• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
günaydın kızlar kontrole gittik bugün yine bi belirti sancı falan çıkmadı 3 hafta da geri çıktı ölçümleri, hiç kilo da almamış önce bugün suni sancı verelim dediler sonra bir hocaya danıştılar o da 41 e kadar anne hareket takip ederek beklesin demiş moralim bozuldu niye gelişmiyor bebeğim:kızgın::KK61:

kizlar bebegim 2 gundur kaka yapmyor :110: ekngida da alyor ama kaka yapmyor
Benimki de 2 gün yapmadı, endişelenme, sonra kendiliğinden yaptı. 3günden sonra yine yapmazsa derecenin ucuna zeytinyağı sürüp poposunu onunla tahriş etmeden uyar. Ikınma refleksi oluyormuş. Bunu hemşire söyledi. Daha uzun süre yapmazsa dr. a sorarsın.

günaydın kızlar kontrole gittik bugün yine bi belirti sancı falan çıkmadı 3 hafta da geri çıktı ölçümleri, hiç kilo da almamış önce bugün suni sancı verelim dediler sonra bir hocaya danıştılar o da 41 e kadar anne hareket takip ederek beklesin demiş moralim bozuldu niye gelişmiyor bebeğim:kızgın::KK61:
Kac gr mis. Beklemek çok sıkıcı ama bebeğin için iyisi odur. Üzülme

Benim çok dikişim vardı. Doktorum sadece kuru tutmamı söyledi. Doğumun sabahına duşa girdim ama ayakta yıkandım. Sonrada her tuvalet sonrası çok iyi kurulandım. 1.haftanın sonunda baticon aldım gazlı bezle hep sildim heryerini. 10.gün kontrolünde doktorum bi ilaç verdi vajinaya sıkılan, inanılmaz iyi geldi bütün yanmayı kaşınmayı geçirdi. Aynı zamanda bir de yıkamak için bir tür serum aldırdı. Ben de üstüne oturamıyordum vs zor geçti ama 20-25 günde tamamen bitti acısı vs. Haa unutmadan ıkınma sakın tuvalette.

Bende gün içinde adet ağrısı oldu tam adet olmadan hemen önceki türde sadece biraz daha şiddetliydi.

Benim çok dikişim vardı. Doktorum sadece kuru tutmamı söyledi. Doğumun sabahına duşa girdim ama ayakta yıkandım. Sonrada her tuvalet sonrası çok iyi kurulandım. 1.haftanın sonunda baticon aldım gazlı bezle hep sildim heryerini. 10.gün kontrolünde doktorum bi ilaç verdi vajinaya sıkılan, inanılmaz iyi geldi bütün yanmayı kaşınmayı geçirdi. Aynı zamanda bir de yıkamak için bir tür serum aldırdı. Ben de üstüne oturamıyordum vs zor geçti ama 20-25 günde tamamen bitti acısı vs. Haa unutmadan ıkınma sakın tuvalette.

Bende gün içinde adet ağrısı oldu tam adet olmadan hemen önceki türde sadece biraz daha şiddetliydi.
Peki verdiği ilacın adı ne. Sorup alayım bari ben de

Canim beni biliyorsun bana da son ay hep bunu dediler. 3 kilo 90 gram dogdu bin şükür. Simdi biraz odem attı ama yine alacak inşallah

Kızlar yeni doğum yapanlar naçizane göğüslerde süt sıkışması için aklınızda bulunsun. 2-3gün deli gibi acı çektim bu sebeple. Bebeğin emiş gücü az ve uyku halinde bebek. Yeterince emmediği için doğumdan sonra 3.günden itibaren sütünüzü sağın. Onu ziyan etmeyin sonra verirsiniz. Memelerin boşaltılması gerekiyor yoksa kanallar tıkanıyor. Sağsanız bile süt gelmiyor ve mastite (iltihaplanma) çevirebiliyor. Aşırı ağrı, gece titremeleri vs yapıyor. Elinizle masaj yaparak ya da pompayla sağabilirsiniz.

Eğer süt sıkışması olduysa gösünüze sıcak su kompresi yapın, sonra z. yağıyla yukardan aşağıya sağın. Masaj yapıp her yönünden sıkın. Banyoda sıcak duş da çok etkili, sütler akıyor bir zaman sonra.

Merhaba kızlar. Benim bebeğim 19 günlük oldu çok şükür. Yalnız çok fazla sıçrıyor. Aniden nefesleniyor. Çok şiddetli nefes alıp vermeye başlıyor. Güldüğü zaman çenesi titriyor. Bazen uykuda gözlerini açıp Yukarı baktığında göz kapakları yine aynı şekilde titriyor. Doktora götürdüm bi sorun yok diyor. İnternet üzerinden bir çocuk doktoruda normal değil kardiyolojiye gösterin dedi. Aynı durumu yaşayan var mı?
Benim bebeğim de öyle. Dr bize de normal dedi. Göz kasları gelişmediğinden öyle dedi.diğer her şeye de normal dedi.

Canim beni biliyorsun bana da son ay hep bunu dediler. 3 kilo 90 gram dogdu bin şükür. Simdi biraz odem attı ama yine alacak inşallah
biliyorum canım maşallah:nazar: sağlıkla kucağına aldın bebeğini darısı bize, kilosu dışında senin de ölçümleri geriydi sıkıntı olmadı değil mi

drburcu92 drburcu92 Canım geçen hafta bizimde ölçümler geriydi 37-38 civarındaydı dr hiç önemsemedi bile , artık süremiz doldu ya, 37-38 de gayet iyi bi ölçüm bence,
yarin da bizim kontrolümüz var yine ayni çıkacağını düşünüyorum

drburcu92 drburcu92 Canım geçen hafta bizimde ölçümler geriydi 37-38 civarındaydı dr hiç önemsemedi bile , artık süremiz doldu ya, 37-38 de gayet iyi bi ölçüm bence,
yarin da bizim kontrolümüz var yine ayni çıkacağını düşünüyorum
inşallah sizin ölçümleriniz iyi çıkar canım:dua: günümüz doldu ya gelişimi de geri olunca bebeğin hareketlerine çok dikkat et dediler ondan korktum açıkçası bişe olur da geç farkedersem diye

merhaba kizlar, ben de kızıma persembe günü kavustum.. dogum yapan arkadaslar saglicakla büyütün bebislerinizi.. geriye kalan butun arkadaslarada kolay dogumlar ins.. bebisi kucaginiza alinca gercekten her sey unutuluyor.. hic korkmayin..
hayırlı olsun bebeğiniz:nazar: Allah analı babalı sağlıcakla büyümek nasip etsin darısı bizlere:anneadayı: doğumunuz nasıl oldu kötü değilse bizler de duyup cesaret almak isteriz

X xcnnx gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün:anne:

inşallah sizin ölçümleriniz iyi çıkar canım:dua: günümüz doldu ya gelişimi de geri olunca bebeğin hareketlerine çok dikkat et dediler ondan korktum açıkçası bişe olur da geç farkedersem diye

Zaman geçtikçe insanın aklına en çok o takılıyor canım, ya birşey olursa diye, sürekli kontrol ediyorum ttakipteyim ben de ... Allah sabrımızı artırsın, sağlıkla kucağımiza aalmamızı nasip etsin inş

Canım bozma moralini ben 38 haftalık gittiğimde 35 haftalık görünüyordu. Doktor hiç üstünde bile durmadı. Hatta kilosu bi önceki kontrolden daha az çıkmıştı. Zayıflayacak değil ya bebil anne karnında. O yüzden ben takmıyorum artık bu ölçümleri. Doktor normal diyorsa hareketleri kalp atışlarında sıkıntı yoksa sağlıklıdır inşallah. Benim de kontrolüm yarın bakalım konuşacağım doktorla bir haftadan fazla beklemek istemiyorum.

Kızlar bugün karın ağrısıyla uyandım. Hala ara ara devam ediyor. Ama bel kasık ağrım yok. Önce ümitlendim ama sanırım üşüttüm bağırsak ağrısı yaşıyorum.
bende ayni seti yasiyorum canim kasik ve karin agrisi baska biseyim yok sanirim usuttuk :hasta: veee hala doguramayanlardanimm :sinirli: crs gunu sin kontrolum var eger dogmazsa bebegim 27 kasimda suni sanciyla baslaticaklar dogumu hergun dua ediyorum suni sanciya gerek kalmasin diye hakkimda hayirlisi artik

Back