- 24 Şubat 2015
- 614
- 601
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #35.361
Sürekli düzenleri değişiyor ilk 3 ay. Belki gazı vardır bi yeri ağrımıştır ya da etrafıyla ilgilenmeye başlamıştır. Zamanla daha iyi anlayacağız inşallah. Benimki de 1 haftadır emme düşkünü oldu. Gazı olduğu için emzik veriyorum karnı doyunca mecburenAynı biz :))) gündüzleri aynı dediğin gibi uyuyoruz fakat birkaç gündür fazla uyumuyor bebeğim. En fazla yarım saat uyuyor sonra gözlerini açıyor kafasını kaldırıp sağa sola bakınıyor yada ağlıyor. Uykusu var esniyor sürekli fakat uykuya tam dalamıyor. Neden böyle oldu anlamadım...
Benim doktorum paraben var kullanma dedi ama bilmiyorumDamlatı bende doktoruma sordum kesinlikle kullanmalısın dedi. Cok da irdelemedim sonra. Rota aşısınıda yaptırıcam. Çünkü arkadaşım kızına yaptırmamıştı , geçen ay çocuk 1 hafta hastanede yattı rota virüsünden. Zayıfladı hiçbişey yemedi çom sancılı bir hastalık. Onu görünce kesinlikle yaptırmam gerektiğini anladım
Evet chicco çok güzel ve yumuşakBen de chicco nunkini kullanıyorum. Çok memnunum. Oldukça pratik.
Aynen benim de öyle. 4 kilom kaldı benim de verecek o da akşam oğlum uyuyunca yarım saat eşime tatlı aldırıp kendime vakit ayırıyorum. Youtube dan videolar izliyorum sevdiğim vloggerların ama kahvaltı yapamadığım günler çokben 59 la hamile kaldim 75 le doguma gittim su an 60 kiloyum ilk on günde on on bir kilo vermiştim, benim doğumdan sonra istahim kesildi. bide ben yalnız olanla yardımcı olacak yakını olanların aynı hızda vermemesini normal karşılıyorum, benim annem ve kayınvalidem doğum yaptığımda geldiler doğuma yetişemediler altı gün kalıp gittiler, evdeyken de bana pek bi faydalari olmadi yiyip içip oturup tatil yaptılar resmen, kendi evlerinde daha çok is yapıyorlar. hastaneden geldim kendi çorbamı kendim yaptim koskoca iki kadın gaz yapmayacak yiyecek bisey bulamadılar, evde de benim doğumdan önce yaptığım seyler ikram edildi gelenlere
ben kilo vermemek için abur cubur yiyorum akşamları
günde çoğu zaman yiyebildgim tek düzgün öğün akşam yemeği, ilk yediğim sey saat üç civarı oluyo
bebek durmayip yalnız kalinca kilo milo kalmıyo kısaca
hamilelik öncesi herşeyim ayni oluyo hemen hemen ama keşke bi yardım eden halden anlayanim olsaydi da kilo yavaş yavaş gitseydi arkadaşım
Hiç denemedim açıkcasıKanguru da emzirmeyi denediniz mi yapabiliyomuyuz
Bende de aynı durum.hatta kp de ayni sekilde.ben çok fazla gidemiyorum.ona bağlıyorum bu kadar hevesli olmalarını. Bunu bilmeme rağmen gıcık oluyorum. Çocuk kucagimdayken kv istiyor. Cocuk da aksi gibi aglamaya basliyor o alinca.Ondan kp ye geçiyor. Susmayınca son çare bana veriyorlar.biraz sakinleşince çocuk, tekrar döngü başlıyor. Bir kere vermiyecem agliyor dedim diye 10 dakika karşılıklı atıştık resmen.en son ağlasın nolmus ver dedi. Bende inat ettim geri almadim.cocuk dakikalarca çığlık çığlığa ağladı. Isin komik tarafı artik bu olayın üstüne ısrar etmez dedim. Ama çocuk susar susmaz ilk işi kollarını açıp ver demek oldu.Kızlar sanki tekrardan lohusa psikolojisine geri dönmüş gibiyim. Kv ile ayni sehirdeyiz sürekli bebek görmek için geliyorlar ya da bizi evlerine çağırıyorlar. Çok sık görüşmeye başladık ve fazla muhabbet tez ayrılık olayı oldu sanki. Kızımı kucağımdan aliyor sürekli altını değiştirip kıyafetlerini kendisi değiştirmek istiyor. Banyo yaptırdınız mi diye sorup duruyor. Sanki oyuncak bebek gibi bebegimle haşır neşir olma pesinde. Ben de boyle olunca kızıyorum ne yapacagimi şaşırdım. Aramız da iyidir kotu biri değil aslında ama boyle kızımı kaçırır gibi kucağımdan alıp bebeğim uyanınca kendisi benden önce almaya calisinca kiskancligim tutuyor sinirleniyorum. Var mi bu durumda olanınız sorun bende mi acaba?
Aynısını yaşıyorum bir kaç gündür... bebek yoruyor yemek temizlik uğraşamıyorum diye gittim bi kaç günlüğüne uyuz olup döndüm. Sessiz sedasız oturup izledim ciddi ciddi kadın benden çok annesi gibi hissedip kıskanıyor benden. Burnunu temizliyorum otribebe ile ağlıyor diyo ki sevme anneni sevme.. bebeği kucağımdan pat diye çekip alıyor götürüyor odasına ağlıyor diye çocuk susmuyor yaklaşık 10 dakika o çocuğu öyle ağlatıp sonra kızıyla gönderiyor...Bende de aynı durum.hatta kp de ayni sekilde.ben çok fazla gidemiyorum.ona bağlıyorum bu kadar hevesli olmalarını. Bunu bilmeme rağmen gıcık oluyorum. Çocuk kucagimdayken kv istiyor. Cocuk da aksi gibi aglamaya basliyor o alinca.Ondan kp ye geçiyor. Susmayınca son çare bana veriyorlar.biraz sakinleşince çocuk, tekrar döngü başlıyor. Bir kere vermiyecem agliyor dedim diye 10 dakika karşılıklı atıştık resmen.en son ağlasın nolmus ver dedi. Bende inat ettim geri almadim.cocuk dakikalarca çığlık çığlığa ağladı. Isin komik tarafı artik bu olayın üstüne ısrar etmez dedim. Ama çocuk susar susmaz ilk işi kollarını açıp ver demek oldu.
Hareketler tıpatıp aynı belki daha fazlasıve ben de senin gibi hissediyorum malesef.
Ay benim de öyleydi kızım da. Oğlum da gelemiyor eskisi kadar ve ben çok mutluyum
Bende de aynı durum.hatta kp de ayni sekilde.ben çok fazla gidemiyorum.ona bağlıyorum bu kadar hevesli olmalarını. Bunu bilmeme rağmen gıcık oluyorum. Çocuk kucagimdayken kv istiyor. Cocuk da aksi gibi aglamaya basliyor o alinca.Ondan kp ye geçiyor. Susmayınca son çare bana veriyorlar.biraz sakinleşince çocuk, tekrar döngü başlıyor. Bir kere vermiyecem agliyor dedim diye 10 dakika karşılıklı atıştık resmen.en son ağlasın nolmus ver dedi. Bende inat ettim geri almadim.cocuk dakikalarca çığlık çığlığa ağladı. Isin komik tarafı artik bu olayın üstüne ısrar etmez dedim. Ama çocuk susar susmaz ilk işi kollarını açıp ver demek oldu.
hadi biz yeni doğumdan çıkmışız hormonlar tavan. Ama onlara ne oluyor anlamış değilimAynısını yaşıyorum bir kaç gündür... bebek yoruyor yemek temizlik uğraşamıyorum diye gittim bi kaç günlüğüne uyuz olup döndüm. Sessiz sedasız oturup izledim ciddi ciddi kadın benden çok annesi gibi hissedip kıskanıyor benden. Burnunu temizliyorum otribebe ile ağlıyor diyo ki sevme anneni sevme.. bebeği kucağımdan pat diye çekip alıyor götürüyor odasına ağlıyor diye çocuk susmuyor yaklaşık 10 dakika o çocuğu öyle ağlatıp sonra kızıyla gönderiyor...
çok haklisin.oturup sabaha kadar konuşabilirim.oyle dertliyim.benim kayınpeder kaynanadan daha beter çoğu zaman.emziriyorum dediğin halde odaya dalıp çocuğu aldi elimden. Hiç hayatlarında çocuk sahibi olmamış gibiler.empati yapamıyorlar.bu ara seviyeli durmak en iyisi bence. Ben öyle yaptım.Aynısını yaşıyorum bir kaç gündür... bebek yoruyor yemek temizlik uğraşamıyorum diye gittim bi kaç günlüğüne uyuz olup döndüm. Sessiz sedasız oturup izledim ciddi ciddi kadın benden çok annesi gibi hissedip kıskanıyor benden. Burnunu temizliyorum otribebe ile ağlıyor diyo ki sevme anneni sevme.. bebeği kucağımdan pat diye çekip alıyor götürüyor odasına ağlıyor diye çocuk susmuyor yaklaşık 10 dakika o çocuğu öyle ağlatıp sonra kızıyla gönderiyor...
Aşıyla ilgili olduğunu sanmıyorum 3 gün yapmaması da normal diye biliyorum yine de Dr. Na sorabilirsinKızım üç gündür kaka yapmıyor kızlar
Benim kızım da aynısını yapıyor ama her zaman değil,Kendini rahatlatmalısın biraz, ilk bebeğin olduğu için daha çok etkileniyorsun tabi ama yine de içini ferahlatip her sesine kalkmamalısın,bir de senin bebeğinde reflu var ya, ya birşey olursa diye korkuyla yatıyorsun, yan yatırdıktan sonra sıkıntı olmaz inş...Bebegim uykusunun icinde devamli ikiniyor, inliyor, bazen 1 dakika kadar aglayip geri uyuyor. Ama ben bu seslerin her birine mutlaka uyanıyorum. O uykusuna bi sure daha devam etse bile, benim uykum bölünmüş oluyor. Ne yapacağımı şaşırdım, başımın ağrısından duramıyorum. Var mi boyle olan veya aklina bir cozum gelen?
Sadece anne sütü alıyorsa 10 gune kadar yapmamasi normal. Bir cay kasigi zeytin yagi verebilirsinKızım üç gündür kaka yapmıyor kızlar
Tek kulaginda mi var. Oglumdada oluyo ama rengi daha beyaz doktor normal dedi. Cok iceri kacmamak kaydiyla pamukla temizle dedi.ama yinede sağlik ocagina götür istersen. Umarim onemli bisey degildir.Kızlar oğlumun kulağında şöyle enfeksiyon gördüm yaşayan var mı ne yapmalı sizce
Teşekkür ederimAşıyla ilgili olduğunu sanmıyorum 3 gün yapmaması da normal diye biliyorum yine de Dr. Na sorabilirsin
Tamam teşekkürlerrrSadece anne sütü alıyorsa 10 gune kadar yapmamasi normal. Bir cay kasigi zeytin yagi verebilirsin
Keşke bende verebilseemBebeğim sağolsun tüm aldığım kiloları verdim. Hergün kucağımda hoplayıp duruyoruz. Ne kadar yesemde eriyor zaten :)
Canım set halinde alınca indirimli ne kadara geldi sitesinde yazmiyo instagramim yok orda yaziyosada göremem bende alcamdaSelam kızlar @karayipkorsani evet ben kış örtülü aldım memnun da kaldım Hem sıcak tutuyo hem de rüzgarı kesiyo. Dışa dönük takılmıyo Jellybonun dediği gibi tavsiye de edilmiyo eeeee zaten büyüdükçe dışarıya bakabilecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?