- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #32.201
Arkadaşlar bugün 21 günlük olduk şükürler olsun kaç günde bir banyo yapıyor bebekleriniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım duphalac surup gerçekten rahatlatıyor .günde bir kez kullanıyorum ben.doktoum 3 kez kullan dedi ama çok sık WC ye gitmeye başlayınca 1 e indirdim kullanimiNormal doğum yapan arkadaşlar bi sorum olcak tuvalete çıkamıyorum dikişlerim çok fazla değil ama afedersiniz ıkınmaktan korkuyorum o yüzden de çıkamıyorum böyle durumda olan var mı doktorunuz herhangi bir ilaç önerdi mi
2 günde bir yıkıypruz bizArkadaşlar bugün 21 günlük olduk şükürler olsun kaç günde bir banyo yapıyor bebekleriniz
Çok güzel ya inş bende veririm kaç kilo almıştın ki sen canımbugün sağlık ocağı kontrolumuz vardi topuk kanımiz alındı bizimde :) 3190 Gr 50 cm doğmuştu 3 buçuk kilo olmuş kuzu 1 cm de uzamışbende hamilelikte aldığım bütün kiloları vermişim
bu kadar beklemiyordum çünkü doğumdan beri çok yiyorum hamilelikte şeker vardı diye yiyemedigim özlediğim herşeyi yiyorum
![]()
Rahat güzel kolay az dikşli ve doğal seyrinde gelişen bi Doğumun olur inşallahcanlarimm iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler benim dogumum basladi hastanedeyim epidural aldim 6 cm acikligim var
veriliyor canım belki her doktor yapmıyordur amaİnşallah canım. Suni sancı hiç açılma olmadan da veriliyor mu.
Canım bişey soracam. Duphalacı içtiğin zaman bebek de ishal oldu mu. Benim bebek de ishal olunca bıraktım şurubuCanım duphalac surup gerçekten rahatlatıyor .günde bir kez kullanıyorum ben.doktoum 3 kez kullan dedi ama çok sık WC ye gitmeye başlayınca 1 e indirdim kullanimi
Belki saçma gelecek ama komşularım geldi akşam Bebek yıkanmaz dediler bende evde tek olunca akşamları eşim yardımcı oluyordu böyle bir şey var mi ki siz yıkarken akşam ya da sabah yıkamaya dikkat ediyor musunuz2 günde bir yıkıypruz biz
Canım ben her gün yıkıyorum. Bugün biraz soğuk diye yıkamadım hatta biz de Cuma günleri bebek yıkanmaz onun haricinde her gün yıkıyorumArkadaşlar bugün 21 günlük olduk şükürler olsun kaç günde bir banyo yapıyor bebekleriniz
Belki akşam daha soğuk oluyo ondan demiş olabilirler. Yine iyi canım benim de kv bakıyo onlardayım şu anda. O da diyo Çarşamba günleri yıkanmaz bebekBelki saçma gelecek ama komşularım geldi akşam Bebek yıkanmaz dediler bende evde tek olunca akşamları eşim yardımcı oluyordu böyle bir şey var mi ki siz yıkarken akşam ya da sabah yıkamaya dikkat ediyor musunuz
Bir avazda kurtulursunuz umarım. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.arkadaslarrr nisanim geldi pembe renkli tuvaletimi yaptiktan sonra peceteye geldi suan sancilarim basladi gibi dakika tutmaya baslicam nolur dua edin bana sagsalim kucagima alayim oglumugelismeleri yazicam nasipse epidural normal dogum yapicam ins hersey planladigimiz gibi gider
Oda sıcaklığında 3 saat. Buzdolabında 3 gün derin dondurucu da üç ay süt saklanır. Özel süt saklama poşetlerinde saklarsın canim üzerine tarih ve kaç ml olduğunu da yazarsın daha kullanışlı olur. Kullanmadan önce bebeğe şutu verirken sütun oda sıcaklığında olmasına dikkat edersin canimDogum yapmamis olanlara tavsiyem mutlaka ama mutlaka göğüs kalkanı alın. Ben tam 2 gün üst bedenim tamamen açık gezmek zorunda kaldım. Asla hicbirsey değecek gibi degildi açık yara oldu. Bu sefer de sirtimi usuttum cok kötü oldu. Yani kalkan şart bence. Pazar olduğu için 20 tane eczane gezdiler bulamadılar perisan oldum. O yüzden mutlaka götürün hastaneye.
Silikon ucu pek sevmedi oglum ama bence o da lazim. Tavsiyem, dış cemberi buyuk olanlardan alin, digeri çocuğun ağzına doluyor.
Hala savasla tutuyor memeyiAllah yardimcimiz olsun. Sol tarafi tutamadigi icin tas gibi oldu 1 saat pompayla sagdik. Oda sıcaklığında ve buzdolabında kaç saat durabilir?
Sezeryan olacak arkadaşlara gerçekten korkulacak birşey olmadığını tekrar tekrar soyluyorum. Bekleyenlere hayırlı doğumlar
Bebek maaşallah her nst de böyle hareketli çıkıyor ama alttaki bölüm ilk defa yukarda görünce heyecanlandım hep aşağılarda çıkıyordu çünkü. Doğum sancısı değildir zaten de hani en azından yalancı kasılmam bari olsaydı ona da razıydım : )
canım çoğu yerde oda sıcaklığında 3 saat buzdolabında 3 gün derin dondurucuda 3 ay diye okudum sen de bir araştır istersenDogum yapmamis olanlara tavsiyem mutlaka ama mutlaka göğüs kalkanı alın. Ben tam 2 gün üst bedenim tamamen açık gezmek zorunda kaldım. Asla hicbirsey değecek gibi degildi açık yara oldu. Bu sefer de sirtimi usuttum cok kötü oldu. Yani kalkan şart bence. Pazar olduğu için 20 tane eczane gezdiler bulamadılar perisan oldum. O yüzden mutlaka götürün hastaneye.
Silikon ucu pek sevmedi oglum ama bence o da lazim. Tavsiyem, dış cemberi buyuk olanlardan alin, digeri çocuğun ağzına doluyor.
Hala savasla tutuyor memeyiAllah yardimcimiz olsun. Sol tarafi tutamadigi icin tas gibi oldu 1 saat pompayla sagdik. Oda sıcaklığında ve buzdolabında kaç saat durabilir?
Sezeryan olacak arkadaşlara gerçekten korkulacak birşey olmadığını tekrar tekrar soyluyorum. Bekleyenlere hayırlı doğumlar