt dedi.. mustela nın atopik ciltler için olan kremi ni kullandım tüm vücuduna bir kaç hafta. Çok şükür geçti. Şimdi sadece yüzünde kullanıyorum. Yüzü hala kuruyor.Hanımlar bebeğinizin cildini nemlendirmek için bebe yağı mı kullanıyorsunuz yoksa losyon mu? Bir de hangi markaları tercih ediyorsunuz?
Benim bebeğimin cildi çok kuru, bu cumartesi 2 ay kontrolü var bakalım doktor ne diyecek. Görüntü olarak kızarıklık yara vs yok ama cildi çok kuru pul pul yanakları sanki böyle çok soğukta kalmış gibi. Bebeyağı da gözeneklerini tıkıyor sanırım sürdüğümde kırmızı kırmızı isilik gibi noktacıklar oluyor. Sürmezsem cilt rengi normale dönüyor.
Var mı aranızda aynı durumu yaşayan?
İşe yarayıp yaramadığını haber ver lütfenKızlar anne sütü arttırmak için corek otu yağı hapı kullanan var mı? Bugün eczacı önerdi aldım baya da para bayildim içen var mı aranizda
Yegenlerim duzenli iciyor corek otu yağını. Bağışıklığı kuvvetlendirmek için. Hakikaten hastaliklari cok hafif atlatirlar masallah. Bana da gaz icin söylediler, hem sen ic hem bir damla bebege ver diye ama duzenli yapamadimKızlar anne sütü arttırmak için corek otu yağı hapı kullanan var mı? Bugün eczacı önerdi aldım baya da para bayildim içen var mı aranizda
Bira mayası tabletleri denedim olmadı bi de bun denim dedim daha bugün basladimYegenlerim duzenli iciyor corek otu yağını. Bağışıklığı kuvvetlendirmek için. Hakikaten hastaliklari cok hafif atlatirlar masallah. Bana da gaz icin söylediler, hem sen ic hem bir damla bebege ver diye ama duzenli yapamadimben bira mayasi tabletinden memnun kaldim denediniz mi bilmiyorum
Tamam heralde 2 güne belli olur bugün başladım daha sen de demı süt sorunu var?1 ay kaldı ise başlıycam ama sütüm yok sağıp bırakmam lazimİş
İşe yarayıp yaramadığını haber ver lütfen
Ben sütümden hiçbir şey anlamadım. Oğluşum emmek istemiyo memeyi reddediyor. Sağıp vereyim diyorum makinayla. Hiç süt sağamıyorum. Makinayı mı kullanamıyorum anlamadım ki. Kilo alımı da çok azalmış. Mama vermek de istemiyorum. Öyle kalakaldımTamam heralde 2 güne belli olur bugün başladım daha sen de demı süt sorunu var?1 ay kaldı ise başlıycam ama sütüm yok sağıp bırakmam lazim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?