2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Sürekli düzenleri değişiyor ilk 3 ay. Belki gazı vardır bi yeri ağrımıştır ya da etrafıyla ilgilenmeye başlamıştır. Zamanla daha iyi anlayacağız inşallah. Benimki de 1 haftadır emme düşkünü oldu. Gazı olduğu için emzik veriyorum karnı doyunca mecburen

Benim doktorum paraben var kullanma dedi ama bilmiyorum

Aynen benim de öyle. 4 kilom kaldı benim de verecek o da akşam oğlum uyuyunca yarım saat eşime tatlı aldırıp kendime vakit ayırıyorum. Youtube dan videolar izliyorum sevdiğim vloggerların ama kahvaltı yapamadığım günler çok

Bende de aynı durum.hatta kp de ayni sekilde.ben çok fazla gidemiyorum.ona bağlıyorum bu kadar hevesli olmalarını. Bunu bilmeme rağmen gıcık oluyorum. Çocuk kucagimdayken kv istiyor. Cocuk da aksi gibi aglamaya basliyor o alinca.Ondan kp ye geçiyor. Susmayınca son çare bana veriyorlar.biraz sakinleşince çocuk, tekrar döngü başlıyor. Bir kere vermiyecem agliyor dedim diye 10 dakika karşılıklı atıştık resmen.en son ağlasın nolmus ver dedi. Bende inat ettim geri almadim.cocuk dakikalarca çığlık çığlığa ağladı. Isin komik tarafı artik bu olayın üstüne ısrar etmez dedim. Ama çocuk susar susmaz ilk işi kollarını açıp ver demek oldu.

Son düzenleme:
Aynısını yaşıyorum bir kaç gündür... bebek yoruyor yemek temizlik uğraşamıyorum diye gittim bi kaç günlüğüne uyuz olup döndüm. Sessiz sedasız oturup izledim ciddi ciddi kadın benden çok annesi gibi hissedip kıskanıyor benden. Burnunu temizliyorum otribebe ile ağlıyor diyo ki sevme anneni sevme.. bebeği kucağımdan pat diye çekip alıyor götürüyor odasına ağlıyor diye çocuk susmuyor yaklaşık 10 dakika o çocuğu öyle ağlatıp sonra kızıyla gönderiyor...

Hareketler tıpatıp aynı belki daha fazlası ve ben de senin gibi hissediyorum malesef.

Ay benim de öyleydi kızım da. Oğlum da gelemiyor eskisi kadar ve ben çok mutluyum

hadi biz yeni doğumdan çıkmışız hormonlar tavan. Ama onlara ne oluyor anlamış değilim

Bebegim uykusunun icinde devamli ikiniyor, inliyor, bazen 1 dakika kadar aglayip geri uyuyor. Ama ben bu seslerin her birine mutlaka uyanıyorum. O uykusuna bi sure daha devam etse bile, benim uykum bölünmüş oluyor. Ne yapacağımı şaşırdım, başımın ağrısından duramıyorum. Var mi boyle olan veya aklina bir cozum gelen?

çok haklisin.oturup sabaha kadar konuşabilirim.oyle dertliyim.benim kayınpeder kaynanadan daha beter çoğu zaman.emziriyorum dediğin halde odaya dalıp çocuğu aldi elimden. Hiç hayatlarında çocuk sahibi olmamış gibiler.empati yapamıyorlar.bu ara seviyeli durmak en iyisi bence. Ben öyle yaptım.

Benim kızım da aynısını yapıyor ama her zaman değil,Kendini rahatlatmalısın biraz, ilk bebeğin olduğu için daha çok etkileniyorsun tabi ama yine de içini ferahlatip her sesine kalkmamalısın,bir de senin bebeğinde reflu var ya, ya birşey olursa diye korkuyla yatıyorsun, yan yatırdıktan sonra sıkıntı olmaz inş...
ben ilk başlarda ayrı odaya gidip yatıyordum onu duymamak için, ağlarsa duyacak şekilde kapıyı açık bırakıp

Kızlar oğlumun kulağında şöyle enfeksiyon gördüm yaşayan var mı ne yapmalı sizce
Tek kulaginda mi var. Oglumdada oluyo ama rengi daha beyaz doktor normal dedi. Cok iceri kacmamak kaydiyla pamukla temizle dedi.ama yinede sağlik ocagina götür istersen. Umarim onemli bisey degildir.

Canım set halinde alınca indirimli ne kadara geldi sitesinde yazmiyo instagramim yok orda yaziyosada göremem bende alcamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…