- Emoji Skoru
- 601
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #32.761
Ben bugün 39+2 deyim ama bebeğin başı oldukça yukarıda. Göbek deliğimin oralarda ve bazen yan dönüyor dışardan bariz belli.Doğum kanalına girmesi sancıyla da olabiliyor ben çok düşük sancıyla ve 6cm açılma ile Dr gittim Dr açılman çok iyi ama bebeğin kafası yanda büyük ihtimalle suni sancı gerekecek dedi ve biraz hurma ye bebek hareketlensin tekrar nst alalım dedi sona doğru suni sancı veririz dedi ve bizim bu konuşmamızdan sonra sancım kendiliğinden çok hızlandı 1 saat sonra kızımı kucağıma aldım
Çömeliyorum, bağdaş kuruyorum iş de yapıyorum az çok evde ama hiçbişiy olmuyorÇömelerek iş yapma bağdaş kurarak oturma ve ilişki benim doğumumu çok kolaylaştırdı sancılarımı hissetmeye başladığımda bütün evi sildim ve çok düşük sancılar hissediyordum biraz şiddetlenince duşa girdim yine şiddetini az hissetmeye başladım Dr tok gelmemi söylemişti yemek yerken artık zorlamaya başladı ve Dr gittiğimde 6cm açılmam vardı doğum yapmayan çok az kişi kaldı ama işine yarayan olur belki diye yazmak istedim
Gözün aydın canımKızlar ben doğum yaptım sukurler olsun sabah saat 10.30 da geldi kızım normal doğum ile çok kolay bir dogumdu
Canım belki bir kaç güne kendisi gelecek bebişlerin keyfini bekliyoruzÇömeliyorum, bağdaş kuruyorum iş de yapıyorum az çok evde ama hiçbişiy olmuyor
Ampul meselesini ilk defa duyuyorum canim denesem mi ise yaradi mi kremin adimi biliyormusunNormal doğum oldu çok şükür çok kolay oldu ikinci doğum olmasının da çok büyük etkisi vardır ama
canım benim kızıma Dr pişdik old yanan ampülü 10cm mesafeden birkaç dakika tut demişti
Biz abajurun ampülünü tuttuk ikinciuygulamada pişik geçmişti
Bir de Bulgaristan göçmenlerinin mavi kutuda bir kremi var bulabilirseniz o da çok iyi geliyor onu da Dr önermişti
Fita verdi bana ama neden verdi bilmiyorum. KullanıyorumKızlar sezeryan dikişlerinize krem kullanıyormusunuz? Doktorum bana Contractubex kremi yazdı. Kullanan var mı? Daha başlamadım bende kullanmaya
Bende aynı kremi kullanıyorum canm 2 hafta falan oldu ama bir faydası var mı çok anlamadımKızlar sezeryan dikişlerinize krem kullanıyormusunuz? Doktorum bana Contractubex kremi yazdı. Kullanan var mı? Daha başlamadım bende kullanmaya
Gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun. Rabbim analı babalı büyütsün inşKızlar ben doğum yaptım sukurler olsun sabah saat 10.30 da geldi kızım normal doğum ile çok kolay bir dogumdu
Canım merhaba kilo alımı şöyle 3.150grm.dogdu en son adımda tartildiginda 4.200cikti yavrum ama tabi amamyi tammanlamiyla kesemedim neden dersen saatlerce meme başında oyalndik hep ve ben ne dinlenme ne yapmak yeme olayını pek yaşayan din aşıya gitmeden bir hafta önce mama tamamen azalmıştı olmayınca olmuyor mu ne ya çok canım sıkkın günde iki kere gece hiç mama vermiyorum bazende hiç mama vermediğim günlerde olduCanım benim bebeğim de 1-1.5 saat arayla kalkıyor emmek için ben hiç doymadığını düşünmedim kilo alımı gayet iyiydi çünkü bebeğinin kilosu nasıl
Canım bende yaşadım.onu zamanla geçiyor 42gunluk bebeğim. Anlıyorum seni çok zor yemek yeme dinlenme olayı olmayınca sendede halsizlik oluyordurkızlar yardımınıza ihtiyacım var.. oğluşum 22günlük oldu ama kucağımda memede uyuyor dogdugndan beri kaldırdıgım anda aglamaya başlıyor sizce ne yapmalıyım ???
Zdrave kremin adı Bulgaristan kremi diye Google da çıkıyorAmpul meselesini ilk defa duyuyorum canim denesem mi ise yaradi mi kremin adimi biliyormusun
aynen öyle kuzum annem olmasa inan bayılır ölürüm herhalde açlıktanCanım bende yaşadım.onu zamanla geçiyor 42gunluk bebeğim. Anlıyorum seni çok zor yemek yeme dinlenme olayı olmayınca sendede halsizlik oluyordur
Canım seninle aynı gün doğum yapmıştık sanırım 5 Kasım :) benim oğlan da öyle,sürekli memede, memede uyuyor ve memeyi bıraktığı an uyanıyor.emzige başlamayı düşünüyorum.philips avent ultra softu çok tavsiye ettiler.benjm bi de iki oğlum daha var.odevleri ev işi vs.derken ne kendime ne çocuklara faydam olmaz oldu.hicbir şeyi yetistiremiyorim.kendimi zaten unuttumaynen öyle kuzum annem olmasa inan bayılır ölürüm herhalde açlıktan
Fita verdi bana ama neden verdi bilmiyorum. Kullanıyorum
Ay senin durumun bendende vahimmiş canım. Allah yardımcın olsun ben aventi denedim tutmadı oğlum bi gece yana yakıla chicconun emziğini aldım onu ara ara tutuyor çok krize girerse gün boyu kucağımda uyuyor valla işimiz zorCanım seninle aynı gün doğum yapmıştık sanırım 5 Kasım :) benim oğlan da öyle,sürekli memede, memede uyuyor ve memeyi bıraktığı an uyanıyor.emzige başlamayı düşünüyorum.philips avent ultra softu çok tavsiye ettiler.benjm bi de iki oğlum daha var.odevleri ev işi vs.derken ne kendime ne çocuklara faydam olmaz oldu.hicbir şeyi yetistiremiyorim.kendimi zaten unuttum
Normal sari ampul degil mi?ise yararsa cok dua ederim sana:)Zdrave kremin adı Bulgaristan kremi diye Google da çıkıyor
Ampül çok kısa sürede işe yarıyor ben tavsiye ederim 10dk kadar tutabilirsiniz ben hatta 10dk boyunca üşür demiştim ama ampül çok güzel ısıtıyor ve kurutuyor o bölgeyi sadece ampül sıcak old için uyuduğunda ve bacaklarını sabit tutarak yapmanı tavsiye ederim umarım işe yarar
Canım benimki de meme de uyuyo şu 40ı bi doldursak bakalım Daha mı iyi olacaklar daha mı kötüaynen öyle kuzum annem olmasa inan bayılır ölürüm herhalde açlıktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?