2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kızlar merhaba.ümmüsübyan muskası diye bir şey duyan yada yaptıran varmı ? Oğlum için yaptırmak istiyorum da 50gündür aralıksız ağlıyor zerre uyumuyor ne yaptıysam da fayda etmedi

Kızlar aranızda bebek telsizi kullanan ve memnun olan var mı ? Nette baktım fiyatlar uçmuş resmen
Ben kullanıyorum yatak odasında yatıyor kızım gündüzleri abisi yoksa sürekli uyandırıyor. Ogluma almıştık biz özellikle misafir gelince kapatıyorum kapıyı mis gibi aklım kalmıyor hemde sese uyanmıyor birde ben yazın çok kullandım balkonda bahçede bebek evde uyurken rahatça oturdum.

Aynen canım oluyor bazen sen delikliyi mi kullaniyosun peki deliksizi mi ben delikliyi kullanıyorum goguslerim yara olduğu icin
Emzireceğim zaman deliksizi kullanıyorum. Onun dışında delikliyi takıyorum uzun süre duruyor onun içinde birikeni kullanmamak gerekiyormus hava aldığı için ve de delikleri olduğu için ister istemez kıyafetten falan toz düştüğü oluyordur. Ama yeni taktıysam temiz oldugun eminsem ve biriktiyse onu da alıyorum. Sütun her damlası kiymetli

Hangi marka kaça aldınız cnm?

Benim kızım 3500 gr 51 cm doğdu 30günlükken 4250 gr 56 cm di maşallah sizin kızınızada

Doktor kotkutmustu bizi 20 gun once gitmistik. Doktora 2600 du cok zayif dedi 35 haftalik dogan bebekten ne bekliyorsa artik. 20 gunde 1400 kilo almis ama obezitedende korkuyorum prematurelerde çok oluyornus. Sizin bebeginizede maşallah Allah kimseyi evladiyla sinamasin.bir deri bir kemikti kuvezden cıktıgında saat basi parmagindan kan sekeri icin kan aldilar hergun topuktan kan aldilar psikolojisi bozuldu dogardogmaz.bugünlere geldik sükürler olsun .

Merhaba kizlar aranizda fucithalmic damla diye bir ilac kullanan var mi goze? Doktor bebegimin goz kanallarinin tikali oldugunu soyledi bu ilaci kullanmami.istedi ve her gun maaaj yapacakmisim var mi benzer durum yasayan?
biz kullanıyoruz... bebegimin gözünde aşırı. Capaklanma vardı oyuzden başladık 7 gün kullandık çapaklanma geçmedi 3 gün daha devam.edecegim....

Bence bekleme canım sünnet için.ne kadar erken o kadar iyi.bebrk hareketlenmeye başlayınca çok zor oluyor 3 erkek çocuk annesi olarak deneyimim bu şekilde.en buyuk oglumu 6 aylıkken sünnet ettirmistik emekliyordu o zaman yeni yeni çok zorlanmistik.ortanca oğlumu 31 günlükken yaptırdık hiç bilmedi,çok çabuk ta iyileşti
En küçüğü de 45 günlükken yaptırdık çok şükür iyileşti maasalalh 5 gün oldu bugün yaptıralı.

Merhaba canım.oncelikle emzik konusunda ben en son avent ultra soft aldım.ucu anne göğüs ucu kadar diyebilirim.cani isterse emiyor.digerlerink hiç emmemjsti damaklı olanları.ben de alıştırma ya çalışıyorum.
Eldiven olayı benim çıkmazım oldu.tirnaklarinj kestim geçen gün çıkarttım eldivenleri yarım saat sonra bir baktım buz gibi olmuş elleri,geri taktım.bugun sabah yine çıkarttım eldiveni mutfağa gittim,çığlık sesine geldim.yuzumu tirmalamis çok fena.simdilkk erteledkm ben özetle.elleri çok çabuk üşüyor nedense.kiyamiyorum eldiveni çıkartmaya.
Yüzündeki o kırmızı noktalardan oğlumda da oluyor zaman zaman ama geçiyor.benim yediğim birşeylerle alakalı sanırım.ama kv de anne sütü bebeğe yaramaya kilo almaya baslrsa olur normal diyor.
Bu arada kilo alımı nasıl kızının? Doğum kiloları aynıydı sanki senin kızla benimki

Aynen canım sanırım anne sütü çabuk bozulan bişey de değil ya oda sıcaklığında bile 24 saat duraviliyormus sonuçta

Canım ben iki haftalıkken çıkardım eldivenleri ellerin soğuk olması ellerde kan dolaşımının daha yavaş olmasıymış ben sık sık tırnaklarını kesiyorum sağına soluna iyice bakıyorum bu şekilde çizik falan da olmuyor

F filmgibi canim süt anne konusunu bence bi arastir benim bildigim kadin dogum yaptiktan sonra iki seneye kadar emzirebiliyor ama tam ayrintisini bilmiyorum. Ama ablamin oglunu emzirmeyi ben de dusunmustum ama iki seneyi gectigi icin sut kardesligi olmuyor gibi birsey okumustum ama dedigim gibi sen bi arastir yanlis bir bilgi vermis olmayayim

Ayse öner bir videosunda anlatmıştı eskiden anneler işlerini yaparken bebeklerle nineleri ilgilenirmiş bebek ağladığında oyalansın diye nineler bebekleri emzirirmiş bir süre sonra süt gelmeye başlarmış böylece süt anneleri olurmuş yaşlılarda bile meme emildikçe hormon salgılayıp süt üretimi olabilirmiş

Ninesine mi emzirtiyorlarmis Allahim nasil bir gelenek bu midem bulandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…