• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
@tulperde iamgroot iamgroot @Nil4 the mentalist the mentalist
kızlar bizim de kontrolümüz vardı 40+2 olduk suyumuz azalmış plasentamız da yaşlanmış biraz gelişimi de 3 hafta geri hala 3200 gram gelişmiyor ama pazartesiye kadar bekleyebiliriz dedi doktor pazartesi suni denicez
bişe soracam benim 1 aydır günlük 1 er damla kadar sütüm geliyordu ama bugün baya akıyor sütüm acaba doğum mu yakın başına gelen var mı

Canım senin bebeğin kanala inmiş mi? Hiç açılma falan var mı? Benim doktor suni sancı uygulamak için de birçok kriter var dedi işte rahmin yumuşaması bebeğin kanala yakınlığı açılma vs şeyler saydı. Benim şu an suni sancı alsam da normal yolla doğurmam zor görünüyormuş. Boşuna acı çekersiniz sadece dedi. Ama her şey olabilir kendiliğinden dedi, bu saatten sonra olmaz da demiyor yani. Pzt ye kadar bekleyeceğiz bakalım.

Benimkinin kilosunu da 3500 küsür hesapladı bugün ama sapma olabilir dedi artık en geç pzt göreceğiz hayırlısıyla.

Canım senin bebeğin kanala inmiş mi? Hiç açılma falan var mı? Benim doktor suni sancı uygulamak için de birçok kriter var dedi işte rahmin yumuşaması bebeğin kanala yakınlığı açılma vs şeyler saydı. Benim şu an suni sancı alsam da normal yolla doğurmam zor görünüyormuş. Boşuna acı çekersiniz sadece dedi. Ama her şey olabilir kendiliğinden dedi, bu saatten sonra olmaz da demiyor yani. Pzt ye kadar bekleyeceğiz bakalım.

Benimkinin kilosunu da 3500 küsür hesapladı bugün ama sapma olabilir dedi artık en geç pzt göreceğiz hayırlısıyla.
canım kanala tam girmemiş açılma falan da yok ama normali denemek istiyoruz

kalanlardan çoğumuz pazartesiyi bekliyor inşallah pazartesiye kalmadan kolayca sağlıkla alırız bebişleri kucaklarımıza:dua:

Kızlar bende sizinle aynıyım. Bugün kontrol vardı doktor son olarak salıya kadar bekleriz dedi. Açıkçası benim umudum kalmadı normal doğuma karşı 37. Haftada beri doğum Kanalinda benimki ama hiç gelesi yok. Doktor suni sancı deneriz dedi ama ben o kadar sancı çekip sezeryana girmek istemiyorum o yüzden direk sezeryan günü alım dedim. Bebişler bize kavuşmak istemiyor:)))
Seninki yine kanala girmiş canım. Eğer çok aşağıdaysa suni de olsa sancın doğumun çabuk olabilir. :)

@Melegim0853 mrb canım yarık damak ameliyatı hemen olmuyormuş bir kaç ay sonra olacak yoğunbakım maceramız bitti bizim 21 gün kalmış
Emzirme bizde başarısız oldu önce sonda ile besledim sonra yarık damak biberonu ile beslemeye başladım

Ama sorunumuz sadece damak değilmiş beyninde de bir şeyler görüldü bir kaç doktora göstereceğiz bakalım epilepsi ya da başka bir şey olabilir zemin motor refleksleri de zayıf dediler

@Ayaklarim3kilo nasılsın? Ya hamileyken emzirmeden kaynaklı mı acaba oğlum böyle oldu diye düşünmeden edemiyorum :KK43: benim bildiğim düşük kiloya neden olurmuş o da olmadı 3.150 gr doğmuştu oğlum hani sordum da emzirmeden dolayı mu oldu diye hayır dediler ama gene de üzülüyorum :KK43:
Canım Allahım yar ve yardımcınız olsun bu günler de geçer Allahımın izniyle bol bol dua edelim bebişine.Bu arada beynindeki sorun ayrıntılı ultrasonda mı çıktı nasıl anlaşıldı?

@tulperde iamgroot iamgroot @Nil4 the mentalist the mentalist
kızlar bizim de kontrolümüz vardı 40+2 olduk suyumuz azalmış plasentamız da yaşlanmış biraz gelişimi de 3 hafta geri hala 3200 gram gelişmiyor ama pazartesiye kadar bekleyebiliriz dedi doktor pazartesi suni denicez
bişe soracam benim 1 aydır günlük 1 er damla kadar sütüm geliyordu ama bugün baya akıyor sütüm acaba doğum mu yakın başına gelen var mı
Canım ben göğsümün ucunda sarı sarı kurumuş süt kalıntısı görmüştüm bikaç kez. 2 gece önce birden atletim ıslandı iki şişe kapağı kadar büyüklükte. Süt geldi bayağı. Ama bi doğum belirtim yok henüz :/

Canım benim de bugün kontrolüm vardı. Doktorum 40. haftayı geçirtmiyorum sıcak bakmıyorum ama sizin bebeğinizin suyu durumu iyi nst sonuçları iyi o yüzden pazartesiye kadar bekleyelim, eğer gelmezse artık sezaryen ile alalım dedi. 40+3 olacağım o gün. Benim bebeğimin de başı hala mobilmiş kanala oturmamış, suni sancı versek hiçbir işe yaramaz acı çektiğinizle kalırsınız dedi. Ne yapacağız böyle bilmiyorum bi gelemedi bebişler:) Bir yandan yapı bu kadar müsaitken hem de bu kadar beklemişken sezaryene girmek biraz üzüyor, bir yandan da diyorum önemli olan bebeğin sağlığı hayırlısı nasıl olacaksa o şekilde doğması. Çook karmaşık duygular içindeyim. Hakkımızda hayırlısı nasılsa öyle olsun sağlıkla gelsinler inşallah.
Canım benim doktorumda 40+1 de seninkinin söylediklerini söylemişti 40+3de gel aşağıya inmediyse sezeryana alıcam dedi acılmam bile yoktu o gün korku içinde hastaneye gittim 4 cm açılman var bebekte inmiş suni sancı verelim dedi ve normal doğdu kızım. 1 gün bile fark ediyor kendini sıkıntıya sokma bol bol merdiven in çık birde dua et.
Duanın gücüne doğum yaptığım gün dahada çok inanmaya başladım hem iki günde bebegimi normal dogurmam hem de teyzemler sohbetteyken benim için dua ederken ben doğum yapıyormuşum ve duanın sonunu yaptıkları anda kızımı kucağıma aldım:anne:

Aslında senin sorun kayınpederleymiş erkek olarak ne işi var ki hastanede gelsin görsün gitsin benimki geçmiş olsun der gider iki cocugumdada öyle yaptı.
Bakalım artık kv.me sorcam gelicek mi diye o halleder bir şekilde diye düşünüyorum çünkü o da biliyor kocasının huyunu.Senin bebiş kaç günlük canım?

Bebek kavuşmak istemiyor ama ben artık kavuşmak istiyorum. Her gece doğum rüyaları görüyorum. Her gece rüyamda emzirdiğimi uyuttuğumu görüyorum. Yüzünü birkez bile göstermedi en çok da onu merak ediyorum. Bugün ultrasonda saçlarını sallıyordu at yelesi gibi o kadar uzun saçları var ki merakım durmadan artıyor : ) hayırlısıyla bi kavuşsaydık..
Ayy ben de hiç yüzünü göremedim :mad: çatlayacağım meraktan

Bebegimin poposundali pisikte gram iyilesme yok daha da kotu oluyor baska bir doktora daha goturmeye karar verdim cocuk aglamaktan helak oldu.geceleri cok agliyor poposunu gorseniz aglarsiniz yara oldu kan akiyor napicagimi sasirdim.hametan travazol dermecto sudocrem bepantol trocid desitin pudra oksizoinc ve daha adini su an hatirlamadigim bir suru krem merhem fayda etmedi etmiyor.cildiyeci cocuk doktoru hicbiri bir sey yapamadi.molfix prima sleepy hepsinde durum ayni kremlere verdigimiz paranin haddi hesabi yok bari iseyarasalardi.zeytinyagi surdum olmadi cicekyagi surdum olmadi karbonatli suyla sildim olmadi.temzilerken su kullandim olmadi yikadim olmadi.napayim nasilgececek bilmiyorum psikolojimi bozdu bu pisik.simdi bir doktora daha gotureyimdiyorum ama cildiyeye mi gotursem cocuk doktoruna mi daha once cocuk doktorunada cildiyeye de goturdum ama bu sefer farkli bir doktora daha gotureyim belkicare bulur

anldm cnm tskdrm acaba bn mi yanls saagyrm die sordm bi umut ama bnm sutm yokms bn baslyrm sagmya 1 dk surmdn 5 cc oluyo baska yok .. malesef yok
Canim hangi marka pompa kullaniyorsun geçen gün bende yazmıştım çok az çıkıyor sağamiyorum pompa mi bozuk diye..ben yanlış kullaniyomusum doğru düzgün çekmiyormus dediğin gibi sadece uyarilmayla başlayan sutler alıyordu. Videosunu izledim. Şimdi biraz daha fazla geliyor. İbsallah zamanla da artırırim. Umuyorum ki seninki de böyle bir sorundur. Bi kontrol et bakalım

Back