2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Bende kesmeyi düşünüyorun tirnaklarini birkere denedim yüzünü çizdi. Eldiven takarkrn savasiyor zaten takmamak için. Eli açıkta diye hasta olmaz zaten ancak gece ellerini kundak yapiyorum rahat uyuyor sicak oldugu icin gazinada faydasi oluyor. Bende keseyim tirnaklarinida cikartayim eldivenleri kesfetsin kendini

Aynen canım kaç günlük bebişin

Ben hic eldiven kullanmadım, açıkta durması, dokuları hissetmesi şuan gelişimi için önemli, tırnaklarını kesince yüzünü çizmiyor zaten...
bir de ellerin soğuk olması bebeği üşütmez, annem kış bebeğin ellerinde geçer der, bizimki azıcık üşüsün hemen hapşırıyor
verygoody canım oda sıcaklığında 3 saat durabiliyor, dolapta 3 gün, buzlukta 3 ay

Eger hep aynı saatlerde baslıyor ve bitiyor ise kolik deniliyor. Bizimde aksam 8 9 gibi baslıyor 12 1 gibi aglamaktan uykusuzluktan perişan halde uyuyoruz hepimiz

Evet canım. Emen cocuğun 2 yaşından büyük olmamasi gerekiyormuş. Bizim bebik 35 günlük :)

ya ben çok endişeliyim geçmek nedir bilmiyor ...damlayı da pazar günü kullanmayı bırakacağız nasıl olacak hep mi boyle çapaklı kalacak... Sizinki kaç gunde geçti arkadasim
bebegin gözüne sutunuzden sıkin.hemen geçiyor ben oyle yaptim.gozunu ilik su ile silin sakin elini sürme silerken goz pinarlarina masaj yap bebilerin tikali oldugu icin capaklanrmis.bide kafasindan sapkasini cikarmamaya bak ne zamam cikarsam capaklaniyo.damlada var tombisin mi ne adi onu da kullaniyrm

bende bişey sorma istiyorum , benim oğlumunda gözü ilk haftalarda çapaklanmıştı bizde damla kullanmıştık, şimdi çapaklanma yok fakat sürekli gözü yaşarıyor göz kenarlarından akıyor. internetten baktığımda çapaklanma ile yaşarma olursa göz yaşı kanalı tıkanıklığından olur yada göz tansiyonu yani glokomda yaşarmaya sebep olabilirmiş. Glokom olan bebekler ışığa bakamazlarmış göz bebeği büyük olurmuş diyor.Bende korkmaya başladım gözlerinde büyüklük felan yok ama ışıktan rahatsız oluyor sanki .Gözü çapaklanan çok bebek vardı onlardada yaşarma oluyormu acaba? ışığı açtığımda alışana kadar rahatsız oluyor fakat sonra bir rahatsızlık yok gibi . sağlık ocağına 1.ay kontrlüne gitiğimizde doktor gözlerini kontrol etmişti glokom tarzı birşeyden şüphelense söylermiydi acaba sabahtan beri kafama taktım sizelere de bi sorim dedim..

ya ben çok endişeliyim geçmek nedir bilmiyor ...damlayı da pazar günü kullanmayı bırakacağız nasıl olacak hep mi boyle çapaklı kalacak... Sizinki kaç gunde geçti arkadasim
Damla’yı beş gün kullandım üçüncü gün tamamen bitmişti Çapak ama anyibiyotik damla olduğu içim beş gün devam ettik. Bende çok stres yapmıştım ılık su ile önce Çapa’yı temizle sonra damla yap

Bizler simdi düşününce cok normal gelmiyor. Ama mide bulandırıcı da degil aslinda. Beni emziren annemin, simdi bebeği emzirmesi neden mide bulandırıcı olsun ki?

Ninenin sütü yok sonucta cocuk dursun diye kuru memeyi veriyor çocuğa. Süt annelik olmaz bu süt annelik.icin ikisininde çocugu olmasi lazim. Eger bu süt annelik oluyorsa ozaman süt annenin tüm çocuklariyla da süt kardes olmasi lazim bebegin

Ben burada pek dini konu tartismayi sevmiyorum. Herkesin fikri farkli olabilir. Ben kendi adima mide bulandirici olmadığını düşündüm sadece. Süt kimden gelirse, emen cocuk da 2 yaşından küçükse süt çocuğu olur. Ve emziren annenin diger çocuklarıyla da süt kardes olur. Ben böyle biliyorum.

Kızlar bebek mevlütlerini yapan varmı? Ben normalde biraz havalar ısınınca yapıcaktım ama aradan cıksın hemde duaları okunsun biraz rahatlar bebiş dedik. Yarın yapıyoruz mevlüdümüzü Allah ın izniyle

Bende baharda yapıcaktım ama çok geçe kalıyor diye sömestr tatilini bekliyorum annem gelecek ozaman o yardım eder hem temizliğe hem çocuklara bakmaya. Allah kabul etsin. Mevlütte hediyelik dagıtcakmısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…