2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Öyle düşünme canim sadece uykumuzu alamayınca geriliyoruz iki gün önce gece de ben öyleydim kafama huni koyup gezesim geldi. Gündüzleri en azından bebeğin uyuduğunda birazda olsa uyumaya çalış senin de dinlenmeye ihtiyacın var

Evet canim elimde bi sürü şey var tahinin üstündeki yağ kantaron yağı ayva kölesi garmastan lansinoh..haklısın bazen yanlış emzirdim farkediyorum ama melesef duzeltemiyorum kızım birden kapıyor ucunu bırakmıyor elimle yavaş yavaş ittirmeye çalışıyorum. Videolar izledim. Tütüsum normal. Çoğunlukla tamamını aldırmata çalışıyorum ama olmadığı da oluyor.

Pompa gogus uçlarına dokunmuyor geriden çektığı icin. Benim ilk başladığında acıyor bir iki irkiliyorum sonra normale dönüyor

Saol canim yine de bir umut yapayım inş. Pompayla azcık normale dönüyor emziriyo diyorum.bebis öyle emiyor ki şekil semal kaymis uçları beyazlamis soyulmuş oluyor ve sancı giriyor göğsüne

Kızlar merhaba nasılsınız maşallah cogu arkadaş doğum yapmış beni hatırlayan olur mu bilmem bende bebegim dursa Kasım annesi olucaktım ama kısmet Kasım ayında tekrar hamileyim Temmuz annesi olucam İnş lütfen dua edin bana bu sefer saglikli hayırlı bir sekilde nasip olsun herkese bol sütlü gunler diliyorum :) :)

parle benim de kızım damağı ile göğüsümün ucunu sıkıştırıp eziyordu çok canim acıyordu meğerse tutuş bozukluğundaymış resimdeki gibi emzirince rahat ettim birde eğer hepsini almadıysa Bebeğim ona dikkat ediyorum

Eklentiler

• 7CFB2BF9-C580-493A-BC88-25905C3698BF.png
    140 KB · Görüntüleme: 89
Kızlar benim düzenli sancılarım başlamış sabah da biraz suyum geldi ama açılmam yok. Ne yapmalıyım , düzenli sancıdan ne kadar sonra Doğum olur

Hatırladım seni canim çok evindim Allah tamamına erdirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…