- 1 Şubat 2014
- 708
- 642
- 53
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #3.321
Bir kaç aya bebeğin kilosu ortaya çıkınca düşünemiyorumburada okuyana kadar hiç merak etmemiştim he fazla detay değil mi canım ya, bi de ona takarız şimdi yok ufak yok büyük bilemedim
yok kız geçmiş sayfalarda konuşulmuş diye sordum yoksa kapkara delik gibi şey göründe ahanda kesesi bu dedi bende tamam dedimBir kaç aya bebeğin kilosu ortaya çıkınca düşünemiyorumburada okuyana kadar hiç merak etmemiştim he fazla detay değil mi canım ya, bi de ona takarız şimdi yok ufak yok büyük bilemedim
benim kağıtlar evde tam hatırlamıyorum ama gs diye bir ibare kesin vardı yanında 8küsürlü bişi yazıyordu birde altta 3mmli bir şey vardı sorayım dedim sadeceBi de dünkü ultrasonda doktor bebeğin biseyini ölçtü kagitta crl diye geciyo ama bebeğin boyu mu eni mi tam çözemiyorum.. 6Haftalik 3.19mm ölçmüş..
Emekli astsubay gibi maşallah detaylı araştırma yapıyorsunnapcan şekerim,ben de elime ultrason fotoğrafını aldım mı üstündeki bütün minim yazıları okuyorum
Kiloları boyları şekillensin , inşallah gramlı cm'li sohbetler de yaparız yakındayok kız geçmiş sayfalarda konuşulmuş diye sordum yoksa kapkara delik gibi şey göründe ahanda kesesi bu dedi bende tamam dedimbir şeye taktığım yok yani 6-8 mm kesede 10 cm bebek olacak hali yok ya 2-3 mm olacak tabi
Emekli astsubay gibi maşallah detaylı araştırma yapıyorsun
Ctsi gittiğimde sorcam canım bırakmak istiyorum yaBende gebelikten önce kullanmıştım glifor yan etkileri cok fazla diye bıraktım kullanmadım bir daha dr danıs bence rahatsız ediyorsa bıraktırır.
Oh ooh maşallaKızlar bugün doktora gittim. Sat tarihine göre bir hafta büyükmus benim bebişim :) 7+3 olması gerekirken erken döllenme dedi, 8+2 deymisiz biz
Masallah size istermisin ekim annesi olasin :)Kızlar bugün doktora gittim. Sat tarihine göre bir hafta büyükmus benim bebişim :) 7+3 olması gerekirken erken döllenme dedi, 8+2 deymisiz biz
Maşallah güzel başlangıç olunca sonu da iyi oluyor Allahın izniyle hep böyle ileride gidersiniz.Kızlar bugün doktora gittim. Sat tarihine göre bir hafta büyükmus benim bebişim :) 7+3 olması gerekirken erken döllenme dedi, 8+2 deymisiz biz
Ben istesem de kullanamam malum mide bulantilari :/ ama bence sen de kullanma dogal bir sey degil ne de olsaKızlar bütün mesajları okuyamadığım için bu konu daha önce geçti mi bilmiyorum. Yemeklerinizde bulyon kullaniyormusunuz ben önceden kullanıyordum ama su an tedirginim artık kullanmasam mi diye
diye. Sizler ne yapıyorsunuz bana fikir verin..
Kızlar bütün mesajları okuyamadığım için bu konu daha önce geçti mi bilmiyorum. Yemeklerinizde bulyon kullaniyormusunuz ben önceden kullanıyordum ama su an tedirginim artık kullanmasam mi diye
Oh ooh maşallahadi iyisin bi haftadan yırttın, biz de bekleyip duralım
Kızlar bütün mesajları okuyamadığım için bu konu daha önce geçti mi bilmiyorum. Yemeklerinizde bulyon kullaniyormusunuz ben önceden kullanıyordum ama su an tedirginim artık kullanmasam mi diye
Tatlım ben de bugün onu geçirdim aklımdan,ben normalde pilâvlarımda hep kullanirim ve canim acayip yoğurtlu pilav çekiyo.. Ama malesef daha önce bulyonlarin zararlı olduğunu okumuştum, ben kullanmayi düşünmüyorum, tavuk haşlayıp suyunu kullanabilirsin, ayni tat olmuyo biliyorum ama napalim..Kızlar bütün mesajları okuyamadığım için bu konu daha önce geçti mi bilmiyorum. Yemeklerinizde bulyon kullaniyormusunuz ben önceden kullanıyordum ama su an tedirginim artık kullanmasam mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?