2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ben 2. Ayda hamile kaldığım kiloya geri döndüm canım diyet falan da yapmadım hatta tatlı krizine girip bi ton şeyde yedim nasıl gitti bilmiyorum ama göbeğimin sarkık hali duruyo hala sanırım bunu geçirmek içinde mekik çekmek gerekiyor bu arada 18 kilo almıştım

Kızlar bugün 3 ay kontrolümüz vardı 6 kilo almış boyu 62 cm olmuş bide idrar kültürü istedi sizde de 3 ayda idrar kültürü istendimi

Ekim annesiyim yardım etmek istedim. Sütü artırmak için galactago damla öneririm. Eczanelerde satılıyor. Kullananlar sütlerinde aşırı artış olduğunu söylüyor. İnşallah işine yarar.

Bende seninle aynı durumdayım kayınvalidemle çok sık görüşüyoruz gittiğimizde hemen kucağımızdan alır altını hep o değiştirir ağlayınca ilk o koşar kendi yöntemleriyle susturmaya çalışır falan ilk bende biraz gerilmiştim ama sonra düşününce kim ne yaparsa yapsın annesi benim bazen kokumuz bile sakinleşmelerine yetiyor o yüzden artık stres yapmıyorum zaten yalnızken her ihtiyacını biz gideriyoruz en azından ilgilenen biri var güvenebiliyorsan bırak ona çık dışarı hem sende kafa dağıtmış olursun hemde onlar torunlarıyla vakit geçirmiş olur hiç kıskançlık yapma bebeğinin en kıymetlisi sensin

Kızlar bugün 3 ay kontrolümüz vardı 6 kilo almış boyu 62 cm olmuş bide idrar kültürü istedi sizde de 3 ayda idrar kültürü istendimi

Benim ilk kızımda istemişlerdi. Bu kızımda daha yeni 2. Ay ı doldurduk. İstemelerinin sebebi çok sık görülüyor idrarda problemler garantiye almak için istemiştir. İlk kızımda 3 aydan itibaren her ay istemişti doktor.

Canlar dün geceden beri acayip gazım var bi aşağı bi yukarı, rezene içtim dün biraz rahatladım ama sabah yine devam. Banyo yaptım ayaklarımı sıcak tutuyorum tamam ama şu gazdan beni ne kurtarır? Resmen belime sırtıma vurdu ağrısı

Bebeklere yaptığımız gibi karnına masaj yapip sonra ayaklarını karnına çekebilirsin canım,

Rezene cayını yaparken içine 1 çay kaşığı kadar kimyon koy canım cok iyi geziyo gaza hem sana hemde bebeğine gaz için birebir

Cnm ya benim kızımın böyleydi. Ne yaptıysam geçmedi

Bebegi reflu olan anneler napiyosunuz bunun icin. Oglum yedikten sonra diger emmeye kadar kusup duruyo. Az az ama erken erken. Buyuzden dir sanirim geceleride uyuyamiyo midesi mi bulaniyo yaniyomu anlamiyorum. Kilo alimi iyi olduğu icinde doktor ilaç vermek istemiyo ne yapicam sasirmis durumdayim.

çok güzel yazmissin canım haklisin aslında annesi benim bu değişmez. Ama işte engel olamıyorum kendime keske takmasam bu kadar kafama. Kv de istedikçe istiyor doymuyor evine yerlessek kendisi baksa biz umursamasak isine gelecek. Geçen ctesi bıraktım kızımı vakit geçirsin diye aksam hala gitmeyin biraz daha kalın gece burada yatin diye diye sinir etti. Sonu yok yani. Esim bile en sonunda fazla abartıyorsun kendine çocuk yap madem dedi yüzüne su psikolojiden çıksam çok iyi olacak

Sizinki en azından ilgilenebiliyo. Benimkisi yaşını almış bakabilecek durumda değil. Anca komut veriyo, muayene eder gibi her yerini inceliyor. Her gördüğünde yok bu kilo mu vermiş diyo

Sizinki en azından ilgilenebiliyo. Benimkisi yaşını almış bakabilecek durumda değil. Anca komut veriyo, muayene eder gibi her yerini inceliyor. Her gördüğünde yok bu kilo mu vermiş diyo
herkesin kv bi değişik anladığım kadarıyla seninki de zor canim. Allah bizlere sabir versin diyelim o zaman. Diyecek bisey bulamıyorum

Benimki de bazen gece uyurken sıkınıyor ıkınıyor elleriyle saçını çekiyor yüzünü çiziyor falan ama ben ağlayıp uyanıncaya kadar almıyorum kucağıma. Genelde de uyanmıyor zaten uykusuna devam ediyor. Doktora sordum geçen gün normal dedi, genelde bebekler hiçbir sorun yokken bile uyurken böyle hareketler yapabiliyormuş.

Benim bebeğimde de var reflü canım. Kusmaları kilo alımına ve susuz kalmasına engel olmadığı sürece bi zararı yokmuş. İlaç gerekmiyor dedi doktor fizyolojik reflüymüş, bebeklerin mide kapakçığı gelişmediğinden kaynaklanıyormuş. En fazla 6.aya kadar sürermiş.
Ben yatağının baş kısmının altına yastık koyarak yükselttim. Bi de ben emzirir emzirmez hemen gazını alıyordum. Doktorum buna yanlış dedi. Bilinenin aksine emzirdikten sonra bebeği bir süre yatırıp sonra dik pozisyona getirip gazını almamız gerekiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…