- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #32.741
Canım doğum sancısı olabilir muhtemelen.mutlaka doktora git vakit kaybetmeden bence.Kızlar bilginiz varsa bana yardım edin. Kanamam hala devam ediyor.ve sancim var ama doğum sancısı mi anlamiyorum şiddetli karın ağrısı bazen 10 da bazen 8 da bir geliyor
Canim yeni girebildim foruma ilacin adi betaline bunu surup uzerine de oksizinc suruyorum bir nebze iyi geldi canim insallah sizin bebise de yararAllah aşkına bana da söyle ilacın adını ne yapsam geçmiyor pişik.
Cok tesekkur ederim her yolu denedim sut alerjisi icin test yapildi ama alerjisi cikmadi bebegimin bunun disinda paketli gidalar yemiyorum ne olur ne olmaz diye sut agzima surmuyorum yok olmadi bir turlu bez olarak molfix prima sleepy huggies denedim.sleepy ve huggies bir nebze iyi geldi.hala gecmedi pisik hala yara ama en azindan bir nebze hafifleten bir krem buldum onu suruyorum simdi.cildi hassas kesinlikle.yesilimsi kaka oluyor ama ayni gun sari kaka da oluyor.domestic ben alerjik çocuk annesiyim, kızımda birçok şeye orta seviyede hatta orta üst bile denebilir alerji vardı, geçmeyen inatçı pişik de alerji belirtisidir, yazdıklarımdan hangisi var,mesela yeşil sümüklü kaka var mı, isterseniz bir araştırın ve deneme amaçlı süt, süt ürünleri, bütün hazır paketli gıdalar ve dana eti tüketmeyi bir hafta on gün kadar, düzelme varsa alerjidir, zaten alerjiye birkaç güne olumlu sonuç alırsınız bu arada bebek bezi de alerji yapıyor olabilir değiştirmeyi denediniz mı, dilerim şifa bulursunuz
Insallah canim kac gun oldu gecmedi mandalina vs.asitli meyveler yemiyorum aci baharat zaten sevmem yemiyorum sut agzima surmuyorum domates yemiyorum ama hala pisik hala pisik ne sebep oluyor anlayamadim.sanirim isin sirri hic pisige mahal vermemekte.bir kere oldu mu gecmiyor cunkuCanım bir de sen yediklerine dikkat et.mesela asitli yiyecekler mandalina portakal limon aklıma gelenlerden bunlar da bebekte pişik yapıyor,ya da acılı baharatlı şeyler.insallaj kısa sürede iyileşir kuzucuk
Canın yavaş yavaş doğum başlıyor büyük ihtimalle doktorunu arayıp hastaneye gidebilirsinKızlar bilginiz varsa bana yardım edin. Kanamam hala devam ediyor.ve sancim var ama doğum sancısı mi anlamiyorum şiddetli karın ağrısı bazen 10 da bazen 8 da bir geliyor
Masaj beni gercekten cok rahatlatmisti o sanci anindaKizlar ben de suni sancıyla doğum yaptım korkulacak bi tarafı yok doğumumu hızlandırdı bile, inşallah sizlerde tek avazda kurtulursunuz, 2-3 saatte oldu bebeğim çok şükür...
burdaki bi arkadaş yazmıştı sancım geldikçe eşim belime masaj yaptı, çömeldim diye, ben bunun çok faydasını gördüm,
Devlet hastanesinde yanımda yakınım yoktu ama kendim belime masaj yapmaya çalıştım, çömeldim açılmam cabuk oldu...
ben o bahsettiğin seylerin çoğunu tüketiyorum ama bebeğim şükür pişik olmadı. Ben her altını açtığımda mustela bariyer pişik önleyici krem sürüyorum. Ne zaman kızaracak gibi olsa onu sürünce anında geçiyor. Hatta cildinde kızarıklıklara bile fayda ediyor. Mutlaka tavsiye ederimInsallah canim kac gun oldu gecmedi mandalina vs.asitli meyveler yemiyorum aci baharat zaten sevmem yemiyorum sut agzima surmuyorum domates yemiyorum ama hala pisik hala pisik ne sebep oluyor anlayamadim.sanirim isin sirri hic pisige mahal vermemekte.bir kere oldu mu gecmiyor cunku
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünKızlar ben doğum yaptım sukurler olsun sabah saat 10.30 da geldi kızım normal doğum ile çok kolay bir dogumdu
Gözün aydın canım bebeğinin bahtı açık olsun inşallah :)Kızlar ben doğum yaptım sukurler olsun sabah saat 10.30 da geldi kızım normal doğum ile çok kolay bir dogumdu
Hayırlı olsun :)Kızlar ben doğum yaptım sukurler olsun sabah saat 10.30 da geldi kızım normal doğum ile çok kolay bir dogumdu
Normal doğum oldu çok şükür çok kolay oldu ikinci doğum olmasının da çok büyük etkisi vardır amaGözünüz aydın normal mi yaptınız?
canım benim kızıma Dr pişdik old yanan ampülü 10cm mesafeden birkaç dakika tut demiştiInsallah canim kac gun oldu gecmedi mandalina vs.asitli meyveler yemiyorum aci baharat zaten sevmem yemiyorum sut agzima surmuyorum domates yemiyorum ama hala pisik hala pisik ne sebep oluyor anlayamadim.sanirim isin sirri hic pisige mahal vermemekte.bir kere oldu mu gecmiyor cunku
Doğum kanalına girmesi sancıyla da olabiliyor ben çok düşük sancıyla ve 6cm açılma ile Dr gittim Dr açılman çok iyi ama bebeğin kafası yanda büyük ihtimalle suni sancı gerekecek dedi ve biraz hurma ye bebek hareketlensin tekrar nst alalım dedi sona doğru suni sancı veririz dedi ve bizim bu konuşmamızdan sonra sancım kendiliğinden çok hızlandı 1 saat sonra kızımı kucağıma aldımGözün aydın canım bebeğinin bahtı açık olsun inşallah :)
Senin bebeğin doğum kanalına girmiş miydi önceden? Müsait zamanda cevap verebilirsen çok mutlu olurum canım
Benimde doğumdan hemen sonra hemşireler karnıma bastı ve ebede alttan bişeyler yaparak içimi boşalltı 1 hafta kadar kanama oldu ondan sonra adet yoğunluğunda ama beyaz bişey geldi kanla karışık 15 gün sürdü bitti şimdi 1ay 5 günlüğüz hala kanama yok hiç anlamadım böylemi oluyo yoksa içim çok iyi temizlendiği içinmi erkenden bittiBu arada lohusalik kanamalariniz ne durumda arkadaslar. Benim bazen duruyor bazen cogaliyor her gun farkli sanki. Hastanede ikinci gun hemsire geldi alttan 7-8 defa saglam bir sekilde temizledi. En korktugum durum basima geldi anlayacaginiz. İlk dogumumda tam 40 gun surmustu bakalim bu ne kadar devam edecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?