2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canim öyle canim yanıyor ki normalde baya bi kasiliyorum. bu pozisyonda hareket de edemem gibime geliyor. İyi diyorsan deneyeceğim. Korka korka tabi :) hiç farklı pozisyon denemedim

Canim öyle canim yanıyor ki normalde baya bi kasiliyorum. bu pozisyonda hareket de edemem gibime geliyor. İyi diyorsan deneyeceğim. Korka korka tabi :) hiç farklı pozisyon denemedim
Bu pozisyon iyi tada sen yatma oturuyor pozisyonda bebeğin altına yastık koyarak emzir kucağına almadan hafif sağa dönerek tam anlatamadım :))) hastanede ben bu posizyinda emzirmistim

Kızlar benim düzenli sancılarım başlamış sabah da biraz suyum geldi ama açılmam yok. Ne yapmalıyım , düzenli sancıdan ne kadar sonra Doğum olur
Canım suyun geldiyse eğer mutlaka dr.a gitmelisin bebeğin susuz kalabilir, ama sadece sancı varsa 5 dk da bir oluncaya kadar beklersen hastanede çok beklemezsin,tabi bi de hastane yakın mi ona gore geç de kalmamalısın...
parle Canım bebeğin emmek istediğinde ağzını tam kocaman açınca vermeye çalış göğsünü, diğer türlü hemen kapıyorlar ucunu

Gittim Canım su durumu iyiymiş. Sadece sancım var onun da şiddetlenmesini bekliyorum

Yatarak emzirme çok sağlıklı bir emzirme yöntemi değil bildiğim kadarıyla. Araştırıp ona göre devam etmenizi tavsiye ederim.

Merhaba bayanlar ben salı günü sezeryan ile bebegimi kucağıma aldım çok şükür korktuğum gibi olmadi gercekt3n de ikimizde iyiyiz Allah tum dogum yapanlarin yapacaklarin yardimcisi olsun insallah
yalnız benim sizlere bir sorum olacak benim sütüm geliyor ama bebeği meme koyduğum gibi inanılmaz cok ağlıyor kızarıyor memeyi tutacak fakat o kadar çok sinirleniyor ki hirsindan tutamıyor ne yapmalıyım bilmiyorum sütüm varken emzirmek istiyorum elimle sağıyorum çay kaşığı ile içiriyorum slikon uç da denedim onda da ayni
boyle bir durum yaşayan var mı ne yapabilirim bir fikriniz var mı

Meme ucunuzu kahverengi bölgeyi elinizle tutun düz bi hale getirin yani gerdirmiş düz bir bölge gibi öyle ağzına sokmayı deneyinin tam anlatamadım ama

kizalr dogum sonrasinalerji oln var mi yada bunun icin cozumu olan heryerim alerji doktu
Canim gecmis olsun ben de daha once iki kez yazdim ama yazan olmadi.dogum yapali 3 hafta oldu gecen hafta bende de basladi. Minik minik kabarciklar ardindan berbat bi kasinti hala devam ediyor cilt doktoru iki krem verdi kormonel de olabilir dedi hastaneden deri altina yerlesen birseyler varmis onu da kapmis olabilirsin dedi türkcesini bilmiyorumkremler kortisonlu ama faydasini gormedim devam ediyo kasintilarim ustelik iyice de yayildi vucuduma.m

Canım ben de pazar günü doğum yaptım. İlk iki gün bebeğim hiç problemsiz emdi ancak sonradan bi anda memeyi emmemeye başladı. Göğüslerim çok şişmişti ve memeyi kavrayamadı bebek sanırım. Sonrasında sağıp biberonla vermeye başladık. Bu defa arada sırada da olsa memeden emen bebeğim toptan emmeyi bıraktı ve protesto etmeye başladı. Gerçekten çok zor iki gün geçirdim. Sonrasında sağdığım sütü enjektörle damla damla memeye akıtıp ordan sütün tadını almasını sağladık. Ama hiç pes etmemek ve kararlı olmak gerekiyor bu konuda. Sonrasında tekrar emmeye başladı çok şükür bebeğim.İstersen sen de bi dene bu yöntemi.Çünkü ne kaşıkla vermek ne de silikon meme ucu bende işe yaramamıştı. Çok zorda kalırsan da sütü enjektörle verebilirsin. Benim doktorum emziremezsen enjektörle ver demişti. Ancak dediğim gibi emzirmede kararlı olmak ve ne olursa olsun önce memeyi teklif etmek çok önemli bence. Baktın emmiyor enjektörle denersin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…