2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kizlar bebegimin burnunda hirilti var dr damla kyllan ve aspiratorle temizle dedi 4 5 gundur derum fizyolojik kullaniyom aspiratorlevtemizliyom ama gecmedi benzer durumda olan arkadaslarim var mi acabac

A Anglla53 Anladim canim gecmis olsun minik kuzuna daha kotu olmasinlarda Dr da baska bisi onermiyo ki bende endiselendim gecmeyince ama heralde serum fizyolojige devam ve temizlemeye insallah gecerse kuzularumiz rahat rahat nefes alirlar

Cennetcicegimm Amin teşekkür ederim canim zaten bizim solunum problemimiz var burnuda tikaninca iyice stres yapiyorum . InsAllah Senin yavrunda duzelir en kisa zamanda canimb.Aynen serum fizyolojige devam artik aspiratorle cekiyorum ama zarar verirmiyim diyede düşünmüyor ďegilim.

A Anglla53 53Bana dr gunde en fazla iki kez aspire et dedi canim burnunda ödeme neden oluyomus buda daha cok rahatsiz ediyomus bende korkuyom iki kez narince yapiyom cokda bi akinti vscgelmeyince zorlamiyom hizli cekmiyom insallah gececek de iste insan yinede endiseleniyo

Canim benim hala başlıyor azalıyor bir kaç sefer oldu 38. Gundeyim

Bende gunde 1 kere yapiyorum narin olmaya calisiyorum ama yaparken durmuyor zor yapiyorum bende. InsAllah ALLAHIN izniyle gecicek canim

Bende gunde 1 kere yapiyorum narin olmaya calisiyorum ama yaparken durmuyor zor yapiyorum bende. InsAllah ALLAHIN izniyle gecicek canim
Canım bizde de 1haftadır aynı problem var. Serum fizyolojik veriyorum aspiratörle çekiyorum. Hemşire bana odayı nemlendir demişti o iyi geldi. Havluyu ıslatıp peteğin üstüne koyuyorum ve suluk da koyuyorum nemlensin diye. Petek odayı kurutuyormuş oda bebeklerin burnunu tukıyomuş

Arkadaslr 27 gunlk olduk cok sükur. Sizin bebisleriniz gogusde kac dk duruyo acaba ?yarm saat emzirdm bbgm uyudu gazini aldm besigine koydm 10 dk snra uyandi. Omuzuma yatrdm gazini almk icin baktm araniyo geri verdm. 1 saattir emiyo oldu.

Arkadaslr 27 gunlk olduk cok sükur. Sizin bebisleriniz gogusde kac dk duruyo acaba ?yarm saat emzirdm bbgm uyudu gazini aldm besigine koydm 10 dk snra uyandi. Omuzuma yatrdm gazini almk icin baktm araniyo geri verdm. 1 saattir emiyo oldu.
Bizim de 26 günlük, 20 dakikadan fazla emzirmiyorum. Emmek haricinde hic uyumadigi için, emerken uyuyor. Daha uzun emmiyor. Ptesi kontrolumuz var, zaten devamli kusuyor ve öğürüyor, muhtemelen reflu diyecek 20 dkdan fazla emerse de kusuyor yani

Emme haricinde hic uyumuyor. Dolayisiyla emerken derin dalıyor. Bazen yarim saat dik tutuyorum, yine de gazi çıkmıyor boşuna uyanmış oluyor feryatlar içinde ağlıyor bazen de gazini cikariyorum, yatırıyorum 5 dk sonra uyaniyor, yine aliyorum, yine gaz cikiyor. Anlayamadim ben bu işi. Devamli öğürüyor yatarken, agzina sut geliyor, bazen kusuyor, bazen yutuyor. Deliksiz yarim saat bile uyumuyor. Uykusunun icinde agliyor, inliyor, ıkınıp morarıyor. Her gelen biz böyle çocuk görmedik diyor
26 günlük bebegin en uzun uyuduğu yarım saat, aklımı kaçıracağım

Bizde aynı durumdayız F filmgibi
Öğürme olmasa da sürekli emmek istiyor,bıraktığında gazını çıkaralım diyoruz,uyanıp alttan zorlanıyor.Ağlarken yine meme arıyor.Bitmiyor bi türlü sıkıntımız.Gözlerinden uyku akıyor,inliyor,garip sesler çıkarıyor.Doktoru mu nazarı değdi ne,gaz problemi yok gibi demişti kontrolde pazartesi günü,yok dedim ve başladı

Arkadaşlar bugün Sağlık ocağında n aradılar bebeğimin tsh diğeri yüksekmis tekrar tahlil yapılacakmis.. 17günlük kızım herhangi bir bilgisi olan varmı

Sabah 3 damla zinco öğlen biogaia 5 damla akşam yine zinco 3 damla. Biz rahatladık çok şükür. Yoksa isyanlardaydık bu gaz yüzünden
Canım hepsi birden kullanılıyor mu, dr mu söyledi böyle kullanmanızı... biogaia etkili ama 2 gündür gündüzleri uyuyamıyor yavrum

Canım benim seni çok iyi anlıyorum bizim sülalemizde de hic yok(eşim tarafında varmış), ilk defa kızımda gördük, anneannem nasıl gazmış böyle, bu çocuğun bi yerinde birşey var kesin diyordu.. Kaç kere hastaneye gittik gaz deyip lavman yaptılar, sabredin dediler 6 ay sürdü...
Bu kızım simdi 20 günlük, 1 haftadır biogaia kullanıyoruz gaz belirtisini görünce hemen dr.a söyledim aldım...
Karni ağrıyıp sancılanınca emmek istiyorlar, 1.5-2 saatten önce emzirmiyorum, üst-üste emmek gazı artırıyor çünkü...

Ben de 2 saatten sık emzirmiyorum. Karni tok, gazdan dolayi kaçış aradığı için meme istiyor. Hem gazi artiyor,hem kusuyor malesef.
Eşim anne sutu hic kabul etmemiş. Dolayısıyla cok mutsuz ve asla sakinlesmeyen bi bebekmis. Bizim bebiş de emmeyi cok zor kabullendi, eger emmeseydi bütün bu hallerini emmiyor olmasina bağlardım cok sukur en azindan emiyor da 10 15 dk olsa o da ben de dinleniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…