- 23 Aralık 2016
- 307
- 316
- 33
- 33
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #32.041
benimki de aynen 21 ine bitiyor yarın kontrolüm var doktora soracam heralde biliyordur uzayınca napılıyorsakızlar 21 i raporum bitiyor eğer hala dogum olmazsa doktora gidip tekrar rapor mu almak gerekiyor bilgisi olan var mı acaba bu konuda
Peki canım ne zaman banyo yaptın?Yok canım minoset ağrı kesici verdi sadece doğum yapalı 25 gün oldu çok hafif bi sızı var şimdi ilk 5 gün çok ağrım oldu kullandım sonra bıraktım kendi kendine iyileşti
CNım rapor Alman gerekmiyor benim de 2ün geç olmuştu. Onun yerine Doğum yaptığın günün raporunu götürüyorsun kaç gün gecikti ise o günleri izninden düşüyorlarbenimki de aynen 21 ine bitiyor yarın kontrolüm var doktora soracam heralde biliyordur uzayınca napılıyorsa
öyle mi sağolasın canımCNım rapor Alman gerekmiyor benim de 2ün geç olmuştu. Onun yerine Doğum yaptığın günün raporunu götürüyorsun kaç gün gecikti ise o günleri izninden düşüyorlar
İyileşiyor mu peki ya da ne kadar sürede iyileşir. Üstüne oturamıyorum ki bebeği emzirmek için.Bana sormadı bile ebe suyu patlatıcam die benimde 5 cm di açıklık kontrolü yapıcam dedi birden suyum gelmeye başladı noluyo dedim doğum hızlansın die suyunu patlattım dedi benimde çok dikişim vardı belkide erken patlattıkları içindir
Evet canım ben özellikle milli eğitime sormuştum. Tarihinden erken yapınca günlerin üstüne ekliyorlar. Geç yapınca izinden düşüyorlar sonuçta Doğumun ne zaman olacağı belli değilöyle mi sağolasın canımçok iyiymiş bu halimizle bide hastane işyeri koşturmayalım
Canım peki ne zaman banyo yaptın. Ya da banyo yaparken şuna buna vs dikkat et dedi mi.Canım ben baticon sürdüm Dr m vermişti 10. gün dikişlerim düştü bi sıkıntı yok çok şükür üü
Evet canım diyorum ki bi dahakine kaç para olsun biriktirip özele gidecem. Hasta bakıcı bile gelip benim karnıma bastırdı.Banada doktorum yazdı eczaneden aldk canm batıkonla gazlı bez.ona damlatıp suruyorm.lavabodan sonra kullanıyorm ve kuru tutmak gerekıyo dıkıslerı.o yuzden mumkun oldugunca sık degıs pedını falan.ve antıbıyotık kullanıyorm mıkrop kapıp ıltıhap olmasın dıye.5 cm de su mu patlatılır ya ben o yuzden devlete gıtmedm. evde benm az az suyum geldı ama cogu gelmemıstı.2 saate bı acıklık kontrolu yapıldı ve nst cekıldı ona gore hareket edıldı.cogunuda bızzat doktorum yaptı.dogum ısı zor ıs rabbım herkesın yar ve yardımcısı olsn
2. Gün hastaneden çıktım eve gider gitmez girdim banyoya sütüm insin die ben doğumdan sonra 5 gün arabada yattım oturdumm hastanenin önünde belki ondan hala acıyodur doktor oturma dedi ama mecburdum bebeğim küvezdeydi 2 saatte bi emzirmem gerekliydiPeki canım ne zaman banyo yaptın?
Benim bugün 25. Günüm canım hala ufaktan sızım var ama muhtemelen senin daha erken iyleşir ben doğumdan sonra 5 gün arabada yatttım oturdum doktor oturma dedi ama mecburdum ondan sanırım hala ağrım var 15. Gün ipler düşmeye başladı bide ben ilaç falanda kullanmadımİyileşiyor mu peki ya da ne kadar sürede iyileşir. Üstüne oturamıyorum ki bebeği emzirmek için.
Bi daha çocuk düşünürsem para biriktirip adam akıllı bi doktora gidecem. Bi daha tövbe diyorum
Hastaneden eve geldiğim gün banyo yaptım doğumun ertesi günü yani. Bana sadece dikişlerim olduğu yeri temiz ve kuru tutman yeterli dedi Dr. MCanım peki ne zaman banyo yaptın. Ya da banyo yaparken şuna buna vs dikkat et dedi mi.
Doktorunuz , Miad aşımı yani geç doğum olacağı şeklinde rapor veriyormuş. Araştırmıştım.kızlar 21 i raporum bitiyor eğer hala dogum olmazsa doktora gidip tekrar rapor mu almak gerekiyor bilgisi olan var mı acaba bu konuda
Canim hayirla yavrunu kucagina al insallah. Insan dogum öncesi heycan stres kaygi korku hepsini ayni anda yasiyor ama kucagina aldiktan sonra her biri ucup gidiyor. Yalniz doydu mu, gogusum yara mi oldu sicradi mi nefes aldi mi gibi telaslara kapilinca da o heycani sevinci yasamayi unutuyor.Kızlar yarın iki bucukta doğuma gireceğim dua edin olurmu cok heyecanlı stresliyim
Bu hava almasını sağladığı için etkili oluyormuş canım. Öyle diyorlar ben henüz doğum yapmadım da birçok kişi tavsiye etmişti. Ya da göğüsleri açıkta bırakacaksın krem sürüp hava alması çabuk iyileşmesi içinGogus kalkanı yarayı gecırıyor mu kı.gogus pedı kullanıyorm atletıme surtmuyor ama yınede aynı yara duruyo
Canım ya sen de baya çekmişsin. İnşallah geçer bunların hepsi hatırası kalır geriyeBenim bugün 25. Günüm canım hala ufaktan sızım var ama muhtemelen senin daha erken iyleşir ben doğumdan sonra 5 gün arabada yatttım oturdum doktor oturma dedi ama mecburdum ondan sanırım hala ağrım var 15. Gün ipler düşmeye başladı bide ben ilaç falanda kullanmadım
Tamam cnm sağolHastaneden eve geldiğim gün banyo yaptım doğumun ertesi günü yani. Bana sadece dikişlerim olduğu yeri temiz ve kuru tutman yeterli dedi Dr. M
Evet bunları ben de merak ediyorum. Bir de nisan ve su gelmeden doğuma giden var mı acep. Yani belirti sadece sancı olanNormal dogum yapmis annelere bi sorum olacak benim dogum baslamadan onceki gun nasil hissediyordunuz karninizdaki kasilmalar sıklasmismiydi. Alt kisimda baski hissediyormuydunuz deneyimlerinizi paylasabilirmisiniz. Her kadinin ki farkli tabi ki ama bir fikrimiz olsun yine de normal dogumu bekleyen bizler icin
Kızlar normal Doğum yapanlar dikişlerinize bişey sürüyor musunuz? Doktorunuz birşey önerdi mi
Normal dogum yapmis annelere bi sorum olacak benim dogum baslamadan onceki gun nasil hissediyordunuz karninizdaki kasilmalar sıklasmismiydi. Alt kisimda baski hissediyormuydunuz deneyimlerinizi paylasabilirmisiniz. Her kadinin ki farkli tabi ki ama bir fikrimiz olsun yine de normal dogumu bekleyen bizler icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?