- 8 Temmuz 2017
- 101
- 149
- 103
- 36
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #33.701
Ben varim canim 1 haftadan fazla tikali burnu bende senin yaptiklarini yapiyorum ama gecmedi malesefKizlar bebegimin burnunda hirilti var dr damla kyllan ve aspiratorle temizle dedi 4 5 gundur derum fizyolojik kullaniyom aspiratorlevtemizliyom ama gecmedi benzer durumda olan arkadaslarim var mi acabac
Cnm emzirmeden önce 8damla veriyorum ben ,günde iki -üç defadan fazla vermiyorum ama kural değil tabi buKızlar leractaz damla verdi doktor ama bunu nasıl kullanıyorsunuz kaç damla ve ne şekilde veriyorsunuz
Canim benim hala başlıyor azalıyor bir kaç sefer oldu 38. GundeyimKızlar dpgumdan sonra 27.gün bugün ve 25.günde adet kanaması gibi kanama başladı halen devam ediyor tıpkı adet kanaması gibi biraz araştırdım 40 başı kanamasi diye bişey varmış o olabilir mi siz de de oldu mu ne kadar sürecek ki bu kanama tam bitmişti dpgum sonrasi kanamalar sadece akıntı geliyodu ki bu kanama başladı
Canım peki işe yaradımı sendeCnm emzirmeden önce 8damla veriyorum ben ,günde iki -üç defadan fazla vermiyorum ama kural değil tabi bu
Bende gunde 1 kere yapiyorum narin olmaya calisiyorum ama yaparken durmuyor zor yapiyorum bende. InsAllah ALLAHIN izniyle gecicek canim
Canım bizde de 1haftadır aynı problem var. Serum fizyolojik veriyorum aspiratörle çekiyorum. Hemşire bana odayı nemlendir demişti o iyi geldi. Havluyu ıslatıp peteğin üstüne koyuyorum ve suluk da koyuyorum nemlensin diye. Petek odayı kurutuyormuş oda bebeklerin burnunu tukıyomuşBende gunde 1 kere yapiyorum narin olmaya calisiyorum ama yaparken durmuyor zor yapiyorum bende. InsAllah ALLAHIN izniyle gecicek canim
Bizim de 26 günlük, 20 dakikadan fazla emzirmiyorum. Emmek haricinde hic uyumadigi için, emerken uyuyor. Daha uzun emmiyor. Ptesi kontrolumuz var, zaten devamli kusuyor ve öğürüyor, muhtemelen reflu diyecekArkadaslr 27 gunlk olduk cok sükur. Sizin bebisleriniz gogusde kac dk duruyo acaba ?yarm saat emzirdm bbgm uyudu gazini aldm besigine koydm 10 dk snra uyandi. Omuzuma yatrdm gazini almk icin baktm araniyo geri verdm. 1 saattir emiyo oldu.
Emme haricinde hic uyumuyor. Dolayisiyla emerken derin dalıyor. Bazen yarim saat dik tutuyorum, yine de gazi çıkmıyorF filmgibi canım emzirdikten sonra ağzından mutlaka gaZını çıkar, azıcık çıkarması yeterli olmuyor, mümkünse bi iki kez çıkarsın, omzunda sırtına vur, sıvazla, çıkmazsa sağa yatır, sola yatır sıvazla, tekrar omzuna al, çıkana kadar uğraş, böylece bağırsaklarına fazla gaz sıKışmıyor ve daha rahat oluyorlar,
İlk kızım emerken uyuyordu kıyamıyordum yatırıyordum, simdi bunda çıkarana kadar uğraşıyorum rahatlayınca uyuyor zaten
Canım hepsi birden kullanılıyor mu, dr mu söyledi böyle kullanmanızı... biogaia etkili ama 2 gündür gündüzleri uyuyamıyor yavrumSabah 3 damla zinco öğlen biogaia 5 damla akşam yine zinco 3 damla. Biz rahatladık çok şükür. Yoksa isyanlardaydık bu gaz yüzünden
Emme haricinde hic uyumuyor. Dolayisiyla emerken derin dalıyor. Bazen yarim saat dik tutuyorum, yine de gazi çıkmıyorboşuna uyanmış oluyor feryatlar içinde ağlıyor bazen de gazini cikariyorum, yatırıyorum 5 dk sonra uyaniyor, yine aliyorum, yine gaz cikiyor. Anlayamadim ben bu işi. Devamli öğürüyor yatarken, agzina sut geliyor, bazen kusuyor, bazen yutuyor. Deliksiz yarim saat bile uyumuyor. Uykusunun icinde agliyor, inliyor, ıkınıp morarıyor. Her gelen biz böyle çocuk görmedik diyor
26 günlük bebegin en uzun uyuduğu yarım saat, aklımı kaçıracağım
Ben de 2 saatten sık emzirmiyorum. Karni tok, gazdan dolayi kaçış aradığı için meme istiyor. Hem gazi artiyor,hem kusuyor malesef.Canım benim seni çok iyi anlıyorum bizim sülalemizde de hic yok(eşim tarafında varmış), ilk defa kızımda gördük, anneannem nasıl gazmış böyle, bu çocuğun bi yerinde birşey var kesin diyordu.. Kaç kere hastaneye gittik gaz deyip lavman yaptılar, sabredin dediler 6 ay sürdü...
Bu kızım simdi 20 günlük, 1 haftadır biogaia kullanıyoruz gaz belirtisini görünce hemen dr.a söyledim aldım...
Karni ağrıyıp sancılanınca emmek istiyorlar, 1.5-2 saatten önce emzirmiyorum, üst-üste emmek gazı artırıyor çünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?