2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Oğlan anneleri bu pipilerle bizim başımız dertte sürekli üstümüze çıkıyor çişimiz acaba bi sorun mu var diyorum erken sünnet mi ettirsem arada kalıyorum hep
Ahh gunde en az 3 kere cisi belinden çıkıyor. Bezi bi degistirecegim. Bi de gobegi hala dusmedi o yüzden bezin belini sikarken tedirgin oluyorum. Sanırım çok sıkmak gerekiyor. Bi de asagi doğru bakmasi gerekiyor pipinin. Ben bi care bulamadim ama sunnetle alakasi oldugunu sanmıyorum

Oğlan anneleri bu pipilerle bizim başımız dertte sürekli üstümüze çıkıyor çişimiz acaba bi sorun mu var diyorum erken sünnet mi ettirsem arada kalıyorum hep
Pipinin aşağı bakması gerekiyor canım,bir de bezi bağlarken yan bantları iyice arkaya doğru getir,yan bantlar gevşek kalırsa çiş çıkıyor .bir de bez küçük geliyor olabilir mi? Kaç numara kullanıyorsun?

Vaktinden 3 gün sonra doğdu. Son 4-5 haftadır ultrasonda hep 3200 civarı çıkıyordu ama 3080 gr doğdu. Boyunu söylemediler canım.
Empatii sanırım bizim hastanede bebeğin boyunu ölçmüyorlarmış sana söylemişler miydi boyunu?

Cnm hayırlı uğurlu olsun :)Rabbim analı babalı büyütsün :) doğumda dikiş atarken ve kesi atarken iğneyle mi uyuşturdular oranı nasıl acı hissetmedin ?
İğneyle uyuşturdu mu bilmiyorum. Sancılardan kurtulmanın, sonunda doğurmuş olmanın verdiği rahatlıktandı sanırım canım bilmiyorum en korktuğum şey kesik ve dikiş acısıydı çok şükür hiç hissetmedim o aşamayı. Hatta doğurduktan sonra o kadar rahat hissettim ki hasta bakıcı kaldırmaya geldiğinde bırakın biraz daha yatayım demişim.. bi de doktora da çok güzeldi hemen tekrar doğurmak istiyorum dedim :dd

Merhaba hanımlar,

Ben de dün doğum yaptım 3710 gr doğdu bebeğim :) ultrasonda bile hep kolunu emiyordu, doğar doğmaz memeye yapıştı. Neredeyse her saat başı , iyi uyursa da en fazla iki saatte bir emziriyorum. Ama göğüslerim inanılmaz acıyor gözlerimden yaş geliyor emzirirken. Sizde durum nasıl?

Kızlar bende zor durumdayım Bebişim hiç uyumuyor ve sürekli kucakta memede kesinlikle yerine yatırdığım an başlıyor ağlamaya be bi kaç gündür gaz problemi var sanırım kaka yaparken zorlanıyor ama kabız değil uyurken ve emerken birden çığlık atarak uyanıyor sürekli kucağımda annem bardı oda gitti hic bi iş yapamıyorum WC’ye bile gidemiyorum sis nasıl yapıyorsunuz doktora götürmeyi düşünüyorum

1 hafta kan emzirdim, gozumden yaş gele gele. Ne yapsam duzelmedi kudret nari cok cok iyi geldi, 1 saate ferahlatti inan. Bir de gogus kalkani kullandiktan sonra gecti, yani bir yere degmemesi lazim

Canım ben ilk doğduğunda prima kullanıyordum ve her seferinde üst değiştiriyorduk sürekli çıkıyordu çiş ve pipi aşağı gelse de farketmiyordu şimdi molfix kullanıyorum bunda hiç çıkmadı senin de prima mı onunla alakalı olabilir mi çok sıkı bağlayınca da bebişin bacaklarımı kızartıyor yazık

Begumsav nasil oldunuz, sen nasılsın oglun nasıl

Canım artık 14 günlük olduğu için sarılığının tehlikesi bitti. Hala biraz var ama artık sıkıntı değilmiş.
Kolu için perşembe ve cuma günleri koşturucaz biraz, nörolojik muayenede yapılıcak neden hareketinin az olduğuyla alakalı. Benim dikişim hala nanay akıntı devam dikili olmasına rağmen akıntı geliyor ve şiş. Kim bilir ne zaman iyileşicez. Yani pek iç açıcı değil durumumuz ama ayakta kalmaya çalışıyorum. Bide üzerine lohusalık eklenince bittim diyebilirim. Umarım sizlerde iyisinizdir

Arkadaşlar memesi acıyanlar ne olur şu gümüş kalkanı alın bir deneyin. İlk günden beri kullanıyorum, inanın hiç acım olmadı. Bu kadar çekmeyin, üzülüyorum acınızı okuyunca. Evet 200 küsür lira ama değer inanın ki değer.

Herkese çooook teşekkür ederim cevaplarınız için, biran yanlış tedavi uygulanıyor sandık...

Canım benim bebeğim de kuvözde, bağırsaklar tıkanıklığı için yatti, iyileşti şimdi de göbek bağı enfeksiyonu başladı, antibiyotik tedavisi görüyor, endişe etme geçer inş iyileşirler... Biz güçlü olalım ki bizden güç alsinlar..

eflatunseker ay kızlar biz de 3 4 kere üst değiştiriyoruz sünnetle mi ilgili bezle mi ilgi anlamadım pipisini hep düzeltiyorum ama yine de çıkıyo üstüne

Benim prima bi de molfix alayım bakalım

Bana minoset ağrı kesici verdi sadece normal doğum yaptım

Canım ben normal doğum yaptım gynoferon decavit ve imom verdi Dr. M

Canim nasil oldunuz?

İyiyiz Allah’a şükür canım sağolasın oğlumun kilo alması lazım ameliyat için o zamana kadar da ev hapsindeyiz çıkmak yasak :) ziyaretçi de yasak :) öyle takılıyoruz evde Zaten havalar da soğuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…