- 29 Haziran 2012
- 1.786
- 1.292
- 333
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #32.181
Canim sende bebegine kavusacaksin surda sayili saatlerin kalmis. Senle gunlerimiz ayniydi benimde hamilelik takvimim bitmis. Bebeğim bugun 15 gunluk oldu elhamdulillah. Dogumun kolayından olsun insallah.yaaaa maşallahbize de bigün bunları yazmak nasip olacak mı herkes tek tek gidiyor ben kaldım Allah bebişine kolayca sağlıcakla kavuştursun canım
Canım bende dikişler baya fazla kabızlık problemini sordum doktor duphalac diye bi şurup verdi. İyi geldi ama ishal yapıyo o da. Sonra mecburen bıraktım Çünkü bebek de ishal oldu. Şovu şeyler ve kayısı incir tarzı şeyler tüketmeye çalış bol bolNormal doğum yapan arkadaşlar bi sorum olcak tuvalete çıkamıyorum dikişlerim çok fazla değil ama afedersiniz ıkınmaktan korkuyorum o yüzden de çıkamıyorum böyle durumda olan var mı doktorunuz herhangi bir ilaç önerdi mi
canım bende de açılma falan yok kontrole perşembeye çağırdı pazartesiye de gelmezse suni sancı verecek yine açılma olmazsa sezaryan dedi inşallah gerek kalmaz bebişlerimiz kendiliğinden gelirGünaydın kızlar bugün kontrolüm vardı. Doktor eliyle uyarmak istedi doğumu başlatmak için ama servikse ulaşamadı. Hiç açılma olmadığı için gerideymiş hala serviksim. Perşembeye tekrar çağırdı artık o gün kesin uyarmalıyım dedi. En fazla 29 kasıma kadar bekleriz dedi. Hala hiçbir doğum belirtisi yok bu gidişle sezaryen olacağım sanırım : ( muayeneden sonra kanlı akıntı geldi ama doktor lekelenmen olabilir demişti zaten.
Rapor işini sordum. miad geçmesi raporu veriliyormuş 10 gün. perşembe onu da alacağım.
hiç doğası yok gibi maşallah büyümüş bebişin benim tembel daha duruyorCanim sende bebegine kavusacaksin surda sayili saatlerin kalmis. Senle gunlerimiz ayniydi benimde hamilelik takvimim bitmis. Bebeğim bugun 15 gunluk oldu elhamdulillah. Dogumun kolayından olsun insallah.
Kızlar kızımın ağzında pamukçuk oluşmuş yaşayan varsa nasil düzeldi. Brn şimdi Karbonatli su surdum gogus ucuna öyle emzirdim
Sezeryan olan arkadaşlar akintilarınız ne âlemde..benim ara ara baya azalıyor ama bugün bir Pedi dolduracak şekilde kisa sürede aktı. . Rengi değişiyor Kırmızının tonları. .kahve turuncumsu da olabiliyor. 14 gün oldu
Normal midir
Bence başka bişeye gerek yok ne de olsa hatıra diye verdiklerini de atıyor insanlar.ama çok istersen lavanta keseleri yaptırıp üstüne bebeğin adını yapistirabilirsinEki Görüntüle 2070073
kızlar acil fikrinizé ihtiyacım var. Bu şekerler den sipariş etmiştim geldi az önce . Çok güzel . İyi hoş ama . O cikolatalari ve badem şekeri ni yiyince. Tüller çöp oluyör. Yani hatırà kalmamis oluyor milletedagitinca. Ben istiyorm ki eve goturecek bi hatirà kalsın tulun içine ne koyabilirm. Ne alayım da ekleyeyim.
Kesinlikle almalısın bende de ilk günler yara oldu sonra aventi kullanınca geçtiolmazsa yarin ilk is bende gigus kaljani alaym ins faydasiningorururum
İnşallah canım. Suni sancı hiç açılma olmadan da veriliyor mu.canım bende de açılma falan yok kontrole perşembeye çağırdı pazartesiye de gelmezse suni sancı verecek yine açılma olmazsa sezaryan dedi inşallah gerek kalmaz bebişlerimiz kendiliğinden gelir
Haklisn ilk bebekte kokulu tas yaptrdim buzdolabına yapistircak şekilde onu bile çocuğunà oyuncak die verip atan vardıBence başka bişeye gerek yok ne de olsa hatıra diye verdiklerini de atıyor insanlar.ama çok istersen lavanta keseleri yaptırıp üstüne bebeğin adını yapistirabilirsin
Nst den anlayanınız var mı kızlar? Üstteki kalp atışları onu biliyorum. Alttaki de sancıları mı gösteriyor. Benim 3 yerde en tepe noktayı göstermiş alttaki değer bu sancılarım olduğu anlamına mı geliyor? Doktorum iyi dedi sorun yok dedi açıklama yapmadı sancıyla ilgili.
Eki Görüntüle 2070079
Bugün biz de gittik, cuma yine gideceğim, 41 ı belki bekleriz, belki beklemeyiz dedi dr... Ölçümleri de yine aynı, hic değişmemişGünaydın kızlar bugün kontrolüm vardı. Doktor eliyle uyarmak istedi doğumu başlatmak için ama servikse ulaşamadı. Hiç açılma olmadığı için gerideymiş hala serviksim. Perşembeye tekrar çağırdı artık o gün kesin uyarmalıyım dedi. En fazla 29 kasıma kadar bekleriz dedi. Hala hiçbir doğum belirtisi yok bu gidişle sezaryen olacağım sanırım : ( muayeneden sonra kanlı akıntı geldi ama doktor lekelenmen olabilir demişti zaten.
Rapor işini sordum. miad geçmesi raporu veriliyormuş 10 gün. perşembe onu da alacağım.
Bebek maaşallah her nst de böyle hareketli çıkıyor ama alttaki bölüm ilk defa yukarda görünce heyecanlandım hep aşağılarda çıkıyordu çünkü. Doğum sancısı değildir zaten de hani en azından yalancı kasılmam bari olsaydı ona da razıydım : )Canım alttaki çizgi kasılmalar evet ama illa doğum kasılması olmuyor. Doğum kasılmasında benim bildiğim bebeğin kalp atışı biraz düşüyor. Bebeğin hareketinde de o aşağı çizgi de eğriler çıkıyor, bebeğin hareketine bağlı olanlarda bebeğin kalp atışı artıyor. Kendi nst kağıdım olsa kasılmam var ama çok değil şiddeti düşük, bebek ise çok hareketli diye bakardım sanırım. Hani şu pik yapmış olan eğri var ya, onun gibi ama tepe noktası biraz daha uzun sürmüş olan ve bunun gibi yüksek şiddetli kasılmalar olacak doğum kasılmaların. Böyle minik dağlar varmış gibi çıkıyor ve düzenli oluyor o dağımsı eğriler. Bir de bebeğin de kalp atışları hafif düşmüş gibi çıkıyor. (Sormadım hiç doktora neden diye ama kendi tahminimce karnımız kasıldığından ve sertleştiğinden bebeğin kalp atışını tam alamıyor makine ve bu yüzden de hafif bi düşüş varmış gibi çıkıyor, ben böyle düşündüm yani)
Aynen canım benimkinin de kilosu aynı, boyu uzamış görünüyor sadece ama hala 2 hafta geri görünüyor. Benim de perşembeye çağırdı tekrar, sonra pazartesi gidecekmişim en son da çarşambaya son dedi artık. İnşallah gerek kalmaz o günleri beklemeye kendiliğinden gelirler. Maaşallah hareketleri güzel, suyu da iyi hiç gelesi yok.Bugün biz de gittik, cuma yine gideceğim, 41 ı belki bekleriz, belki beklemeyiz dedi dr... Ölçümleri de yine aynı, hic değişmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?