• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar bu arada sancı gaz damlası kullanmaya başladınız mı,hangisini kullaniyorsunuz?biz iki gündür çok fenayiz.surekli sancilaniyor bacaklarını karnına çekip uyku uyuyamiyor beni de uyutmuyor.bugun nurse harveys aldım inşallah ise yarar

Belki saçma gelecek ama komşularım geldi akşam Bebek yıkanmaz dediler bende evde tek olunca akşamları eşim yardımcı oluyordu böyle bir şey var mi ki siz yıkarken akşam ya da sabah yıkamaya dikkat ediyor musunuz
Bende akşam eşimle yıkıyorum ilk defa duydum hatta akşam yıkıyoruz ki gece rahat uyusun

Canım hiç yapılmadıysa yaptır bence de önemli çünkü
Ben ilk oğlumda bi kontrolünü atlamıştım bilmiyordum takiplerin bu kadar önemli olduğunu o dönem de hiç evde kalmadım memlekete falan gitmiştik numaramı da değiştirmiştim o dönem sağlık ocağındaki hemşire didik didik beni aramış tesadüf oraya gidince öğrendim sağlık bakanlığı onları zorunlu tutuyor hatta en son bi yerde hastaneye girmişsiniz o hastaneyi aradık size yine ulaşamadık dedi
Kadın bayağı tepki göstermişti bize hatta maaşımı dahi etkiledi deyip söylendi durdu eşim de dayanamadı bu kadar konuşmanıza gerek Yok maaş farkınız neyse biz öderiz dedi en son hiç susmamıştı çünkü

Kesin yaptırıcam, sadece tehdit gibi konuşması çok saçma geldi. Ama dediğin gibi galiba onlarda etkileniyorsa belki işi hızlandırmak için öyle konuşmuştur.

Bende akşam eşimle yıkıyorum ilk defa duydum hatta akşam yıkıyoruz ki gece rahat uyusun

Bende akşam yıkıyorum, emzirip uyutuyorum. Çok rahat ediyor.

Benim kayinvalide de 40 i cikana kadar aksam yikama diye aklima soktu. Hatta kendinde aksam yikanma dedi. Bunu konuştugu gunun gecesi ruyama karabasanlar girdi psikolojik olarak etkilenmisim demekki. Bir sey olacagina inanmasam da bebegimi aksamlari yikayamiyorum nasil etkilenmekse iste.

Kızlar bu arada sancı gaz damlası kullanmaya başladınız mı,hangisini kullaniyorsunuz?biz iki gündür çok fenayiz.surekli sancilaniyor bacaklarını karnına çekip uyku uyuyamiyor beni de uyutmuyor.bugun nurse harveys aldım inşallah ise yarar
Maalesef benimde bebeğim çok gazlı :( Dün doktora götürdüm Sab simplex diye bir damla kullanıyorum. Birde fitil yazdı günde 4 defayı geçerse gazdan dolayı ağlamaları fitili kullanırsın dedi. Umarım fayda eder.

Maalesef benimde bebeğim çok gazlı :KK43: Dün doktora götürdüm Sab simplex diye bir damla kullanıyorum. Birde fitil yazdı günde 4 defayı geçerse gazdan dolayı ağlamaları fitili kullanırsın dedi. Umarım fayda eder.
İşe yarıyor mu peki,aglamasinda ikinmasinda fark oldu mu ?bir de bu gaz sancısı damlalarının en önemli noktası saati saatine vermekmis.yoksa etki etmezmis düzenli kullanılmadığı zaman

İşe yarıyor mu peki,aglamasinda ikinmasinda fark oldu mu ?bir de bu gaz sancısı damlalarının en önemli noktası saati saatine vermekmis.yoksa etki etmezmis düzenli kullanılmadığı zaman
Daha yeni kullanmaya başladım canım. Fayda ederse paylaşırım. Saatlere dikkat ederim sağol söylediğin için...

Canım bende dikişler baya fazla kabızlık problemini sordum doktor duphalac diye bi şurup verdi. İyi geldi ama ishal yapıyo o da. Sonra mecburen bıraktım Çünkü bebek de ishal oldu. Şovu şeyler ve kayısı incir tarzı şeyler tüketmeye çalış bol bol

Canım duphalac surup gerçekten rahatlatıyor .günde bir kez kullanıyorum ben.doktoum 3 kez kullan dedi ama çok sık WC ye gitmeye başlayınca 1 e indirdim kullanimi
Çok sağolun arkadaşlar bir iki kere bile kullansam yeter aslında düzene girer sonra dikişlerden ötürü benim korkum yarın aldırayım ben şurubu :super:

Kızımı sarılık olursa küveze koydurmıycam diye büyük konuşmuşum şu anda oğlumla eşim evde biz kızımla hastanedeyiz kızım karşımda yatıyor.
Canim ya :( kaç günlük bebegin? Benim de sanki sarariyor gözünün akı. Pers kontrol var belli olur. Allah baska dert vermesin canim, her bebek sarilik olur, o bakımı almadan da gecmez, insallah yarin sabaha bile fark eder

Annem, kayinvalidem, gorumcem, kayinpederim bizde kalıyor. Kayinpederim alışveriş, eczane vs dışarı işlerini yapıyor. Ben sadece emzirip veriyorum, gazini altını uykusunu hep onlar yapıyor. Allah bin kere razı olsun. Yemeğim tepsiyle ayağıma geliyor. Ama yarın gidecekler :( o zaman ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum :(

Canim ya :KK43: kaç günlük bebegin? Benim de sanki sarariyor gözünün akı. Pers kontrol var belli olur. Allah baska dert vermesin canim, her bebek sarilik olur, o bakımı almadan da gecmez, insallah yarin sabaha bile fark eder
6 günlük bebeğim.
Devlet hastanesine sorduk dün doktora gelmeden kaç değerle yatış yapıyorlar diye özelde para için hemen küvez diyorlar diye devlette bile 16 ile yatış veriyolarmış kızım da 17.4 çıktı. İnşallah sizin bebeginizde yüksek çıkmaz senin bebegin kaç günlük

Annem, kayinvalidem, gorumcem, kayinpederim bizde kalıyor. Kayinpederim alışveriş, eczane vs dışarı işlerini yapıyor. Ben sadece emzirip veriyorum, gazini altını uykusunu hep onlar yapıyor. Allah bin kere razı olsun. Yemeğim tepsiyle ayağıma geliyor. Ama yarın gidecekler :KK43: o zaman ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum :KK43:
Ohh iyimiş KV nin iyisi iyi oluyor heralde biz hastaneden sonra yüzünü görmedik arkadaşım iki çocuğuyla geldi yanımda kaldı. :halay:

G gizzz benim kızım da altı günlükken sarılıktan yattı 15.7 idi değerimiz yattığında ertesi gün 10.9oldu bir gece de bile değişimi değer içini Ferah tut. Özel hastanelerde kuvez icin ekstra para almıyorlar canim

G gizzz benim kızım da altı günlükken sarılıktan yattı 15.7 idi değerimiz yattığında ertesi gün 10.9oldu bir gece de bile değişimi değer içini Ferah tut. Özel hastanelerde kuvez icin ekstra para almıyorlar canim
Bizim hastanemiz alıyor ama işin para kısmı sıkıntı değil zaten sadece para için hemen yatış verebiliyorlar bazı durumlarda. Şimdiden rengimiz beyazladı sabaha inşallah düşük bir değerle çıkarız bizde

Kızlar bir bugün evimize geldik bebisimizle çok şükür ama benim sütüm gelmiyor sanki. Göğsümü siktigimda süt yok ama Bebeğimi hep göğsümde tutuyorum. Sanırım süt olmadığında mi yetmediginden mi doymuyor ve akşamları krizde. Ne yapacağımı şaşırdım. Humana tea içiyorum bol su tuketiyorum ve bugün gogsumun üstünde sıcak suda ıslatıp havlu beklettim.bu süt olayını nasıl çozerim bir akıl verin lütfen ya :(

Back