• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ben humana still tea içiyorum bi de ayran içiyorum. Süt kalitesi artsın diye de badem ceviz fındık yiyorum. maaşallah iyi şu an sütüm göğüs yarası için de aventin göğüs ucu kalkanını kullanıyorum çok rahat ettim.
olmazsa yarin ilk is bende gigus kaljani alaym ins faydasiningorururum

Kızlar kızımın ağzında pamukçuk oluşmuş yaşayan varsa nasil düzeldi. Brn şimdi Karbonatli su surdum gogus ucuna öyle emzirdim
Sezeryan olan arkadaşlar akintilarınız ne âlemde..benim ara ara baya azalıyor ama bugün bir Pedi dolduracak şekilde kisa sürede aktı. . Rengi değişiyor Kırmızının tonları. .kahve turuncumsu da olabiliyor. 14 gün oldu
Normal midir

Karbonatlı suyla emzirmelerden önce sonra günde birkaç kere temizle ağzının içini. Bir ağız bezini karbonatlı suya batırıp dilini yanak içlerini güzelce sil. Geçer hemen.

Bebeğim bazen 40 yıldır emiyor gibi yapışıyor memeye çok guzel tutuyor. Bazen aranıyor aranıyor yorgunluktan hali bitiyor ama asla tutamiyor. Bazen hic susmadan yarim saat ağlıyor meme kabul etmiyor. Nasıl duzene girecek, o aglayınca elim ayağım çözülüyor, dizlerimde derman kalmiyor

Bebeğim bazen 40 yıldır emiyor gibi yapışıyor memeye çok guzel tutuyor. Bazen aranıyor aranıyor yorgunluktan hali bitiyor ama asla tutamiyor. Bazen hic susmadan yarim saat ağlıyor meme kabul etmiyor. Nasıl duzene girecek, o aglayınca elim ayağım çözülüyor, dizlerimde derman kalmiyor
Ay aynı benim oğlan :) aynısını yapıyor meme ağzında olmasına rağmen yine aranıyor sonra kıyameti koparıyor 26 günlük olduk hala değişmedi aynı şeyi yapıyor
Çok uykusu olunca bunu yapıyor Sinirlendiğini anladığımda kaldırıyorum biraz sakinleştirip tekrar emmesi için yatırıyorum bu şekilde alıyor memeyi ısrar etmemek gerekiyor o anda yoksa susmak bilmiyorlar :)

arkadaslarrr nisanim geldi pembe renkli tuvaletimi yaptiktan sonra peceteye geldi suan sancilarim basladi gibi dakika tutmaya baslicam nolur dua edin bana sagsalim kucagima alayim oglumu :dua::dua::dua: gelismeleri yazicam nasipse epidural normal dogum yapicam ins hersey planladigimiz gibi gider
İnşallah umduğumdan daha kolay geçer Doğumun
Güzel Doğum hikayenle bekliyoruz seni
Allah bi avazda kurtarsın inşallah

Normal doğum yapan arkadaşlar bi sorum olcak tuvalete çıkamıyorum dikişlerim çok fazla değil ama afedersiniz ıkınmaktan korkuyorum o yüzden de çıkamıyorum böyle durumda olan var mı doktorunuz herhangi bir ilaç önerdi mi
benimde oyleydi to ilaclar var suya katip iciyosun bana hastanede verdiler eczaneye bir sor istersen

Kızlar kızımın ağzında pamukçuk oluşmuş yaşayan varsa nasil düzeldi. Brn şimdi Karbonatli su surdum gogus ucuna öyle emzirdim
Sezeryan olan arkadaşlar akintilarınız ne âlemde..benim ara ara baya azalıyor ama bugün bir Pedi dolduracak şekilde kisa sürede aktı. . Rengi değişiyor Kırmızının tonları. .kahve turuncumsu da olabiliyor. 14 gün oldu
Normal midir
Benim üç gündür hiç kanamam yok bile :/ ilk hafta gün yogun oldu sonra kesildinkanama

Bugntam 2 haftalık olduk bizde hala aynı durumlar :(bende hiç bilmiyorum

Kızlar özel sektörde calışıp sgk dan toplu parası yatan oldu mu? Dogum raporunu sadece calıştıgımz yere veriyoruz onlar giriyor sisteme sanırım bizim ekstra yapmamız gereken birşey yok sanırım

arkadaslarrr nisanim geldi pembe renkli tuvaletimi yaptiktan sonra peceteye geldi suan sancilarim basladi gibi dakika tutmaya baslicam nolur dua edin bana sagsalim kucagima alayim oglumu :dua::dua::dua: gelismeleri yazicam nasipse epidural normal dogum yapicam ins hersey planladigimiz gibi gider
Canım inş sağ salim kucağına alırsın bebişini bir avazda inş

yaaaa maşallah:nazar: bize de bigün bunları yazmak nasip olacak mı:işsiz: herkes tek tek gidiyor ben kaldım:KK61: Allah bebişine kolayca sağlıcakla kavuştursun canım:KK200:

Günaydın kızlar bugün kontrolüm vardı. Doktor eliyle uyarmak istedi doğumu başlatmak için ama servikse ulaşamadı. Hiç açılma olmadığı için gerideymiş hala serviksim. Perşembeye tekrar çağırdı artık o gün kesin uyarmalıyım dedi. En fazla 29 kasıma kadar bekleriz dedi. Hala hiçbir doğum belirtisi yok bu gidişle sezaryen olacağım sanırım : ( muayeneden sonra kanlı akıntı geldi ama doktor lekelenmen olabilir demişti zaten.
Rapor işini sordum. miad geçmesi raporu veriliyormuş 10 gün. perşembe onu da alacağım.

Back