• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Anneler göbek bağı iltihabı olmus pglumda:KK43: acildeki doktor antibiyotik verdi gunde uc kere cay kasigyla. Icime sinmedi acikcasi. Basina boyle bir durum gelen var mi

Anneler göbek bağı iltihabı olmus pglumda:KK43: acildeki doktor antibiyotik verdi gunde uc kere cay kasigyla. Icime sinmedi acikcasi. Basina boyle bir durum gelen var mi
Göbek bağı iltihabi bizde de olmustu doktor ilaç vermedi sadece orayı temiz tutun ıslanmamasina özen gösterin demişti şükür su an gecti

Normal dogum yapmis annelere bi sorum olacak benim dogum baslamadan onceki gun nasil hissediyordunuz karninizdaki kasilmalar sıklasmismiydi. Alt kisimda baski hissediyormuydunuz deneyimlerinizi paylasabilirmisiniz. Her kadinin ki farkli tabi ki ama bir fikrimiz olsun yine de normal dogumu bekleyen bizler icin
Benim doğumdan önceki gün ishal gibi ağrım vardı wc ye sık gidiyodum bi de çok sıcak basmıştı beni.

Benim 44 saat oldu doğum yapalı. Kan geliyor malesef. Aglaya aglaya emziriyorum. Lansinoh falan asla işe yaramadi. Kudret nari surdum ve hic kapatmadim ustunu, öylece açık yatıyorum. Inan 1 saate fark etti. Benim de dün seffaf su geliyordu, bebek emdikce sarı süt geliyor artık. Malesef 3 kez mama verildi, hic emmemişti ilk gün. Humana ve incir kompostosu yiyorum bence fark etti. Bi de sargi bezini sicak suya batirip gogus uclarina degil, gogsun ustune kapatiyorum, biraz ılık olsun süt gelsin diye. Ne yap et kudret nari bul 1 saate inanilmaz fark etti. Ped vs bisey koyma benim cok tahris oldu.

44 saatte 230 gram kayıp normal mi :KK43: 2860 su an kilosu :KK43:
Geçmiş olsun kudret narını nereden aldınız? Aksu vitalin kudret narı mı?

kizlar benm oglum sukur emmeye basladi ama bir emdi mi 1 bucuk saatten fazla tutuyor memeyi biraktigi zaman agliyor doymuyor mu tekrae meme verebe kadae agzi hic kapanmyor aglyor huyszlanyo kolunu emiyor memeyi vernce rahatlyor mecburan mama veryorm ozaman susuyor ve uyuyor sanrm sutum ywtwrsz :( sutumu oglen sagldim gece ve sabah emmemisti 50 cc anca cikti ama hc emmemis hali aksam brz emdi doymadi kalani sagdm 5 cc anca anlamyrm doymuyo oglum sut saci iciyrm suya damlatilan damladan iciyrm ama yok 7. gunumuz dere otu da yiyorum sut arttirmayi basaran anneler lutfen birdahaa ustinden gecswniz gogus uclarm ysra oldu kaniyor artk lanson krem suruyorm faydasi yok tecruberlernzn bir kez daha ustnden gecebkrmsnz lutfen

Kızlar bebeğim 12 günlük oldu. Emziriyorum emmediği zaman bazen sağıyorum. Biraz önce sağdım iki göğsümden birden sağınca anca 50 cc gibi bir milyar cıkıyor. Ama bebeğim emerken bir göğsümde zaten uyuyakalıyor ikinciye geçemiyorum bile. Yani benim sağdığım 50 cc nin bile o yarısını anca içmiş oluyor. Bu yeterli midir bebek için sizce? Doymuyormu yoksa acaba bebeğim. Siz sağıyor musunuz ne kdar geliyor?
Canim benim de aynı Diyebilirim. Sürekli memede kalıyordu. Ağlıyordu. Öyle olunca malesef mama takviyesine başladım şimdilik. Mama kutusunun arkasinda 2 haftalik için 3 ölçek yani yaklasik 100ml yazıyor öyle olunca doymadigini düşündüm. Artana kadar boyle devam edicem aç kalmasın.

Mrb hanimlar bnm bugun wc de avuc ici kadar akintim geldi ve sumuksu bi akintiydi jole gibi sari kokusuzdu.netten arastrdim nisan olabilir yaziyo ara arada alt kismima batma oluyo 20 sn fln suruyo geciyo.boyle bisey basina gelen varmi kansiz nisani gelen
ayni durum bende de var ve bi kere degil bikac kere oldu doktora sormadim ama usutmus olabilir miyiz acaba??

kizlar benm oglum sukur emmeye basladi ama bir emdi mi 1 bucuk saatten fazla tutuyor memeyi biraktigi zaman agliyor doymuyor mu tekrae meme verebe kadae agzi hic kapanmyor aglyor huyszlanyo kolunu emiyor memeyi vernce rahatlyor mecburan mama veryorm ozaman susuyor ve uyuyor sanrm sutum ywtwrsz :KK43: sutumu oglen sagldim gece ve sabah emmemisti 50 cc anca cikti ama hc emmemis hali aksam brz emdi doymadi kalani sagdm 5 cc anca anlamyrm doymuyo oglum sut saci iciyrm suya damlatilan damladan iciyrm ama yok 7. gunumuz dere otu da yiyorum sut arttirmayi basaran anneler lutfen birdahaa ustinden gecswniz gogus uclarm ysra oldu kaniyor artk lanson krem suruyorm faydasi yok tecruberlernzn bir kez daha ustnden gecebkrmsnz lutfen
Bana damla iyi gelmişti de onu yapiomussun. Krem de iyi gelmişti . Demek kişiden kişiye değişiyor. Şunu önerebilirim sütün dolmuyor yani. Kısa araliklarla uzun süre sut verdiğin icin dolmuyor. Doymuyor. .Mama verdiğin zaman süt verme hemen

Kızlar bebeğim 12 günlük oldu. Emziriyorum emmediği zaman bazen sağıyorum. Biraz önce sağdım iki göğsümden birden sağınca anca 50 cc gibi bir milyar cıkıyor. Ama bebeğim emerken bir göğsümde zaten uyuyakalıyor ikinciye geçemiyorum bile. Yani benim sağdığım 50 cc nin bile o yarısını anca içmiş oluyor. Bu yeterli midir bebek için sizce? Doymuyormu yoksa acaba bebeğim. Siz sağıyor musunuz ne kdar geliyor?
Canım bebeğin emdiği süt miktarıyla, süt Makinesinin sağma miktarı aynı değil ki...
hemşire bana süt Makinesi göğüs ucuna yakın kısımdaki sütü sağar dedi fakat bebek emdiği zaman göğüsün daha geri kısmındaki sütü çeker dedi. Yani bebeğin emerek çektiği süt miktarı daha fazlaymış. Ayrıca bugün çocuk doktoruna gittim gaz sancıları yüzünden sütümün yettiğini nasıl anlarım diye sordum. Günde 4 kez çişini yapıyorsa, emme sesini say dedi bir memede 15 kez o sesi çıkarıyorsa ve kilo alımları normalse sütün yetiyordur dedi...

kizlar benm oglum sukur emmeye basladi ama bir emdi mi 1 bucuk saatten fazla tutuyor memeyi biraktigi zaman agliyor doymuyor mu tekrae meme verebe kadae agzi hic kapanmyor aglyor huyszlanyo kolunu emiyor memeyi vernce rahatlyor mecburan mama veryorm ozaman susuyor ve uyuyor sanrm sutum ywtwrsz :KK43: sutumu oglen sagldim gece ve sabah emmemisti 50 cc anca cikti ama hc emmemis hali aksam brz emdi doymadi kalani sagdm 5 cc anca anlamyrm doymuyo oglum sut saci iciyrm suya damlatilan damladan iciyrm ama yok 7. gunumuz dere otu da yiyorum sut arttirmayi basaran anneler lutfen birdahaa ustinden gecswniz gogus uclarm ysra oldu kaniyor artk lanson krem suruyorm faydasi yok tecruberlernzn bir kez daha ustnden gecebkrmsnz lutfen
Banyoda göğüslerine sıcak su tut canım ve hurma ye ben hurma yiyince bide banyoya girince sütüm artıyo inş seninde işine yarar

canim bebegimde cok kilo kaybetti hatta seninkindren daha fazla hala sutum yon gelmedi coook aliyor normal degil ya dayanamiyorum :KK43:
Bira mayası tableti önerebilirim sana canım ben çok memnun kaldım ilk doğumuma göre sütüm daha hızlı arttı şükür bi de sağma makinesiyle hergün sağıyorum bebeğin ememediği kanalları açıyorum böylelikle süt daha çabuk geliyo

Back