- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #34.141
Sadece sarılık olduğunda verdik. Ben multivitamun veriyorum. Baya yoğun portakal aromalı. Ondan sonra aslında çok susamış gibi geliyor ama vermedim yine deBana da biraz once misafir geldi “yazık el kadar çocuk susuz nasıl duruyor, insan susuz yaşayabilir mi, biraz su ver buna bak çok susamıştır, sen susuz durabiliyor Muş’un” dediler sürekli bende anne sütünün %87 si su dedim. Siz bebeklerinize su veriyi musunuz
Ben de cesme suyunu kettle ile kaynatıyorum mecburen soğumasını ilimasini bekliuorum.Ben çeşmeden aldığım suyu kettle da ısıtıyorum. Kovaya döküp musluktan aldığım suyla ılıştırıyorum. İlk defa duydum içme suyuyla yokandığını. Ya da kaynamış soğumuş suyla. Gerek var mu acaba
Ben de cesme suyunu kettle ile kaynatıyorum mecburen soğumasını ilimasini bekliuorum.
Peki kızlar siz bebiş kıyafetlerini ütülemeye devam ediyor musunuz koca bi sepet var önümde içinden alıp kullanmaya başladım. Utuye zamanım kalmıyor. Sik sik yikiyorum kıyafetleri. Hep vitaminden dolayı sarı oluyor. Çiş kaka.. Bi de kıyafetlerini yalamaya başladı bildiğin islaniyor :)[/QUOTE
Hic ütulemeye vakit kalmiyor aynen oglum cok kusuyo surekli degistiriyoruz hergun camasir makinasi calisiyor kakasi degilde genelde beline kadar çisi cikiyor nasl oluyor anlamiyorm
Ben de direk çeşme suyuyla yıkıyorum, kaynatmadan ilk kızımda öyle büyüdü, çok şükür bi sıkıntı olmadan...Ben çeşmeden aldığım suyu kettle da ısıtıyorum. Kovaya döküp musluktan aldığım suyla ılıştırıyorum. İlk defa duydum içme suyuyla yokandığını. Ya da kaynamış soğumuş suyla. Gerek var mu acaba
Bana da biraz once misafir geldi “yazık el kadar çocuk susuz nasıl duruyor, insan susuz yaşayabilir mi, biraz su ver buna bak çok susamıştır, sen susuz durabiliyor Muş’un” dediler sürekli bende anne sütünün %87 si su dedim. Siz bebeklerinize su veriyi musunuz[/QUO
Ben de cesme suyunu kettle ile kaynatıyorum mecburen soğumasını ilimasini bekliuorum.
Peki kızlar siz bebiş kıyafetlerini ütülemeye devam ediyor musunuz koca bi sepet var önümde içinden alıp kullanmaya başladım. Utuye zamanım kalmıyor. Sik sik yikiyorum kıyafetleri. Hep vitaminden dolayı sarı oluyor. Çiş kaka.. Bi de kıyafetlerini yalamaya başladı bildiğin islaniyor :)
hadi gözn aydın ozamn :) bnde doğru düzgn giremiyorum artık telefonu elime anca alabiliyorm ozamn bakıyorm km ne yaptı etti diye :)Evet canim dogurdum :) dogurmakla kalmadim soyle kustu boyle sarilik oldu derdine bile dustum
Hayır cnm vermiyorum ben anne sütünün içinde bebek için gerekli hersey var .ilk altı ay sadece anne sütü yetiyor çocuğa..tabi sütümüz olduğu sürece..bu insanları anlamıyorum Bnm bebeğim de sarılığı uzun sürdü ısrarla çocuğa şekerli su ver Şimdiye çoktan geçerdi diyorlar ..doktor da sakın verme karaciğerlerine çok zararlı diyor ..doktor nerden bilirmiş diyorlar ..o yüzden takma ne derlerse desinler cnmBana da biraz once misafir geldi “yazık el kadar çocuk susuz nasıl duruyor, insan susuz yaşayabilir mi, biraz su ver buna bak çok susamıştır, sen susuz durabiliyor Muş’un” dediler sürekli bende anne sütünün %87 si su dedim. Siz bebeklerinize su veriyi musunuz
Biz normal doğuma 1600 ödedik. Sezaryen de 1500 dü sanırım.
Resmini gönderebilir misn biz yapamadık içine bebek yorganı koydum olmadı yastık koydum olmadı ama bi şekilde uyuyo şükr içindeUmuyorum ki işinize yarar. Ben içine çok ince yumuşacık bi yastık koyuyorum boylu boyunca üstüne yatırıyorum kafası daha rahat oluyor.
Aynen benim de bugün başladı canım ilk bebeğimde de böyle olmuştu adet kanaması oluyo bu yeniden başladı yani inş düzenli gelir bundan sonraKızlar 35.günümüz bugün ve kanama tekrar başladı bildiğin adet kanaması şeklinde hatta Dun karın ağrım çok fazlalasti böyle olan var mı aranızda ya ben biter saniyordum artık akintilar bile azalmisti çünkü
Daha bugün tvde doktor söyledi şu vermek pamukçuk yapıyormuş bebekte kesinlikle vermeyin dediBana da biraz once misafir geldi “yazık el kadar çocuk susuz nasıl duruyor, insan susuz yaşayabilir mi, biraz su ver buna bak çok susamıştır, sen susuz durabiliyor Muş’un” dediler sürekli bende anne sütünün %87 si su dedim. Siz bebeklerinize su veriyi musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?