2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Normal doğum yapan arkadaşlar doğumdan sonra hangi ilaçları verdi dr size,
Bir de sezeryan olanlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz rica etsem yazar mısınız?
(Yani pıhtılaşma önleyici ve antibiyotik kullanan var mi)

Bazen kan yeterli olmamış iyi bastırmamış oluyorlar panik yapmayın.
Sonuç sıkıntılı çıkarsa hemen hastanelere yönlendiriyoruz demişti ebe bana.

Demir ilacı bir de antibiyotik verdi beş gün kullandım. Normal doğum

Canım benimki de meme de uyuyo şu 40ı bi doldursak bakalım Daha mı iyi olacaklar daha mı kötü
Ay dedim biz mi böyleyiz ama sanırım yeni nesil böyle:) inşallah kırkımız çıkınca düzeliriz artık ya gerçekten çok yıpratıcı çünkü

Ben kan sulandirici igne kullaniyorum doktorum 10gun daha kullanicaksin dedi.ayrica demir hapi agri kesici ve iltihap icin antibiyotik verdi. (Normal dogum yaptim bes gun once)

Aksef antibiyotik verdi. 3 4 gun parol agri kesici ictim. 2 3 ay da kan ilacina devam. Sezeryan

Canım ben normal doğum yaptım antibiyotik verdi ama pıhtılaşma için birşey vermedi bende pıhtılaşma sorunu olduğu halde hamileliğin 37 haftasında kestim dahada kullanmadım.

Sezaryen oldum antibiyotik ve Demir ilacı verdiler hamileyken iğne kullanıyordum bıktığım için doğumdan sonra kullanmadım 6 hafta daha kullanmam gerekiyordu

Bebeğini erken kucağına alanlar... hala bekleyip stres olanlar .. sezaryen olanlar normal doğuranlar Emziremeyenler... bebeği sütten alamayanlar... ortalık iyice karışık

Konuyu okurken kim neydi unutuyorum ... ben de henüz bekleyenlerdenim. Hafif gaz sancıları var karın sert ama bebek yukarıda sizce Doğum belirtisi midir ?

Günaydın herkese..
bugün kızımla 4. günümüz ve benim sütüm daha yeni yeni geliyor.. ilk gün kızım ememedi daha doğrusu ben emzirmeyi beceremedim, sonrasında her ağladığında sütüm olmasa da önce emzirdim sonra mama verdim. Bugün mama vermeyeceğim bakalım yeteri kadar geldi gibi sonunda şükür.. henüz sütü gelmeyenlere ya da yeni doğum yapacaklara önerim kuru kayısı, kuru üzüm ve kuru erikle yapılan karışık hoşaf acayip süt yapıyor tavsiye ederim. Yalnız şekerle değil pekmezle yapacaksınız. Göğüs uçlarının yara olmaması için de emzirmeden önce ve sonra sütünüzle silin ben faydasını gördüm..

Cnm pekmezi nezaman koyuyorsun?

Canım iyi olmanıza sevindim.hoşafin icine kuru incir de ekle mutlaka.bu arada bebisin doğum kilosu ve boyu kaç? İkimizin de bebeğinin ölçümleri aynı gidiyordu o yüzden merak ettim vaktini beklese kaç kg dogacakti bebeğim diye

Merhaba arkadaslar,
Ben de 24 kasim gunu dogum yaptim. Kordon dolanmsi nedeniyle mecburi sezeryan oldu, bebegim dun yogun bakima alindi kaninda enfeksiyon cikmis kahroldum 1 hafta burada kalacakmis. Cevresinde boyle bir durumla karsilasan oldu mu? Hayati tehlikesi olan bir sey mi oyle uzginim.ki 4 gunluk bebegim. Doktorlar enfeksiyonun hafif oldugunu ama mutlaka tedavi edilmesi gerektigini soyledi ama benn cok korkuyorum bebegome bor sey olavak diye. Yorumlarinizi ve dualarinizi bekliyorum

cnm benim de ilk günler süt gelmedi sonra çok az geldi,ben sağma makinasıyla sağıp içirdim ..sağdıkçada sütüm arttı..sonrada bol su ,hoşaf,ısırgan otu çayı

Cnm hayırlı uğurlu olsun :)Rabbim analı babalı büyütsün :) doğumda dikiş atarken ve kesi atarken iğneyle mi uyuşturdular oranı nasıl acı hissetmedin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…