2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Biz çıktık çok şükür iyiyiz. Spinal anestezi. Agrim var tabii olacak geçecek inşallah. Darısı bekleyenlerin başına
Dun tartisi 2900du, 3090 gram dogdu
Şükür canim
Gözün aydın bas Agrisi icin nescafe iyi geliyor eğer çok aşırı agrin okursa da ilerleyen saatlerde damar yolundan Agru kesicj veriyorlar

Kizlar oglum dogali 3.5 gun oldu kontrole gittik simdi sarilik icin ve genel kontrol icin.sarilik degeri 15.3 cikti. Sinirda dedi. Pazartesi bidaha gitcez eger dusmezse fototerapiye alcam dedi. Fototerapiye gireniniz var mi nasil oluyor kuvez gibi orda mi kalicak. birde sariligi dusurmek icin ne yapmali? (2 saate bir emzirmeye dikkat ediyorm)

Biz çıktık çok şükür iyiyiz. Spinal anestezi. Agrim var tabii olacak geçecek inşallah. Darısı bekleyenlerin başına
Dun tartisi 2900du, 3090 gram dogdu
Hadi geçmiş olsun gözün aydın canım. Ne güzel daha fazla kilo ile doğmuş bebisin sana sürpriz yapmis;)

Kızlar bu gogus ucu için gümüş kapaklardan kullanan oldu mu gercekten 1 günde yaralari geçiriyor mu acaba

Kizlar oglum dogali 3.5 gun oldu kontrole gittik simdi sarilik icin ve genel kontrol icin.sarilik degeri 15.3 cikti. Sinirda dedi. Pazartesi bidaha gitcez eger dusmezse fototerapiye alcam dedi. Fototerapiye gireniniz var mi nasil oluyor kuvez gibi orda mi kalicak. birde sariligi dusurmek icin ne yapmali? (2 saate bir emzirmeye dikkat ediyorm)
Canim doktorlar kesinlikle tavsiye etmiyor ama bir çay kasiginin ucuyla kaynatılmis sogutulmus şu vermek iyi geliyor hatta bir arkadaşım da sarılık tedavisi gören bebegine en son şekerli su vermişti. Ben de ilk kızıma yine şekerli su vermiştik. Çisle birlikte atıyor yavaştan.

Canim doktorlar kesinlikle tavsiye etmiyor ama bir çay kasiginin ucuyla kaynatılmis sogutulmus şu vermek iyi geliyor hatta bir arkadaşım da sarılık tedavisi gören bebegine en son şekerli su vermişti. Ben de ilk kızıma yine şekerli su vermiştik. Çisle birlikte atıyor yavaştan.
Ha bi de bulunduğun yerde hava nasıl bilmiyorum ama güneş varsa güneşe tutabilirsin bebişi

Epey de varmışız doğurmayan:rapci:
Yürüyüş yapmaya başlayalı aağrım sancım azaldı benim, daha bi hafifledim sanki, enerjim arttı...

F filmgibi gözün aydın canım, ne güzel 3 kilonun üstünde bile doğmuş daha ne olsun, küçük küçük dediler hic işte:sinirli:
Allah analı babalı büyütsün..

Benim kızımızda değeri 15.7 idi bir gün kuveDe kaldı sadece emzirme zamanı uç saatte bir kızımı kucağıma alabilmiştim akşam Üzeri saat 5 gibi kuveze girmişti ertesi sabah saat 10 da kuveZden cikmisti ama şükürler olsun iyiyi su an. Canim bir de gece yatarken ışığı açık bırak ışık beyaz ışık olsun gündüz De güneş olduğu zaman bebeğin güneş ışınlarını görmesini sağla.

Epey de varmışız doğurmayan:rapci:
Yürüyüş yapmaya başlayalı aağrım sancım azaldı benim, daha bi hafifledim sanki, enerjim arttı...

F filmgibi gözün aydın canım, ne güzel 3 kilonun üstünde bile doğmuş daha ne olsun, küçük küçük dediler hic işte:sinirli:
Allah analı babalı büyütsün..
biz sıra geçgini olduk valla:KK70:maşallah bizden sonra olanlar bile bebişlerini aldı kucağına:nazar:
darısı bizlere:KK200:

Kızlar bebegi memede 20 dk tutmaya çalışıyoruz. Arada emiyor arada uyuyor çekmiyor. Uyandiriyoruz orasini burasini sıkıp.
Yutkunma sesi geliyor sanki. Ama ben gogsumu sikinca süt gelmiyor. Nasil anlayacağım

canm bende sut sagma makinasi aldim onla sagiyorum 10 cc falan anca ckiyor siringayla veryrm ama 1 saat sonra tekrar aglyor tekrar sagaym dyrm sut dolmamis oluyro :KK43: mecbur mama veryrm ama uzulyrm verirken de peki surekli dus sezaryan dikisine zarari oluyor mu ben 2 gune bir korka korka ancak alyrm
Bugüne kadar dikişimde su gecirmez bant vardı bugün çıktı. Sürekli duş giremiyosan kaynayan suyun üzerine havlu kapatıp iyice nemlenip ısınınca göğüslerine kapatabilirsin. Oda baya etkili oldu.

Herkese günaydın benim oğlumun tek gözü çapak oldu ve gözünü açamıyor ılık suyla pamukla temizleyince iyi oluyor birkaç saat sonra gene kapanıyor sütünden sağdım üstüne ama fayda etmedi doktora götürsemmi bilemedim
Benim oğlumunda öyle kaç gündür. Pamukla sildim sütünden damlattım. Bugün kontrolümüz vardı damla yazdı doktor. Onu kullanmaya başlicam. Geçmezse doktoruna danışıp samla kullanmanı tavsiye ederim

O doktorum seni normal Doğuma hazırlıyordu sanki öyle hatırlıyorum
Riskli bir durumun yoksa doktor ya da hastane değiştirmenin bi sakıncası olacağını sanmıyorum
Evet doktora mesaj attım . Normal yapabilirmısın die gel bi konusalim dedi. Perşembe gitcem bakalm. Yapabilrsem orda yaparim yok sezeryan olucaksa degistrcem. Şükür riskli grupta degilim

Kızlar bebegi memede 20 dk tutmaya çalışıyoruz. Arada emiyor arada uyuyor çekmiyor. Uyandiriyoruz orasini burasini sıkıp.
Yutkunma sesi geliyor sanki. Ama ben gogsumu sikinca süt gelmiyor. Nasil anlayacağım
Canim hayirlisi olsun.sen simdi sutunun olup olmadigini memeni sıkarak anlayamazsin yutkunuyorsa agiz sutu geliyordur onun 1 damlasi bile hazine degerinde ve minicik midesine yeter gelen miktar insallah emdikce cogalacak sutun

Back