2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canım duphalac surup gerçekten rahatlatıyor .günde bir kez kullanıyorum ben.doktoum 3 kez kullan dedi ama çok sık WC ye gitmeye başlayınca 1 e indirdim kullanimi

Çok güzel ya inş bende veririm kaç kilo almıştın ki sen canım

Canım duphalac surup gerçekten rahatlatıyor .günde bir kez kullanıyorum ben.doktoum 3 kez kullan dedi ama çok sık WC ye gitmeye başlayınca 1 e indirdim kullanimi
Canım bişey soracam. Duphalacı içtiğin zaman bebek de ishal oldu mu. Benim bebek de ishal olunca bıraktım şurubu

Belki akşam daha soğuk oluyo ondan demiş olabilirler. Yine iyi canım benim de kv bakıyo onlardayım şu anda. O da diyo Çarşamba günleri yıkanmaz bebek dedim neyse saygı duyayım, inançlarını değiştiremezsin ki insanların

Bir avazda kurtulursunuz umarım. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Dogum yapmamis olanlara tavsiyem mutlaka ama mutlaka göğüs kalkanı alın. Ben tam 2 gün üst bedenim tamamen açık gezmek zorunda kaldım. Asla hicbirsey değecek gibi degildi açık yara oldu. Bu sefer de sirtimi usuttum cok kötü oldu. Yani kalkan şart bence. Pazar olduğu için 20 tane eczane gezdiler bulamadılar perisan oldum. O yüzden mutlaka götürün hastaneye.
Silikon ucu pek sevmedi oglum ama bence o da lazim. Tavsiyem, dış cemberi buyuk olanlardan alin, digeri çocuğun ağzına doluyor.
Hala savasla tutuyor memeyi Allah yardimcimiz olsun. Sol tarafi tutamadigi icin tas gibi oldu 1 saat pompayla sagdik. Oda sıcaklığında ve buzdolabında kaç saat durabilir?
Sezeryan olacak arkadaşlara gerçekten korkulacak birşey olmadığını tekrar tekrar soyluyorum. Bekleyenlere hayırlı doğumlar

Oda sıcaklığında 3 saat. Buzdolabında 3 gün derin dondurucu da üç ay süt saklanır. Özel süt saklama poşetlerinde saklarsın canim üzerine tarih ve kaç ml olduğunu da yazarsın daha kullanışlı olur. Kullanmadan önce bebeğe şutu verirken sütun oda sıcaklığında olmasına dikkat edersin canim

Bak o yalancı kasılma muhabbetini nstde ben hiç çözemedim. Doğurdum hatta iki hamileliğimde de doğumumda da saatlerce nst takibinde kaldım ama yok bir de kasılmam çıkmadı ne zaman doğacak diye bakma bence ya :) benim pazartesi günü kontrolde hiç kasılmam çıkmamıştı. Evde hissediyordum ama o 1-2 gün neredeyse tamamen kesilmiş gibiydiler. Çarşamba ufak ufak vardı, cuma gününe arttı, pazar gecesi doğurdum :)

canım çoğu yerde oda sıcaklığında 3 saat buzdolabında 3 gün derin dondurucuda 3 ay diye okudum sen de bir araştır istersen

kızlar yeni doğum yapan annelere sorum olacak cvp verirseniz çok sevinirim. 5kasımda dogum yaptım ben oglum 3500kg dogdu 6.günü yani 11kasımda saglık ocagında 4kg çıktı kilosu bugün aradılar tsh hormonu 8 çıkmış oglumun tekrar kan aldılar ve bugün tartıldığında 4650kg çıktı kilosu hemşire çok hızlı kilo alıyor bu iyi değil falan dedi bide bu hormon yüksek çıkınca moralim çok bozuldu sizin gelişimler ne durumda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…