2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kizlar cok kotuyum sütum hala gelmedi bebegim küvezde. Her gittigimde kusmuş oluyo ve hic doymak bilmiyo :KK43: hemsirede mama cok iciyo verme dedi bende 1 bucuk saat emzirmistim gogsumü yalanci emzik temin et dedi cantamda vardi getirdim hemen hemsire düşürüyo die tutmus agzina bantlamis oyle gevsekfalanda degil kussa nolacakti acaba bebegm o kadar kotüyumki cikmak istiyoruz hastanedendevlet hastanesindeyiz. Solunum skntisi die dogumdan hemen snra almislar 3 oldu. Bugun doktorunu gordk bi dk bakarmisiniz dedik adam bizi tinlamadi bile eliyle hayr hayr yapti gitti. İdrar testi bekliyoduk sonunda yapmis hemsireye syledm kac gune cikar dedm 3 gun dedi 3 gun daha mi burdayz dedm zaten 7 gunluk antibiyotik tedavisi var dedi ben şok:KK11: napalm bilmiyoruz cikarp ozele gotürsek en azndan yaninda oluruz odamiz olur. Daha hic kimse gormedi bebegimi resmini cekmeyede izin yok
Ay okurken ben darlandim. Ne öyle
Al bebeğini çık . Özele git. Parandan kıymetli değil. Bu bi travma

Kızlar benim bir sıkıntım var. Şimdi 39+2 haftalık oldum perşembe günü ultrason sonuclarinı inceliyoru dedim karın 37 haftalık başı 37 haftalık bacakları 38 haftalık çıkmış. Doktor herşey normal demişti ben ultrason inceliyoru derken bu yazıları gördüm sizce ne demek?

Doğum bekleyen arkadaşlar biliyorum iyice sabırsızlanıyorsunuz ama size tavsiyem ciddi bi sorun yoksa acele ettirmeyin herşey doğal seyrinde gelişsin. Bilmiyorum Benim sırf açıklığım vardı 5cm sancım yoktu. Hemen suyumu patlatıp kesik attılar. Kesikler o kadar fazla ki 5.günim hala rahat hareket edemedim. Acaba doktora suyumu beklemeyi tavsiye etse miydim diye çok vicdan azabı çekiyorum. Keşke herşey doğal seyrinde gelişseydi

Kızlar benim bir sıkıntım var. Şimdi 39+2 haftalık oldum perşembe günü ultrason sonuclarinı inceliyoru dedim karın 37 haftalık başı 37 haftalık bacakları 38 haftalık çıkmış. Doktor herşey normal demişti ben ultrason inceliyoru derken bu yazıları gördüm sizce ne demek?
bebeğin kaç haftalıkkenki ultrasonu canım söylediğin ölçüler

Canim merhaba bende 38+4 um benim bebiskolataminda bacaklari 40+3 kafasi 39 karni 37 haftalik cikti dr bi sorun yok dedi kendini sıkma hic zaten surda az kaldi dogumlara makineler tahmini ölçüm yapiyorlar zaten rahat ol dr bana dogumda gorucez artik dedi

Doğum bekleyen arkadaşlar biliyorum iyice sabırsızlanıyorsunuz ama size tavsiyem ciddi bi sorun yoksa acele ettirmeyin herşey doğal seyrinde gelişsin. Bilmiyorum Benim sırf açıklığım vardı 5cm sancım yoktu. Hemen suyumu patlatıp kesik attılar. Kesikler o kadar fazla ki 5.günim hala rahat hareket edemedim. Acaba doktora suyumu beklemeyi tavsiye etse miydim diye çok vicdan azabı çekiyorum. Keşke herşey doğal seyrinde gelişseydi
Dikişler için baticon verdi sadece canım.
Suni sancı falan vermeden direk suyunu mu patlattılar

Merhaba kızlar. Benim bebeğim 19 günlük oldu çok şükür. Yalnız çok fazla sıçrıyor. Aniden nefesleniyor. Çok şiddetli nefes alıp vermeye başlıyor. Güldüğü zaman çenesi titriyor. Bazen uykuda gözlerini açıp Yukarı baktığında göz kapakları yine aynı şekilde titriyor. Doktora götürdüm bi sorun yok diyor. İnternet üzerinden bir çocuk doktoruda normal değil kardiyolojiye gösterin dedi. Aynı durumu yaşayan var mı?

Kızlar normal Doğum yapanlar dikişlerinize bişey sürüyor musunuz? Doktorunuz birşey önerdi mi

Baticonlu bi karışım verdiler. Önceki doğumunda da aynısını vermişlerdi. Hastanede kullanmaya başladım, bir şişe içerisinde kahverengimsi bir su. Eve çıkarken almamı söylediler. (Yanılmıyorsam bire bir ölçekte kaynamış soğutulmuş su ile baticon karıştırıyorsun evde yapmak için) Her tuvalete gidişimde yıkayıp kurulayıp ardından sargı bezi ile pansuman yapar gibi sürmemi söylediler. 1 hafta kullanacağım, ph olarak çok da uyumlu olduğunu söyleyemeyiz dedi hemşire. Bir de doktorum intim sabun yazmıştı, sabah akşam ılık su ile kullanılır yazıyor üzerinde. Ben sadece akşamları kullanıyorum onu da.
Doktorunu arama şansın yok mu acaba? Telefonda sorarsın

Selam kızlar bizim de dün gece evde ilk gecemizdi şükür bu günleri yaşatana :dua:
Sezeryan olanların yorumlarını burda okuyunca bi de hastanede sezeryan olanların durumunu görünce diyorum ki yapabiliyorsanız normal doğum yapın :super:tabiki zorunlu durumları söylemiyorum kimsenin tercihine de karışmıyorum ama benim fikrim:KK54:
Bu arada dün sütüm ççok çok azdı doyuramadık bizim cimcineyi mecbur şırıngayla mama verdik :KK20: mecbur kaldım çünkü sütüm yoktu ve bebek çekemiyodu arkadaş süt sağma makinesini getirdi ve onunla 40dk boyunca çektik 2çay kaşıpı kadar çıktı şükür ve şimdi şimdi sütüm biraz gelneye başladı ilk iş gittimm sağma makinesi aldırttım sütünüzün artması için onu da kesinlikle tavsiye ediyorum bebeğin veremediği uyarıyı göğüslerinize veriyo ve sütün artmasını sağlıyo ben bir kere de bile farkettim bunu inş devam eder
Bi de süt arttırıcı olarak bira mayası tableti kullanıyorum humana çay içiyorum bi de bol bol su yemeği söylemiyorum zaten ister istemez iştah açık :mad::kk77:
Canım bira mayası tabletini nasıl kullanıyorsun,nereden aldın ?

Merhaba kızlar. Benim bebeğim 19 günlük oldu çok şükür. Yalnız çok fazla sıçrıyor. Aniden nefesleniyor. Çok şiddetli nefes alıp vermeye başlıyor. Güldüğü zaman çenesi titriyor. Bazen uykuda gözlerini açıp Yukarı baktığında göz kapakları yine aynı şekilde titriyor. Doktora götürdüm bi sorun yok diyor. İnternet üzerinden bir çocuk doktoruda normal değil kardiyolojiye gösterin dedi. Aynı durumu yaşayan var mı?
Benim bebeğinde çok sıçrıyor ve bazen hızlı nefes alıp veriyor canım. Bende kontrole gittiğimde soracağım doktora...

Herkesin iyi dilekleri icin cok tesekkur ederim.
Ameliyathane soğuktu dogal olarak. Biraz anestezi doktorunu bekledik. Epey üşüdüm. Çıktıktan sonra 2 saat sürdü titremem.
Anestezi doktoru geldi, spinal anestezi yaptı. Hic hissetmedim. Iğne bile batmadi desem yalan olmaz. Sonda taktilar, hissetmedim diyebilirim. Anında uyustu zaten. Doktorum geldi, başladılar. Cok hafif itip çekme hissi oluyor. Bebegi hemen çıkarıp gösterdiler. Sanırım hayatimda gördüğüm en guzel manzaraydi. Anestezi doktoruna uyumak istedigimi soyledim. Bebeği kokla sonra dedi.
Sonra hemen yanima alip temizlediler, cocuk doktoru kontrollerini yaptı o an. Doktorum da beni toparladi. Sonra bebeğimi verirler yanagima, öpüp kokladim. Bin şükür bunu gösteren rabbime. Allah isteyen herkese versin hayirlisiyla. Sonra cok cok az uyutmuslar. Yari uyaniktim herseyi duydum gordum.
Odama çıkardilar, biraz sonra bebegi getirdiler. Yaklasik saat başı hemsireler gelip karnima bastirarak kanama kontrolu yaptılar. Bu kısımla ilgili bir yorum yapmak istemiyorum. Sondayi çıkarırken sinek isirigi kadar basit bir his vardir sadece.
Ayaga ilk kalktığımda tamamen sesler ve ışıklar gitti tansiyonum düştü malesef. Sonrasında bir daha kalkamadim malesef :KK43: ama sonda cikarildi, tuvalete gitmem lazım nasıl olacak bilmiyorum. Hem tansiyonum düşüyor, hem ameliyat yerim cok aciyor dogrulamiyorum. Insallah hepsi gececek.
Ben yatar pozisyonda olduğum için emzirmek de biraz zor. Bebek tam yuzustu olmak zorunda kalıyor cok zor tutuyor.
Insallah hepsi geçecek hersey cok guzel olacak. Darisi bekleyenlerin başına.
Henuz bas agrim yok, umarim olmaz
Gözün aydın canım. Güle güle sağlıkla büyüt bebeğini...

Am
Canim merhaba bende 38+4 um benim bebiskolataminda bacaklari 40+3 kafasi 39 karni 37 haftalik cikti dr bi sorun yok dedi kendini sıkma hic zaten surda az kaldi dogumlara makineler tahmini ölçüm yapiyorlar zaten rahat ol dr bana dogumda gorucez artik dedi
Senin fazla çıkıyor canım onlar normal az çıkması sıkıntı olabılır diye dusunuyorum

Back