2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Çok teşekkür ederim canım ya inan moral oldu. Allah hepimize bol sütlü ve gazsiz bebisler nasip etsin

Canim cok geçmiş olsun. Zeytinyağını da denemissin. Peki biraz ısıtip sogutup öyle mi kullandın yoksa direk mi? Yara olduysa tedavi edecek bişey lazım umarım bu götüreceğin doktor bir çözüm bulur Allah şifa versin

Amin canim amin.Evet isitip denedim asitli diye o da ise yaramadi

Amin canim amin.Evet isitip denedim asitli diye o da ise yaramadi
Canım antibiyotik mı kullandıniz o da neden oluyor isilige inşallah goturcegin doktor cozum bulur. Bı de ben oğlumda su tüp arko kremler var ya onu kullanmıştım isilik için çok işe yarıyor dene istersen tekrardan geçmiş olsun

Ikinci topuk kanı bebek 9 günlükken alinsa geç mi olur? O gün kontrol var, tekrar 7 gunlukken de götürmek istemiyorum düzeni bozuluyor

Canım hava almadan iyileşmez ki. Açık bırakman lazım poposunu.

Benim de var. Doktor kontrol ederken, daha ben sormadan hepsi normal dedi. Anna sütü surmek iyi gelir derler ama bilmiyorum

Dualarımdasın canım, sürekli yazdığın mesajları takip ediyorum , kızına da geçmiş olsun, oğlunu da sağlıkla büyüteceksin inşallah.

Hiç kendini suçlama sen yanlış bir şey yapmadın. Yarık damak sık karşılaşılan bir durum inan, keşke anne karnında tespit edilseydi sen ve doktorlar ona göre kendinizi hazırlardınız. Ben bir yakınım için araştırmıştım ameliyat sonrası ileriki zamanlarda normal görüntü ve işlev oluyordu her şey yoluna giriyor yani.
Epilepsi nöbetini bilmiyorum, sürekli nöbet geçirmiyor değil mi? Önceki nöbeti de inşallah hasar bırakmamıştır. İnan artık her şeyin çaresi var Allah ömür versin, güzel yazılar yazsın.

Bizi bilgilendir gelişmelerden iyi kötü olur mu?
Yapabileceğim bir şey olursa seve seve yaparım.(istanbul'a gelirseniz tedavi için vs..)

maşallah canım hayırlı olsun bebişin, darısı artık bizlere nasıldı anlatır mısın müsait olursan
Suan yeni firsat bulabildim. Gece 4.30gibi adet agrisinin sidddetlisiyle uyandim. Lavaboya gittim camasirima ilim ilik iniverdi bisey. Camasirim islandi ama emin de olamadim su bosalmadi cunku cok da. Biraz zaman gecti baktim nisanimda geldi. Hazirlandik hastaneye geldik ara arada sancim baslamisti. Gelsigimizde baktilar 3 cm aciklik varmis. Ilk dogum uzun suruyo zaten suni sNciyla sancini arttirip dogumu hizlandiricaz dediler 8 gibi 4 cmdi. Ebeyle plates topu asilma aparatlari ve sirtimdan esime gosterdigi hareketleri beraber yaparak iki saati bulmadan acilmam 10 cm oldu. Dogum basladi. Bebegin icinden alip kucagina verdikleri an gercekten unutuyosun acini. Dikislerim var epey. Tek sikinti olnlar. Annem yanimda sagolsun. Vakti zamanini bekloypr hersey. Bu arada devlet hastanesine gidiyorum ben de. Doktotum bizzat geldi doguma oncesinde ve sonrasinda zaten yanimdaydi. Sansliydim bu konuda

Hayirli geceler arkadaslar
Benim dunden beri kollarimda kabarciklar olustu acayip de kasintim var dogum yapan arkadaslar aranizda boyle birsey yasayan oldu mu dayanamiyorum artik kasintiyaher yerim yara

Sariliktan dolayi kuvezde kalmisti atesi 37 olunca enfeksiyon suphesiyle az bi miktar antibiyotik almisti ama cok oldu.Arko da aklimda canim onu da deneyeyim

Merhaba bayanlar uzun zamandır bu grubu okuyorum bende 38+2 deyim ilk bebegim insallah salı günü spinal sezeryan olucam sizlerin yaşadıkları deneyimleri okuyarak kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama çok stres oldum geceleri uyuyamıyorum resmen spinal sezeryan olanlar bana tavsiye verebilirler mi

Ben ctesi spinal sezeryan oldum. Maşallah diyeyim, bugün bebegimin ve kendimin her işini zorlanmadan yapabiliyorum. Sadece ilk ayağa kalkmak biraz gayret gerektiriyor. Kendine güven hic korkma. Zaten hep ağrı kesici yapıyorlar hem iğne hem ilac. Birşey hissetmiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…