- 26 Aralık 2016
- 1.278
- 2.628
- 133
- 34
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #35.401
Hadi ya bem gece 12buçuk civarı sipariş ettim ondan belki gelmwdi bugün de haftasonu.bir an önce deneyip dışarı çıkmak istiyorum,güneş çıkarsa tabiBen dün sipariş vermiştim bugün elime ulaştı kanguru daha kullanmadık tabi bakalım ama gayet güzel görünüyo
Bende kullandım ama düzenli olmadığından mıdır ne derir işe yaramadı humana kullanıyorum bitince tekrar onı deneyeyim sağ olasın canımEkim annesiyim yardım etmek istedim. Sütü artırmak için galactago damla öneririm. Eczanelerde satılıyor. Kullananlar sütlerinde aşırı artış olduğunu söylüyor. İnşallah işine yarar.
Cok şükür kilo alimi iyi dedigin gibi bizim doktorumuzda ilac vermek istemedi. Bende yatagin bas kismini yukselttim canim bide yan yatiriyorum. Ama her kusmada uyaniyo sanirim midesi bulaniyo. Yanliz birakinca korkuyorum aslinda kusar cigerlerine kacar Allah korusun boğulur diye. Yukseklik yeterlimi bilmiyorum.Benim bebeğimde de var reflü canım. Kusmaları kilo alımına ve susuz kalmasına engel olmadığı sürece bi zararı yokmuş. İlaç gerekmiyor dedi doktor fizyolojik reflüymüş, bebeklerin mide kapakçığı gelişmediğinden kaynaklanıyormuş. En fazla 6.aya kadar sürermiş.
Ben yatağının baş kısmının altına yastık koyarak yükselttim. Bi de ben emzirir emzirmez hemen gazını alıyordum. Doktorum buna yanlış dedi. Bilinenin aksine emzirdikten sonra bebeği bir süre yatırıp sonra dik pozisyona getirip gazını almamız gerekiyormuş.
Evet canım dikkat etmek gerekiyor ama artık yenidoğan sayılmazlar. Kafasını bir yandan diğer tarafa döndürebiliyorsa korkma inşallah bir şey olmaz kussa da. Ben de yan yatırma yastığı kullanıyordum ilk doğduğunda ama bir süre sonra istemedi rahatsız oldu. Sırtüstü yatırıyorum artık o da kafasını ne tarafa isterse o tarafa çeviriyor.Cok şükür kilo alimi iyi dedigin gibi bizim doktorumuzda ilac vermek istemedi. Bende yatagin bas kismini yukselttim canim bide yan yatiriyorum. Ama her kusmada uyaniyo sanirim midesi bulaniyo. Yanliz birakinca korkuyorum aslinda kusar cigerlerine kacar Allah korusun boğulur diye. Yukseklik yeterlimi bilmiyorum.
Bende biyerde gaz cikmazsa bebekler daha cok kusar diye duymustum oyuzden bende hemen gazini cikartiyodum. Senin soyledigini ilk defa duydum çok tesekkur ederim paylastigin icin bende oyle yapicam bakalim insAllah ise yarar. Bilerek olmasada soyle yapiyorum bazen emerken uyuyakaliyo hemen almiyorum yatar pozisyonda duruyo ara ara emer belki diye sonra kaldirip gogsume yayiriyorum gazini almak icin hemen kusuyo yine.
Rahatsiz etmese korkulucak bisey olmasa takmicam da yanliz birakamiyoruz bu sebepten dolayi
Canım 259₺ set halindeCanım set halinde alınca indirimli ne kadara geldi sitesinde yazmiyo instagramim yok orda yaziyosada göremem bende alcamda
Ben dün sabah sipariş etmiştim canım saat 10 gibi falan hemen göndermişler demekki manisada olmama rağmen bugün geldiHadi ya bem gece 12buçuk civarı sipariş ettim ondan belki gelmwdi bugün de haftasonu.bir an önce deneyip dışarı çıkmak istiyorum,güneş çıkarsa tabi
Evet kafasini cok çeviriyo uyurkende yapiyo. Oglum emerken tikaniyo apne atağı geciriyo bazen kusarkende oluyo oyuzden de korkuyorum 1 ay daha gecse daha rahat olucam sanirim.Evet canım dikkat etmek gerekiyor ama artık yenidoğan sayılmazlar. Kafasını bir yandan diğer tarafa döndürebiliyorsa korkma inşallah bir şey olmaz kussa da. Ben de yan yatırma yastığı kullanıyordum ilk doğduğunda ama bir süre sonra istemedi rahatsız oldu. Sırtüstü yatırıyorum artık o da kafasını ne tarafa isterse o tarafa çeviriyor.
Bi de reflü bebeği sık sık ve az az beslemek gerekiyormuş. Benim bebeğim zaten her zaman böyleydi hiç 10 dakikadan fazla emdiği olmadı genelde 5 dk da doyuyor. Az emince de sık sık emmek istiyor.
Gece sadece emzirme bence uyanmadan altını açarsan gece uykuşu bölünür gece ile gündüz farkını anlamazGece kac kere uyaniyor bebisleriniz. Bebgm 66 gunluk oldu. Emmek icin 2 bucuk satte bir klkiyor ne zamn deliksiz gece yatp sabh klkacagm gunlere baslicam.Biraz oncede karnini doyurdm altini aldm bana gulucukler atiyo agulayp duruyor konus bnle der gibi
Gece kac kere uyaniyor bebisleriniz. Bebgm 66 gunluk oldu. Emmek icin 2 bucuk satte bir klkiyor ne zamn deliksiz gece yatp sabh klkacagm gunlere baslicam.Biraz oncede karnini doyurdm altini aldm bana gulucukler atiyo agulayp duruyor konus bnle der gibi
Bebeğin göğsünde falan uyur kalırsa yerine al yerinde yatsın canim yanına kendi kıyafetlerinden koy o zaman beşiğinde uyur. Senin kokunu arıyordur o yuzden beşiğinde yatmıyordur. Bana komşumuz böyle dedi bende ise yaradı canim.Benimki yatsa da keşke 2 saatte bir kalkması kalsa be güzel maşallah inşallah o da kalkar güzel uyku çekersin. Bide yatağında da yatmıyor hala üstümde. Tek o olsa kalsın üstümde 2 yaşında kızım var bide sabaha karşı bebişim yatıyor 1 saat sonra diğer kızım kalkıyor. Sonunda lafayı yicem heralde.
gecede altina yaptigi icin mecbur temizlemk zorunda kliyorm.Emzirme yazmışım uykulu yanliş olmus:)))) sadece emzir :))
Ben gece uykusuna yatirirken kremi bol sürüyorum temizlemiyorum ne olursa olsun doğduğundan beri gece gündüzü ayiriyorgecede altina yaptigi icin mecbur temizlemk zorunda kliyorm.onun harici zamnlarda emip uyuyor zatn hemn.
Benim oğlumda 2 buçuk aylık 2 aylıkken yaptırdık bizde calpol ve sadece batikon verdi bizede bı beden büyük bez aldik batikon sıkıp bardak koyup kapattım cnmkızlar biz dün sünnet olduk ama krem falan vermedi doktorumuz sadece batikon sür dedi sizler sünnet yaptırdınızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?