- 18 Ocak 2017
- 758
- 349
- 18
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #32.161
olmazsa yarin ilk is bende gigus kaljani alaym ins faydasiningorururumBen humana still tea içiyorum bi de ayran içiyorum. Süt kalitesi artsın diye de badem ceviz fındık yiyorum. maaşallah iyi şu an sütüm göğüs yarası için de aventin göğüs ucu kalkanını kullanıyorum çok rahat ettim.
Kızlar kızımın ağzında pamukçuk oluşmuş yaşayan varsa nasil düzeldi. Brn şimdi Karbonatli su surdum gogus ucuna öyle emzirdim
Sezeryan olan arkadaşlar akintilarınız ne âlemde..benim ara ara baya azalıyor ama bugün bir Pedi dolduracak şekilde kisa sürede aktı. . Rengi değişiyor Kırmızının tonları. .kahve turuncumsu da olabiliyor. 14 gün oldu
Normal midir
senin bugun ilk defa mi geldi?? benim daha oncede gelmisti gecen haftadan beri ins dogumu baslatiodur canimBilmiyorumki cnm arastrdim kimi yerde dogum belirtisi diyo kimi yerde normal diyo bilemedimm
Arkadaşım kucuk bi kavanozla verdi. Evde yapılmış. O bitince ben de nereden alayim diye düşünüyorumGeçmiş olsun kudret narını nereden aldınız? Aksu vitalin kudret narı mı?
Ay aynı benim oğlan :) aynısını yapıyor meme ağzında olmasına rağmen yine aranıyor sonra kıyameti koparıyor 26 günlük olduk hala değişmedi aynı şeyi yapıyorBebeğim bazen 40 yıldır emiyor gibi yapışıyor memeye çok guzel tutuyor. Bazen aranıyor aranıyor yorgunluktan hali bitiyor ama asla tutamiyor. Bazen hic susmadan yarim saat ağlıyor meme kabul etmiyor. Nasıl duzene girecek, o aglayınca elim ayağım çözülüyor, dizlerimde derman kalmiyor
İnşallah umduğumdan daha kolay geçer Doğumunarkadaslarrr nisanim geldi pembe renkli tuvaletimi yaptiktan sonra peceteye geldi suan sancilarim basladi gibi dakika tutmaya baslicam nolur dua edin bana sagsalim kucagima alayim oglumugelismeleri yazicam nasipse epidural normal dogum yapicam ins hersey planladigimiz gibi gider
Çok sağol canım.sian tek temennimiz bu yönde uykusuz bir gece geçirdim rabbim yardimcimiz olsun insallahAramızda bir güncük varmış. Ben de heyecan yaptım şimdi yarın bebeğinize kavuşacağınızı duyunca :) sağlıklı bi operasyon geçirirsiniz inşallah
amin canim cok tesekkur ederimm cok saolİnşallah umduğumdan daha kolay geçer Doğumun
Güzel Doğum hikayenle bekliyoruz seni
Allah bi avazda kurtarsın inşallah
benimde oyleydi to ilaclar var suya katip iciyosun bana hastanede verdiler eczaneye bir sor istersenNormal doğum yapan arkadaşlar bi sorum olcak tuvalete çıkamıyorum dikişlerim çok fazla değil ama afedersiniz ıkınmaktan korkuyorum o yüzden de çıkamıyorum böyle durumda olan var mı doktorunuz herhangi bir ilaç önerdi mi
Benim üç gündür hiç kanamam yok bile :/ ilk hafta gün yogun oldu sonra kesildinkanamaKızlar kızımın ağzında pamukçuk oluşmuş yaşayan varsa nasil düzeldi. Brn şimdi Karbonatli su surdum gogus ucuna öyle emzirdim
Sezeryan olan arkadaşlar akintilarınız ne âlemde..benim ara ara baya azalıyor ama bugün bir Pedi dolduracak şekilde kisa sürede aktı. . Rengi değişiyor Kırmızının tonları. .kahve turuncumsu da olabiliyor. 14 gün oldu
Normal midir
Bugntam 2 haftalık olduk bizde hala aynı durumlarBebeğim bazen 40 yıldır emiyor gibi yapışıyor memeye çok guzel tutuyor. Bazen aranıyor aranıyor yorgunluktan hali bitiyor ama asla tutamiyor. Bazen hic susmadan yarim saat ağlıyor meme kabul etmiyor. Nasıl duzene girecek, o aglayınca elim ayağım çözülüyor, dizlerimde derman kalmiyor
Tamam canım sağol bi sordurayım eşime zor oluyo çünkü bayabenimde oyleydi to ilaclar var suya katip iciyosun bana hastanede verdiler eczaneye bir sor istersen
Canım inş sağ salim kucağına alırsın bebişini bir avazda inşarkadaslarrr nisanim geldi pembe renkli tuvaletimi yaptiktan sonra peceteye geldi suan sancilarim basladi gibi dakika tutmaya baslicam nolur dua edin bana sagsalim kucagima alayim oglumugelismeleri yazicam nasipse epidural normal dogum yapicam ins hersey planladigimiz gibi gider
yaaaa maşallaharkadaslarrr nisanim geldi pembe renkli tuvaletimi yaptiktan sonra peceteye geldi suan sancilarim basladi gibi dakika tutmaya baslicam nolur dua edin bana sagsalim kucagima alayim oglumugelismeleri yazicam nasipse epidural normal dogum yapicam ins hersey planladigimiz gibi gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?