• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bende hep iyi derdim kv icin ama dogumdan sonra gordum yuzunu lohusaligimi burnumdan getirdi guya isten izin alip gelip basimda diracakti daha hastane odasinda bile kalmadi. Her gun telefobla arayip nasil gecti geceniz diyor sadece bazen acmiyorum bile ben samimi olup bu gece uyumadi hep emdi diyorum kesin sutun az yetmiyor doymuyorsa ondan uyumuyordur diyor agiz dolusu kufur etmemek bagirmamak icin zor tutuyorum kendimi. Insan hic mi olumlu bisi soylemez olsun kizkm boyle buyucek emcek aglicak altini pisletcek de bari dimi yok illa benim sutum yetmiyordur ondan uyumuyor. Kimseye iyi deneye gelmiyormus bunu anladim. Bende artik iyi gecti gecemiz diyip soguk konusuyorum samimi olmaya gelmiyor cunku
Benim kv.dem de çok iyidir ama kp.le sıkıntılıyız yıldızımız barılmadı bir türlü.Şimdi yazlıktalar doğum için cuma günü gelecekler. Gelmelerini hiç istemiyorum çünkü kp.her geldiğinde eşimle tartışıyoruz bir de benim ailemle kp.küsler hastanede karşılaşınca ne yapacaklar diye düşünceler sardı kızlar düşüne düşüne sütüm kaçıcak diye korkuyorum valla

Kızlar doğum yapmayan az kişi kaldik. Benim cuma günü 40. Hafta oluyor tam yarın doktora gidip cuma için sezeryan günü almak istiyorum. Artık bekliycek mecalim kalmadi
iyice azalacaz desene:KK61: benim de mecalim kalmadı ama özele gitmiyorum normali beklicez bi mecburiyet olmadıkça

Benim kv.dem de çok iyidir ama kp.le sıkıntılıyız yıldızımız barılmadı bir türlü.Şimdi yazlıktalar doğum için cuma günü gelecekler. Gelmelerini hiç istemiyorum çünkü kp.her geldiğinde eşimle tartışıyoruz bir de benim ailemle kp.küsler hastanede karşılaşınca ne yapacaklar diye düşünceler sardı kızlar düşüne düşüne sütüm kaçıcak diye korkuyorum valla
Hiç korkma canım benim KV hem benim ailemle hem eltimin ailesiyle konuşuyordu ikimizinde doğumunda sıkıntı çıkartmadı torun heyecanından sanırım.inşallah senin doğumundada çıkmaz sıkıntı içini ferah tut.

Benim de annem tam filmlere layık. Göğüslerim yara diye canım yanıyor. Emzirme mama verelim diyor. Sut birikti sagalim ziyan olmasin diyorum, pompa acitiyor gir dusta akit diyor. 2 saatten fazla uyumayip emmesi lazim. Ben uyanik kaliyorum diye, bebeği benden habersiz oyaliyor. Ben yoruluyorum diye bebeğe kızgın resmen :KK70:
Annenin kızı kıymetliymiş canım :D bebek büyüyünce belki pabucun dama atılır

Kızlar d vitamini olarak ne verdi doktorlarınız 14 günlük olduktan sonra kullanın demişti doktor ana internette milyon tane yorum var ne yapcagımı bilemedim bize monovit d3 verdiler. Siz ne kullamıyorsunuz

Kızlar Merhaba bebekleriniz de vitamine başladınız mi bize multivitamin vermişlerdi. Ona baslayacagim 2 haftalik oldu

Dün bi arkadaş sen hamile olalı 10 ay oldu heralde dedi :KK70:Ben de evet doğru söylüyorsun dedim :KK70:
Millet daha da merakli. Benimde 33.haftada bi erken dogum riskim olmustu sancilarim vardi ama sonra ilacla sancilar durdu. Suan her goren eeee hani daha olmadimi diyo:KK11: laf anlatmak zor

Millet daha da merakli. Benimde 33.haftada bi erken dogum riskim olmustu sancilarim vardi ama sonra ilacla sancilar durdu. Suan her goren eeee hani daha olmadimi diyo:KK11: laf anlatmak zor
Boşver canım biliyorum sabretmek zor ama inanki herkesin bi vakti saati var.İşte anne olunca dayanamıyoruz. Ben çok acele ettim niye neden bi ben kaldım dedim. Ve imtihan oldum bu dediklerimle.
“Her kader vaktine esir”. En güzel en hayırlı şekilde gelir bebekleriniz inşallah

Kızlar d vitamini olarak ne verdi doktorlarınız 14 günlük olduktan sonra kullanın demişti doktor ana internette milyon tane yorum var ne yapcagımı bilemedim bize monovit d3 verdiler. Siz ne kullamıyorsunuz
Canim okumadan yazmıştım sen benden önce davranmissin. Bize ismini hatırlamıyorum şu an.multivitamin yazmışlar. 15. Gün den sonra 1ml diye. Ama çok fazla geldi bana. Bi de üzerinde 4 10 yaş arası kullanılır yazıyor. Bugün biraz verdim

Kızlar bebeklerinize yalancı meme veriyor musunuz? Bir de sallıyor musunuz?
Yalancı meme vermeye çalıştım pek almadı uyku öncesi çok ihtiyaç duyuyorum aslında mecbur meme veriyorum bazen canim yana yana.. sallamaya yeni başladım uyudum diye şu an sallıyorum yarım saatte fazladır dalamiyor bi turlu

Benim esimin ablasi ssvd yapti gayet kolay gecmis dogumu insallah seninde gonlundeki gibi olur.
Ayy öyle mj. Ne güzel .inşallah. Çok fena kafamda valla . Sancı nedir doğum nedir. Çok merak ediyorum. Özellikle doğumdan sonra hemen kalkabilmk nedir meral ediyorum

Back