2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ben bugün 39+2 deyim ama bebeğin başı oldukça yukarıda. Göbek deliğimin oralarda ve bazen yan dönüyor dışardan bariz belli.
Doktorum bugün artık kanala girmesi zor biraz dedi çünkü kilosu da arttı bayağı 4 kilo olmuş. Kordonu kısa olabilir ya da kilodan dolayı giremiyor olabilir dedi.
1 hafta daha bekleyebiliriz ama bu kez de kilosu artar illa ki ya da suni sancı deneyebiliriz ama yine de kanala girmeyebilir ya da zor bi doğum olur dedi ne yapacağımı bilemiyorum hiç böyle olacağını tahmin etmemiştim
Hiç açılmam ya da sancım da yok.
Sezeryandan çok korkardım normal istedim hep ama artık bebeğim için hangisi iyi olacaksa onu seçmek istiyorum çünkü benim için ikisi de zor olacak artık

Çömeliyorum, bağdaş kuruyorum iş de yapıyorum az çok evde ama hiçbişiy olmuyor

Kızlar ben doğum yaptım sukurler olsun sabah saat 10.30 da geldi kızım normal doğum ile çok kolay bir dogumdu
Gözün aydın canım darısı biz bekleyenlere müsait olduğunuzda doğum hikayenizi okumak isteriz.

Ampul meselesini ilk defa duyuyorum canim denesem mi ise yaradi mi kremin adimi biliyormusun

kızlar 3. Kere topuk kanı veren oldu mu?
Birinciyi hastanede, ikinciyi sağlık ocağında vermiştim. Bugün sağlık ocağından aradılar yarın bebeği getirin tekrar alacağız dediler. Sağlık bakanlığından aradılar Bazı değerle sınırda çıkabiliyor korkma tekrar bakalım dedi hemşire. Ama elimde değil. Neden tekrar bakmak istesinler ki?

Canım benim bebeğim de 1-1.5 saat arayla kalkıyor emmek için ben hiç doymadığını düşünmedim kilo alımı gayet iyiydi çünkü bebeğinin kilosu nasıl
Canım merhaba kilo alımı şöyle 3.150grm.dogdu en son adımda tartildiginda 4.200cikti yavrum ama tabi amamyi tammanlamiyla kesemedim neden dersen saatlerce meme başında oyalndik hep ve ben ne dinlenme ne yapmak yeme olayını pek yaşayan din aşıya gitmeden bir hafta önce mama tamamen azalmıştı olmayınca olmuyor mu ne ya çok canım sıkkın günde iki kere gece hiç mama vermiyorum bazende hiç mama vermediğim günlerde oldu

kızlar yardımınıza ihtiyacım var.. oğluşum 22günlük oldu ama kucağımda memede uyuyor dogdugndan beri kaldırdıgım anda aglamaya başlıyor sizce ne yapmalıyım ???
Canım bende yaşadım.onu zamanla geçiyor 42gunluk bebeğim. Anlıyorum seni çok zor yemek yeme dinlenme olayı olmayınca sendede halsizlik oluyordur

Ampul meselesini ilk defa duyuyorum canim denesem mi ise yaradi mi kremin adimi biliyormusun
Zdrave kremin adı Bulgaristan kremi diye Google da çıkıyor
Ampül çok kısa sürede işe yarıyor ben tavsiye ederim 10dk kadar tutabilirsiniz ben hatta 10dk boyunca üşür demiştim ama ampül çok güzel ısıtıyor ve kurutuyor o bölgeyi sadece ampül sıcak old için uyuduğunda ve bacaklarını sabit tutarak yapmanı tavsiye ederim umarım işe yarar

aynen öyle kuzum annem olmasa inan bayılır ölürüm herhalde açlıktan
Canım seninle aynı gün doğum yapmıştık sanırım 5 Kasım :) benim oğlan da öyle,sürekli memede, memede uyuyor ve memeyi bıraktığı an uyanıyor.emzige başlamayı düşünüyorum.philips avent ultra softu çok tavsiye ettiler.benjm bi de iki oğlum daha var.odevleri ev işi vs.derken ne kendime ne çocuklara faydam olmaz oldu.hicbir şeyi yetistiremiyorim.kendimi zaten unuttum

Fita verdi bana ama neden verdi bilmiyorum. Kullanıyorum

Fito krem mi? Bana da ondan verdi,iz giderici sanırım...

Ya bizim geçen hafta göbeğimiz düştü,cumartesiydi sanırım.Geçen salı doktora kanadığını söyledim,baktı ve k vitamini iğnesi yaptırmamızı söyledi.Yapıldı ama hala devam ediyor,dün çok ağladı,kıyafetinde vardı bayagı.Bugün çok az bişey vardı.Doktor kanama devam ediyorsa getirin dedi,çarşamba götürebileceğiz.Çok huzursuzum...
Sizlerinde başına gelen var mı böyle birşey?

Ay senin durumun bendende vahimmiş canım. Allah yardımcın olsun ben aventi denedim tutmadı oğlum bi gece yana yakıla chicconun emziğini aldım onu ara ara tutuyor çok krize girerse gün boyu kucağımda uyuyor valla işimiz zor

Normal sari ampul degil mi?ise yararsa cok dua ederim sana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…