2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bir kaç aya bebeğin kilosu ortaya çıkınca düşünemiyorum burada okuyana kadar hiç merak etmemiştim he fazla detay değil mi canım ya, bi de ona takarız şimdi yok ufak yok büyük bilemedim
napcan şekerim,ben de elime ultrason fotoğrafını aldım mı üstündeki bütün minim yazıları okuyorum

Bir kaç aya bebeğin kilosu ortaya çıkınca düşünemiyorum burada okuyana kadar hiç merak etmemiştim he fazla detay değil mi canım ya, bi de ona takarız şimdi yok ufak yok büyük bilemedim
yok kız geçmiş sayfalarda konuşulmuş diye sordum yoksa kapkara delik gibi şey göründe ahanda kesesi bu dedi bende tamam dedim bir şeye taktığım yok yani 6-8 mm kesede 10 cm bebek olacak hali yok ya 2-3 mm olacak tabi

Bi de dünkü ultrasonda doktor bebeğin biseyini ölçtü kagitta crl diye geciyo ama bebeğin boyu mu eni mi tam çözemiyorum.. 6Haftalik 3.19mm ölçmüş..
benim kağıtlar evde tam hatırlamıyorum ama gs diye bir ibare kesin vardı yanında 8küsürlü bişi yazıyordu birde altta 3mmli bir şey vardı sorayım dedim sadece

Kiloları boyları şekillensin , inşallah gramlı cm'li sohbetler de yaparız yakında

Kizlar gs kesenin uzunlugu crl bebegin boyu su an kucuk olduklari icin bastan kuyruga diye adlandiriliyor biraz daha büyüyunce bastan popoya olcum olacak crl. Bi de ys diye bir ibare olabilir o da yolk sac bebegimiz ondan besleniyor su asamada ayrica eger kalp atimini duymadiysaniz bu yuzden tedirginseniz doktorunuza yolk sac olusmus mu diye sorabilirsiniz cunku yolk sac olusmussa kesede kesinlikle bebek vardir ve korkmaniza gerek kalmaz:)

Kızlar bütün mesajları okuyamadığım için bu konu daha önce geçti mi bilmiyorum. Yemeklerinizde bulyon kullaniyormusunuz ben önceden kullanıyordum ama su an tedirginim artık kullanmasam mi diye
diye. Sizler ne yapıyorsunuz bana fikir verin..

Ben istesem de kullanamam malum mide bulantilari :/ ama bence sen de kullanma dogal bir sey degil ne de olsa

bulyona gelene kadar her gün tükettiğimiz ekmekte gdo olduğunu ve bunun doğrulandığını haberde izleyince sinirden delirdim resmen.Allah bu insanları bildiği gibi yapsın inşallah ticari amaç uğruna kar etmek uğruna resmen bizleri zehirliyorlar bizim ülkemiz kadar kolay para kazanma derdinde her yolun mübah kabul edildiği bir ülke daha yok sanırım. her şeyimiz bol diye övünürken bol olan her şeyimizde hormon var yiyemiyoruz
ben tavuk hastaldığımda suyunu buz kalıplarına koyup dondurup saklıyorum sadece pilavlarda kullanıyorum

Sakın sakın bulyon kullanma. Direkt kanserojen onlar. Çin tuzu yanı msg var, beyine uzun vadede zarar veren korkunç bir madde.
Hamile olmayanlar bile yememeli o şeyleri

Tatlım ben de bugün onu geçirdim aklımdan,ben normalde pilâvlarımda hep kullanirim ve canim acayip yoğurtlu pilav çekiyo.. Ama malesef daha önce bulyonlarin zararlı olduğunu okumuştum, ben kullanmayi düşünmüyorum, tavuk haşlayıp suyunu kullanabilirsin, ayni tat olmuyo biliyorum ama napalim..

Ben bulyon yerine kemikli et ve kemikli tavuk alıyorum, içine defne, karabiber tanesi,kereviz sapı, havuç ve patates atıp haşlıyorum. Soğuduktan sonra onları ya buz poşetine yada karton bardaklara koyup donduruyorum. Kartonlar çorbaya, buzlar pilavlara kullanılıyor. Hem daha sağlıklı hem daha lezzetli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…