2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canim biz de 19 günlüğüz canum sıçraması normal dedi doktor dünyaya adapte olma sureci imiş. Dudağını benim kızımda titretiyor bazen ağlarken dudağı titriyor onun sebebi de daha reflekslerinin gelişmediği içinmiş. Sıçramasını engellemek için istersen kundak yap canim gani elleri boşta olunca kendi kendini korkutuyor

Bana sormadı bile ebe suyu patlatıcam die benimde 5 cm di açıklık kontrolü yapıcam dedi birden suyum gelmeye başladı noluyo dedim doğum hızlansın die suyunu patlattım dedi benimde çok dikişim vardı belkide erken patlattıkları içindir

Kızlar size bir şey sorcam cevaplarsaniz çok sevinirim. Ben de bir akinti oldu simdi normalden farklı sumukumsu kıvamda ve baya yogun geldi. Doktorum nişanı tarif ederken bunları söylemişti ama tecrübeli arkadaşlara da sormak istedim nişan bu mu ? Kahverengi ya da pembemsi bir şeyler yoktu yogun akinti şeklinde. Heyecan yaptım biraz sanırım cevaplarsaniz çok sevinirim

Götürebilirsen götür sen o zaman canım. Maksat aklında şüphe kalmasın. Belki gerçekten bişey yoktur

39+0 Ken ama ben baya panik oldum doktor herşey normal demişti kontrolden çıkınca baktığım için soramadim
canım benim de 1 aydır bazen 3 hafta bazen 2 hafta bazen 1 hafta bacak boyu, karın çevresi falan geri çıkıyor doktorumuz da sorun değil dedi içimiz rahat etmeyince üniversitede ayrıca hocaya gittik o da normal olduğunı söyledi ayrıntılıda falan sorun çıkmadıysa son ayda böyle farklılıklar olabiliyormuş doktor sorun yok dediyse hiç üzme kendini

Sezeryan sonrası kanamanin cok az olmasi normal mi? Bugün pazar olduğu için kendi doktorum yok, nöbetçi doktora da sormadım. Büyük hasta bezi var, rahat ediyorum onunla. Ama üstünde az az yani toplasan avuc ici kadar. 30 saat geçti doğumdan.
Cok şükür bebegimi kucagima alıyorum, kendim yürüyebiliyorum. Hiç korkmayin, ben toparlandiysam herkes yapar.
Memeyi ilk önce oyle guzel tutuyordu ki. Sikinca da şeffaf su geliyordu. Sonra ne olduysa asla tutturamadik. Kac tane hemsire saatlerce uğraştı. Vakum gibi yapışan çocuk tutmaz oldu mecburen 2 kez mama verdiler siringayla. Allah bin kere razi olsun, bir hemşire geldi cok uğraştı. Bebek beni emsin diye, göğsüme siringayla mama damlata damlata emzirdi. Inşallah bırakmaz memeyi. Kokusu oyle guzel ki, Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin

Çok tesekur ederim canım gerçekten içimi rahatlattın bi tek bende böyle doktor gözünden kaçırdı diye düşünüyorum sabahtan beri bunu okuduğum iyi oldu:)

Yok canım nerdee devlet hastanesi benimki. Kırklarelindeyim b

Amın canm sagol.benm gogus ucum cok kucuk o yuzden sılıkon gogus ucu kullanıyorm ve sogan suyu benımde aklımda yapıcam ama fırsatını bulamadm

Yok canım nerdee devlet hastanesi benimki. Kırklarelindeyim b
Banada doktorum yazdı eczaneden aldk canm batıkonla gazlı bez.ona damlatıp suruyorm.lavabodan sonra kullanıyorm ve kuru tutmak gerekıyo dıkıslerı.o yuzden mumkun oldugunca sık degıs pedını falan.ve antıbıyotık kullanıyorm mıkrop kapıp ıltıhap olmasın dıye.5 cm de su mu patlatılır ya ben o yuzden devlete gıtmedm. evde benm az az suyum geldı ama cogu gelmemıstı.2 saate bı acıklık kontrolu yapıldı ve nst cekıldı ona gore hareket edıldı.cogunuda bızzat doktorum yaptı.dogum ısı zor ıs rabbım herkesın yar ve yardımcısı olsn

Az kanama olması normal çok kanama olması iyi değil
İlk gün karına bastırdıklarında rahimi kontrol ediyorlar rahmin yumuşak olmaması sertleşmesi lazım
Bebeğin emmeyi Yen’i öğreniyor bazen almaması normal bende çok uğraştım
İlk hafta zor oluyor uyandırıp emzirmek falan sonrası çok kolay inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…