- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #35.021
Teşekkür ederim paylaştığın için, içim rahatladı.Azkullanilmiskaynanamvar ben bugün hemsireyle konustum verem asisinin izi hala olusmadi dedim. 6 aya kadar" olusmamasi normal dedi. Soyle bisey de soyledi iz cikmasi tuttugu anlamina gelmez iz cikmamasi da tutmadigi anlamina gelmez dedi. Eger tutmazsa ona yapacak bisey yok dedi. Bi hemsire arkadasi cocuguna 2 kere yaptirmis iz cikmadi tutmadi diye ama 2 sinde de iz cikmamis
Rica ederim ne demek. Sende öğrendiğinde paylasirmisin çünkü saglik ocaklari farkli seyler söylüyo. Hamileykende yapilan asi konusunda cok polemik olmustu bazi saglik ocagi farkli seyler soylemisti. Insanin kafasi karisiyor. Pazartesi doktor konrtolumuz var onada sorarim.Teşekkür ederim paylaştığın için, içim rahatladı.
Ben haftaya gideceğim rota aşısını da alıp yaptıracağım, o esnada baktırırım iz kısmına. Bize ne diyecekler bakalım.
Bebeğin kaç günlük ?tabi doktor ne dediyse o. Benim bebeğim 60 günlük. Şimdiye kadar 3 ya da 4 kere yarım kullandım. Hiç durmadığı zamanlarda.canım kaç kez söyledim doktora daha küçük biz vermiyoruz damlalarla devam edelim dedi o kadar ısrar etmeme rağmen
Bebeğin kaç günlük ?tabi doktor ne dediyse o. Benim bebeğim 60 günlük. Şimdiye kadar 3 ya da 4 kere yarım kullandım. Hiç durmadığı zamanlarda.canım kaç kez söyledim doktora daha küçük biz vermiyoruz damlalarla devam edelim dedi o kadar ısrar etmeme rağmen
Canım doktorun en iyisini bilir de. Benimki de az almıştı. Doktor 3 ayına kadar bebeğe şans verelim hemen mama başlamayalım dedi. Ben de bekleyeceğim 3 ayına kadarKızlar dün kızımı 2 ay kontrolüne götürdüm 3500 gr doğmuştu kızım 1200 gr almış 4700 olmuş doktor kilosına alt sınırda dedi her emzirme sonrası mama vermemi 15 günede kontroel çağırdı sizin bebekleriniz kaç kiloydu 2. Ayında
Ah oo idrar örneği almak bi zulüm bebeklerde büyük kızımda kaç defa istedilerse hiç birinde veremedim o tahlili poşet bağlıyolar bebek yapmıyo yapsa bile bi bakıyosum poşet kaymış ne zaman bezi attık rahatladıkSaat gece birden saat dörde kadar acilde hastanedeydik kızımdan idrar tahlili istedi doktor ama bir turlu idrar ornegi alamadım böyle bir şey basına gelen ve idrar ornegi alabilen var mi ya da alabilmek icin nasıl bir yol izleyeyim.
Ortamın uygunsa altına bez bağlama bebeğin belden aşağısını battaniye ile kapat üşümesin. İdrar poşetini elinle tut sürekli kaymasın.gözetiminde olsun. Sürekli emzir bu arada biraz zor olur ama umarım halledersiniz. Ufak kazalar yaşayabilirsin. Örtüyü iki tane yapabilirsin senin üstünde kirlenmesin.Saat gece birden saat dörde kadar acilde hastanedeydik kızımdan idrar tahlili istedi doktor ama bir turlu idrar ornegi alamadım böyle bir şey basına gelen ve idrar ornegi alabilen var mi ya da alabilmek icin nasıl bir yol izleyeyim.
İlk ayın sonunda ne kadar almıştı?Kızlar dün kızımı 2 ay kontrolüne götürdüm 3500 gr doğmuştu kızım 1200 gr almış 4700 olmuş doktor kilosına alt sınırda dedi her emzirme sonrası mama vermemi 15 günede kontroel çağırdı sizin bebekleriniz kaç kiloydu 2. Ayında
1 yaşa kadar mor calpol kullandık , ateşi de olsa, ağrısı da olsa, burnu da aksa sadece calpol verdik, diğerleri ağır oluyor bebeklere, zaten çok büyük bir rahatsızlık geçirmediği sürece doktorlar calpol harici vermiyor.Kızlar günaydın aşıya gittik geri döndük şimdi saat 10 da aşılar açılıyormuş. Ateş düşürücü yazdırdım doktora ne yazdı bilmiyorum siz hangi ateş düşürücüyü kullanıyorsunuz
Biz babasi bezsiz kucagina aliyor ben de poseti degil kabi tutuyorum direk icine yapiyor bu sekilde hallediyoruz tabi babasinin uzeri her seferinde bastan asagi cis oluyor ama olsunSaat gece birden saat dörde kadar acilde hastanedeydik kızımdan idrar tahlili istedi doktor ama bir turlu idrar ornegi alamadım böyle bir şey basına gelen ve idrar ornegi alabilen var mi ya da alabilmek icin nasıl bir yol izleyeyim.
iki gündür kusuyordu peynirimsi şekilde ama yoğun kusuyordu meğerse bagirsaklari dolduğu icin kızım alttan cikartamayinca üstten çıkartıyormuş röntgen çekildi o az Aman anlaşıldı kan tahlili verdik ama sıra idrardaAh oo idrar örneği almak bi zulüm bebeklerde büyük kızımda kaç defa istedilerse hiç birinde veremedim o tahlili poşet bağlıyolar bebek yapmıyo yapsa bile bi bakıyosum poşet kaymış ne zaman bezi attık rahatladık
Çok geçmiş olsun canım neden istedi doktor tahlili
Evdeyim su an altını açtım bekliyorum hatta tersten alt açma serdim naylon kısımda kalır idrart diye ama bu sefer pamuk olan kısım emdiOrtamın uygunsa altına bez bağlama bebeğin belden aşağısını battaniye ile kapat üşümesin. İdrar poşetini elinle tut sürekli kaymasın.gözetiminde olsun. Sürekli emzir bu arada biraz zor olur ama umarım halledersiniz. Ufak kazalar yaşayabilirsin. Örtüyü iki tane yapabilirsin senin üstünde kirlenmesin.
Gercekten mi ? Bnmde sütum var gören cok zayif sütün mu yok diyor ister istemez etkileniyorm.Sutu oldugu halde bebegi kilo almayip mamaya yonelmek zorunda kalan annelere nacizane tavsiyem mama yerine sutlerini sagip vermeleri.Cogunlugumuz mamayi biberonla veriyoruz bebege mama kilo aldirdi saniyoruz oysa bence biberon kilo aldiriyor
Benim oglum 3410gr dogmustu ilk ay kontrolunde 4400olmustu. 600-1000arasi normal diyodu nette okuduguma gore ilk ay icin.suan 50gunluguz iki ay kontrolumuze aha varKızlar dün kızımı 2 ay kontrolüne götürdüm 3500 gr doğmuştu kızım 1200 gr almış 4700 olmuş doktor kilosına alt sınırda dedi her emzirme sonrası mama vermemi 15 günede kontroel çağırdı sizin bebekleriniz kaç kiloydu 2. Ayında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?