2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canım 2 saatte 1 verecek şekilde ayarlıyorum zaten bebeğim de o saatte uyanıyo uyanmazsa uyandırıyor uyanıkken istediği zaman veriyorum zaten çokta uyanık kalmıyo
Kaç günlük bebeğin biz 37 günlük olduk uyanık kalma süresi günlük 3-4 saat ilk oğlum sürekli uyanık olduğu için bu zamanlarda bu durum biraz tuhaf geldi bana

Kızlar bebeğime ne yapsam emzik almıyo. Ağzıyla geri itiyo. Tutması için ne yapmam lazım. Azıcık onunla oyalansaydı ben de biraz rutin işlerimi yapacam
Benimkide normal emziği almadı canım phlips avent in 0 3 ay emziğini aldım onu veriyorum 5 dakikadan fazla tutmuyo ama benimki de çenesi yoruluyo sanırım

Aventin hangi serisini kullandınız kızlar? Baya bir çeşiti var aventin

Kizlar size bi sorum olucak oglum surekli ikiniyo gaz guzel cikartiyo ama hala kaka yapmadi .zeytinyağıyla uyardim olmadi bugun yarin derken 5 gun oldu hemsireye sordum bisey diyemedi premature oldugundan sanirim ne yapabilirim sizler boyle biseyle karşılaşınca ne yapıyorsunuz

Bi tane kauçuk aldırayım hemen belki benimki de öyle yapAr

Kızlar az önce altıma yapmış gibi su geldi wc ye zor attım kendimi. Pembe de karisikti devam edecek sandım etmedi. Duru su gibi geldi ama cis değil dı. Neydi neden oldu. NNapmam lazim. Çok acemiyjm ya. Yardım edin. Doktor da acmio teli

Canım çözüm bulursan Banada şöyle lütfen bende neler denedim olmadı

Suyun gelmiş doktora gitmelisin canım

Sakin ol canım korkma öncelikle banyona gir hemen oyalanma temizlen hastane çantanıda al git hastanene onlar çağırır doktorunu su gelir gelmez doğum başlamaz ama yakındır oyalanma hadi bakalım hayırlı haberlerle gel çok kolay bi doğum olur inş

Canım inşallah kolay bir doğum olur, Allah bir avazda kurtarsın

Canim suyun gelmis olabilir. Benimde dedigin gibi gelmisti. Az az. Bi sure sonra nisanimda gelmisti. Sancilarim basladi.hastaneye gidip dogum yaptim. Hakkinda hayirlisi. Umarim doktorunda acar teli seni aydinlatir

Merhaba kizlar herkes doğurdu bi ben kaldim sanirim :) Bugün doktora gittim 2 3 cm aciklik varmis eve gelince de kahverengi akintim oldu . Ama ne sanci ne su var .. Sadece bebek çok baski yapıyor . Sizce doğum yakinmidir .

Canim suyun gelmis olabilir. Benimde dedigin gibi gelmisti. Az az. Bi sure sonra nisanimda gelmisti. Sancilarim basladi.hastaneye gidip dogum yaptim. Hakkinda hayirlisi. Umarim doktorunda acar teli seni aydinlatir
Nisan nasıl bişi ki . İlk adet olacak gibi peçeteye gelen kırmızılar var. Ağrı sancı yok ama

Duşa gircem evet. Doktor 9 da gel dedi. Sancı vs. Yok. Bebek hareketli. Ama renk dönüyor kırmızıya . Bakalim hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…