- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #34.201
Canım ben iki haftalıkken çıkardım eldivenleri ellerin soğuk olması ellerde kan dolaşımının daha yavaş olmasıymış ben sık sık tırnaklarını kesiyorum sağına soluna iyice bakıyorum bu şekilde çizik falan da olmuyor
Aynen canım kaç günlük bebişinBende kesmeyi düşünüyorun tirnaklarini birkere denedim yüzünü çizdi. Eldiven takarkrn savasiyor zaten takmamak için. Eli açıkta diye hasta olmaz zaten ancak gece ellerini kundak yapiyorum rahat uyuyor sicak oldugu icin gazinada faydasi oluyor. Bende keseyim tirnaklarinida cikartayim eldivenleri kesfetsin kendini
filmgibi benim bebegimde hem reflü hem kolik senin yazdıgın herşeyi acaba ben mi yazdım diye okudumBence en sinir bozucu olan bunefesinin ritmi değişse ona bile uyanıyorum. Öğürüyor, kusuyor, ıkınıyor. Hepsine uyanıyorum. Bebek uyurken uyuyamayinca cok sinir oluyorum kendime
Eger hep aynı saatlerde baslıyor ve bitiyor ise kolik deniliyor. Bizimde aksam 8 9 gibi baslıyor 12 1 gibi aglamaktan uykusuzluktan perişan halde uyuyoruz hepimizKolik sonradan başlar mi? 6 gündür ağlama krizleri hep ayni saate denk geliyorsimdiye kadar daha daginikti,simdi hep ayni saatte. Gunduz olanlar daha hafif geciyor ama gece 3 4 bazen 5 saat çatlayacak gibi ağlıyor. Bir tek emerken susuyor. O da hem göğüslerim hala açık yara, hem de süt birikmiyor sürekli emince. Emzik tutmuyor. Benim işaret parmagimi emiyor. Ne kadar yikasam da korkuyorum mikrop kapar mi diye. Ama baska birseyle asla susmuyor. Parmagimi cop cop emiyor.
Biz direk musluk suyuyla yıkıyoruz. Utuye de vaktim varsa yapiyorum, yoksa yapamıyorum. Sizleri görünce kendimi çok tedbirsiz hissettim
Sunnet icin icime sinen bir doktor vardi, dikişle yapıyormuş. Bizimki de biraz fazla ağlak bir bebek, acaba dikişli sünnette sorun olur mu? En azından 3 ayin bitmesini beklemeli miyim? Cok aklima takılıyor sunnet meselesi
ya ben çok endişeliyim geçmek nedir bilmiyor ...damlayı da pazar günü kullanmayı bırakacağız nasıl olacak hep mi boyle çapaklı kalacak... Sizinki kaç gunde geçti arkadasimBenim kızımın gözünde de aşırı çapaklanma vardı hatta gözünü açamıyordu bize damla iyi geldi su an iyi şükür
Evet canım. Emen cocuğun 2 yaşından büyük olmamasi gerekiyormuş. Bizim bebik 35 günlük :)F filmgibi canim süt anne konusunu bence bi arastir benim bildigim kadin dogum yaptiktan sonra iki seneye kadar emzirebiliyor ama tam ayrintisini bilmiyorum. Ama ablamin oglunu emzirmeyi ben de dusunmustum ama iki seneyi gectigi icin sut kardesligi olmuyor gibi birsey okumustum ama dedigim gibi sen bi arastir yanlis bir bilgi vermis olmayayim
Bizler simdi düşününce cok normal gelmiyor. Ama mide bulandırıcı da degil aslinda. Beni emziren annemin, simdi bebeği emzirmesi neden mide bulandırıcı olsun ki?Ninesine mi emzirtiyorlarmisAllahim nasil bir gelenek bu midem bulandi
bebegin gözüne sutunuzden sıkin.hemen geçiyor ben oyle yaptim.gozunu ilik su ile silin sakin elini sürme silerken goz pinarlarina masaj yap bebilerin tikali oldugu icin capaklanrmis.bide kafasindan sapkasini cikarmamaya bak ne zamam cikarsam capaklaniyo.damlada var tombisin mi ne adi onu da kullaniyrmya ben çok endişeliyim geçmek nedir bilmiyor ...damlayı da pazar günü kullanmayı bırakacağız nasıl olacak hep mi boyle çapaklı kalacak... Sizinki kaç gunde geçti arkadasim
Damla’yı beş gün kullandım üçüncü gün tamamen bitmişti Çapak ama anyibiyotik damla olduğu içim beş gün devam ettik. Bende çok stres yapmıştım ılık su ile önce Çapa’yı temizle sonra damla yapya ben çok endişeliyim geçmek nedir bilmiyor ...damlayı da pazar günü kullanmayı bırakacağız nasıl olacak hep mi boyle çapaklı kalacak... Sizinki kaç gunde geçti arkadasim
33 günlük premature oldugu icin düzeltilmis yasi 1 haftalikAynen canım kaç günlük bebişin
Bizler simdi düşününce cok normal gelmiyor. Ama mide bulandırıcı da degil aslinda. Beni emziren annemin, simdi bebeği emzirmesi neden mide bulandırıcı olsun ki?[/QUO
Ninede süt olmadan çocuğu emzirmesi igrenc sonradan sütü geliyor gelmiyor orasi cok da degistirmiyor fikrimi.
Bizler simdi düşününce cok normal gelmiyor. Ama mide bulandırıcı da degil aslinda. Beni emziren annemin, simdi bebeği emzirmesi neden mide bulandırıcı olsun ki?
Ben burada pek dini konu tartismayi sevmiyorum. Herkesin fikri farkli olabilir. Ben kendi adima mide bulandirici olmadığını düşündüm sadece. Süt kimden gelirse, emen cocuk da 2 yaşından küçükse süt çocuğu olur. Ve emziren annenin diger çocuklarıyla da süt kardes olur. Ben böyle biliyorum.Ninenin sütü yok sonucta cocuk dursun diye kuru memeyi veriyor çocuğa. Süt annelik olmaz bu süt annelik.icin ikisininde çocugu olmasi lazim. Eger bu süt annelik oluyorsa ozaman süt annenin tüm çocuklariyla da süt kardes olmasi lazim bebegin
byrktrfa canim ben doktora gittim bugün kontrol için ağda olayını soruyordun ya serbest yaptırabilirsin deri bilgin olsun benim kızım 53gunluk
Doktor dikişlerine bakti di mi iltihap falan YÖK di mi beni genel kontrol etti onceAy çok teşekkür ederim bizde 45 günlük olduk. Haftai gidip yaptırıcam hemen.
Bende baharda yapıcaktım ama çok geçe kalıyor diye sömestr tatilini bekliyorum annem gelecek ozaman o yardım eder hem temizliğe hem çocuklara bakmaya. Allah kabul etsin. Mevlütte hediyelik dagıtcakmısın.Kızlar bebek mevlütlerini yapan varmı? Ben normalde biraz havalar ısınınca yapıcaktım ama aradan cıksın hemde duaları okunsun biraz rahatlar bebiş dedik. Yarın yapıyoruz mevlüdümüzü Allah ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?