2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
canim bebegimde cok kilo kaybetti hatta seninkindren daha fazla hala sutum yon gelmedi coook aliyor normal degil ya dayanamiyorum

Kızlar doğum yapanlara Allahım sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin bize de yavrularımızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin analı babalı abili ablalı büyütsün yavrularımızı Ben de pazartesi Allah izin verirse doğum yapacağım birbirimizin duacısı olalım.Bugün kontrolüm vardı sancı çıktı bir tane.İnşallah p.tesiyi bekleyebilir kızım.

Herkese merhaba,
Dogum yapan anneler nasilsiniz?
Geriye kalan hamilelerde bebislerine sag saglim kavussun insallah.
2 cocuklu olarak bir bakiyorum hemen aksam olmus.yikanacak camasir bitmiyor evde :) kizimin kardesini kiskanmasi da cabasi. Lohusalik depresyonumu yasamaya firsatim bile yok dogum yapali 14 gun oldu ve ben 10 kilo vermisim toplamda. Sezaryen sonrasi toparlanmam 10 gunu buldu diyebilirim. Simdi tum gun kostursamda cok sukur fazla bir agrim olmuyor. Allaha bin sukur ki evladim saglikli ben iyiyim. Hele ki sezaryen olunca anladim kendi işini kendin gorebilmek ne büyük bir nimetmis. Allahim kimselere yük etmesin. Önemli olan saglik geri kalani tatli telaslar..

Kızlar merhaba prematüre annelerine bi sorum var. İşitme testi (bera)yaptırdınız mi ? 3.500 kg olunca yapılıyormuş. Gittigimiz özel hastane 250 tl dedi ama o paraya yazık bende devlete goturmeyi düşünüyorum acaba hangi bölüm ilgileniyodur ki

İşitme testini kızım doğduğu gün hastanede yaptılar ücretsiz şekilde. Bende ozel hastanede Doğum yaptım ekstra para istemediler Hatta kizim
Bir gün kuvezde kaldı sarılık yüzünden kuveDen sonra tekrar test yaptılar odyometri bölümünde yapılıyor canim kızım prematüre değildi o yüzden doğduğu gün yapıldı

Ben doğumdan sonra ultrasondaki ölçümlere inancımı kaybettim son gün kontrolde doktor net değil ama 3.500 kg civarı dedi. Aynı gün Radyolojideki doktor ölçümünde 3.800 kg dedi. Ertesi gün bebişim 3.230 kg doğdu. Son 10 gün içinde 5 kere başka kg söylediler hiçbiri tutmadı. Oyüzden cok fazlada dikkate almayın o ölçümleri derim

Anladım canım sağol bizim de taburcu olurken yapıldı ama doktor 3.500 olunca bidaha yaptırın dedı

c
cNm bzm devlt hast isimltme testini kbb yapyor sen hastaneyibara once kbb sonra cocuk polk birini baglat oraya sor ona gore gotur

canım karın ağrısı bende de oluyor 2 gündür havalar da soğudu ondan galiba çünkü bugün kontrolde doğumun yaklaştığına dair bişe çıkmadı. bir aydır hep böyle geri çıkıyor takmıyorum çoğunlukla ama zamanı da doldu riskli zamanlar artık beklemek çok zor hayırlısıyla kendiliklerinden gelseydi bebişlerimiz

F filmgibi
Canım ilk 48 saat içerisinde ödem atıyorlarmış bebekler. Doğum kilosunun %10u kadarını verebiliyorlarmış bu esnada. Sıkıntı yapma. Haftalık kontrolünde doğum kilosuna ulaşmış olmasına önem veriyorlar, ödemle ne kadar kilo verdiğine bakma sen.
Bu arada hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Canim benim kız 32. Haftaya kadar önde gidiyordu 32. Haftaya tuttu. Şimdi 40. Haftadayim ama geride çıkıyor doktorlar durumu pek kale almıyorlar sanırım normal bişey. Ama emin ol ben de senin kadar endiseliym bi doğum yapsam da rahatlasam diyorum

inşallah bi sıkıntı çıkmadan sağlıcakla alırız kucağımıza zaman son günlerde geçmiyormuş gerçekten

Ben oğlumda yaptırmıştım devlet hastanesinde çocuk doktoru istek yapmıştı öyle yapılmıştı

Hayırlı olsun canım. Nasıl yaptın doğumunu

Kızlar bebeğim 12 günlük oldu. Emziriyorum emmediği zaman bazen sağıyorum. Biraz önce sağdım iki göğsümden birden sağınca anca 50 cc gibi bir milyar cıkıyor. Ama bebeğim emerken bir göğsümde zaten uyuyakalıyor ikinciye geçemiyorum bile. Yani benim sağdığım 50 cc nin bile o yarısını anca içmiş oluyor. Bu yeterli midir bebek için sizce? Doymuyormu yoksa acaba bebeğim. Siz sağıyor musunuz ne kdar geliyor?

Hastanedeyken doktorum oturmadan banyo yapabılırsn dedı.eve cıkınca ertesı gun banyo yaptm ben cok ıyı geldı.lavabodan sonra kagıt havluyla kuruluyorm ve gunde ıkı veya 3 defa da batıkonla pansuman yaptm canm

Mrb hanimlar bnm bugun wc de avuc ici kadar akintim geldi ve sumuksu bi akintiydi jole gibi sari kokusuzdu.netten arastrdim nisan olabilir yaziyo ara arada alt kismima batma oluyo 20 sn fln suruyo geciyo.boyle bisey basina gelen varmi kansiz nisani gelen

Boza yi tavsiye ederim bnm sutumun gelmesinde cok etkisi olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…