- 18 Şubat 2016
- 552
- 483
- 103
- 31
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #35.381
Ben 2. Ayda hamile kaldığım kiloya geri döndüm canım diyet falan da yapmadım hatta tatlı krizine girip bi ton şeyde yedim nasıl gitti bilmiyorum ama göbeğimin sarkık hali duruyo hala sanırım bunu geçirmek içinde mekik çekmek gerekiyorKızlar doğum kilolaronizdan nasıl kurtuldunuz. Bebeğim 2 bucuk aylık oldu sadece 9 kilosu gitti. Geri kalan 10 kılo duruyor. Emzirdigim için diyette yapamıyorum sütum azalır diye korkuyorum. Şeker hamur tüketmemeye de dikkat ediyorum ama gram etki etmiyor. Bi de emzirdikce verirsin demişlerdi alakası yok. Psikolojim bozuldu aynaya bakmak dışarı çıkmak istemiyorum. Giydigim hicbirsey olmuyor.
Ekim annesiyim yardım etmek istedim. Sütü artırmak için galactago damla öneririm. Eczanelerde satılıyor. Kullananlar sütlerinde aşırı artış olduğunu söylüyor. İnşallah işine yarar.Şu an da kilo alımı iyi gibi ilk ayı saymazsak. Akşama doğru süt azakıyo gibi oluyor o sırada mama veriyyorum kaşıkla. Önceden doyduğunı ve bu yüzden mamayı almadığını düşünüodum ağlıyordu çünkü mama verirken. Geçenlerde bibertonla denedik aldı. Kaşıkla almak istemiyor da artık. 50 cc çıkıyordu en son iki hafta önce fln. Dediklerinizi de yapacam uykuya hiç dikkat eymemişyim yeni yeni uyuyabilyorum bira mayası tabletini nerden temin edebilirim ki.aklımı hep kurcalıyordu kan şekeri uyku olayı buna çok srvindim çok teşekkürler :)
Bende seninle aynı durumdayım kayınvalidemle çok sık görüşüyoruz gittiğimizde hemen kucağımızdan alır altını hep o değiştirir ağlayınca ilk o koşar kendi yöntemleriyle susturmaya çalışır falan ilk bende biraz gerilmiştim ama sonra düşününce kim ne yaparsa yapsın annesi benim bazen kokumuz bile sakinleşmelerine yetiyor o yüzden artık stres yapmıyorum zaten yalnızken her ihtiyacını biz gideriyoruz en azından ilgilenen biri var güvenebiliyorsan bırak ona çık dışarı hem sende kafa dağıtmış olursun hemde onlar torunlarıyla vakit geçirmiş olur hiç kıskançlık yapma bebeğinin en kıymetlisi sensinKızlar sanki tekrardan lohusa psikolojisine geri dönmüş gibiyim. Kv ile ayni sehirdeyiz sürekli bebek görmek için geliyorlar ya da bizi evlerine çağırıyorlar. Çok sık görüşmeye başladık ve fazla muhabbet tez ayrılık olayı oldu sanki. Kızımı kucağımdan aliyor sürekli altını değiştirip kıyafetlerini kendisi değiştirmek istiyor. Banyo yaptırdınız mi diye sorup duruyor. Sanki oyuncak bebek gibi bebegimle haşır neşir olma pesinde. Ben de boyle olunca kızıyorum ne yapacagimi şaşırdım. Aramız da iyidir kotu biri değil aslında ama boyle kızımı kaçırır gibi kucağımdan alıp bebeğim uyanınca kendisi benden önce almaya calisinca kiskancligim tutuyor sinirleniyorum. Var mi bu durumda olanınız sorun bende mi acaba?
Kızlar bugün 3 ay kontrolümüz vardı 6 kilo almış boyu 62 cm olmuş bide idrar kültürü istedi sizde de 3 ayda idrar kültürü istendimi
Bebeklere yaptığımız gibi karnına masaj yapip sonra ayaklarını karnına çekebilirsin canım,Canlar dün geceden beri acayip gazım var bi aşağı bi yukarı, rezene içtim dün biraz rahatladım ama sabah yine devam. Banyo yaptım ayaklarımı sıcak tutuyorum tamam ama şu gazdan beni ne kurtarır? Resmen belime sırtıma vurdu ağrısı
Rezene cayını yaparken içine 1 çay kaşığı kadar kimyon koy canım cok iyi geziyo gaza hem sana hemde bebeğine gaz için birebirCanlar dün geceden beri acayip gazım var bi aşağı bi yukarı, rezene içtim dün biraz rahatladım ama sabah yine devam. Banyo yaptım ayaklarımı sıcak tutuyorum tamam ama şu gazdan beni ne kurtarır? Resmen belime sırtıma vurdu ağrısı
Tek kulağında evet temizledim yine hafif olmuş haftaiçi götüreyim inşallahTek kulaginda mi var. Oglumdada oluyo ama rengi daha beyaz doktor normal dedi. Cok iceri kacmamak kaydiyla pamukla temizle dedi.ama yinede sağlik ocagina götür istersen. Umarim onemli bisey degildir.
Odaya buhar makinası koyun faydasını göreceksinizAynısı benim oğlumda da var. Her gece olmuyor ama uykudan uyandıracak kadar rahatsız ediyor onu. Otri bebeyle çekiyorum bişey gelmiyor. Serum fizyolojik damlatmak da fayda etmiyor bazen. Ama sadece gece oluyor bu hırıltı nedense
Cnm ya benim kızımın böyleydi. Ne yaptıysam geçmediBebegim uykusunun icinde devamli ikiniyor, inliyor, bazen 1 dakika kadar aglayip geri uyuyor. Ama ben bu seslerin her birine mutlaka uyanıyorum. O uykusuna bi sure daha devam etse bile, benim uykum bölünmüş oluyor. Ne yapacağımı şaşırdım, başımın ağrısından duramıyorum. Var mi boyle olan veya aklina bir cozum gelen?
InsAllah onemli bisey degildir. Tek kulak ise iltihap olabilirTek kulağında evet temizledim yine hafif olmuş haftaiçi götüreyim inşallah
çok güzel yazmissin canım haklisin aslında annesi benim bu değişmez. Ama işte engel olamıyorum kendime keske takmasam bu kadar kafama. Kv de istedikçe istiyor doymuyor evine yerlessek kendisi baksa biz umursamasak isine gelecek. Geçen ctesi bıraktım kızımı vakit geçirsin diye aksam hala gitmeyin biraz daha kalın gece burada yatin diye diye sinir etti. Sonu yok yani. Esim bile en sonunda fazla abartıyorsun kendine çocuk yap madem dedi yüzüneBende seninle aynı durumdayım kayınvalidemle çok sık görüşüyoruz gittiğimizde hemen kucağımızdan alır altını hep o değiştirir ağlayınca ilk o koşar kendi yöntemleriyle susturmaya çalışır falan ilk bende biraz gerilmiştim ama sonra düşününce kim ne yaparsa yapsın annesi benim bazen kokumuz bile sakinleşmelerine yetiyor o yüzden artık stres yapmıyorum zaten yalnızken her ihtiyacını biz gideriyoruz en azından ilgilenen biri var güvenebiliyorsan bırak ona çık dışarı hem sende kafa dağıtmış olursun hemde onlar torunlarıyla vakit geçirmiş olur hiç kıskançlık yapma bebeğinin en kıymetlisi sensin
Sizinki en azından ilgilenebiliyo. Benimkisi yaşını almış bakabilecek durumda değil. Anca komut veriyo, muayene eder gibi her yerini inceliyor. Her gördüğünde yok bu kilo mu vermiş diyoçok güzel yazmissin canım haklisin aslında annesi benim bu değişmez. Ama işte engel olamıyorum kendime keske takmasam bu kadar kafama. Kv de istedikçe istiyor doymuyor evine yerlessek kendisi baksa biz umursamasak isine gelecek. Geçen ctesi bıraktım kızımı vakit geçirsin diye aksam hala gitmeyin biraz daha kalın gece burada yatin diye diye sinir etti. Sonu yok yani. Esim bile en sonunda fazla abartıyorsun kendine çocuk yap madem dedi yüzünesu psikolojiden çıksam çok iyi olacak
herkesin kv bi değişik anladığım kadarıyla seninki de zor canim. Allah bizlere sabir versin diyelim o zaman. Diyecek bisey bulamıyorumSizinki en azından ilgilenebiliyo. Benimkisi yaşını almış bakabilecek durumda değil. Anca komut veriyo, muayene eder gibi her yerini inceliyor. Her gördüğünde yok bu kilo mu vermiş diyo
Benimki de bazen gece uyurken sıkınıyor ıkınıyor elleriyle saçını çekiyor yüzünü çiziyor falan ama ben ağlayıp uyanıncaya kadar almıyorum kucağıma. Genelde de uyanmıyor zaten uykusuna devam ediyor. Doktora sordum geçen gün normal dedi, genelde bebekler hiçbir sorun yokken bile uyurken böyle hareketler yapabiliyormuş.Bebegim uykusunun icinde devamli ikiniyor, inliyor, bazen 1 dakika kadar aglayip geri uyuyor. Ama ben bu seslerin her birine mutlaka uyanıyorum. O uykusuna bi sure daha devam etse bile, benim uykum bölünmüş oluyor. Ne yapacağımı şaşırdım, başımın ağrısından duramıyorum. Var mi boyle olan veya aklina bir cozum gelen?
Benim bebeğimde de var reflü canım. Kusmaları kilo alımına ve susuz kalmasına engel olmadığı sürece bi zararı yokmuş. İlaç gerekmiyor dedi doktor fizyolojik reflüymüş, bebeklerin mide kapakçığı gelişmediğinden kaynaklanıyormuş. En fazla 6.aya kadar sürermiş.Bebegi reflu olan anneler napiyosunuz bunun icin. Oglum yedikten sonra diger emmeye kadar kusup duruyo. Az az ama erken erken. Buyuzden dir sanirim geceleride uyuyamiyo midesi mi bulaniyo yaniyomu anlamiyorum. Kilo alimi iyi olduğu icinde doktor ilaç vermek istemiyo ne yapicam sasirmis durumdayim.
Canım sitede en altta yazıyo kaöpanya fiyatları.int kendi sitesinde.ben dün sipariş verdim bakalım nasılCanım set halinde alınca indirimli ne kadara geldi sitesinde yazmiyo instagramim yok orda yaziyosada göremem bende alcamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?