2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Herkese mutlu haftasonlari. Sanırım ben yine hastane degisrtircem. 36 . Haftadan itibaren gelme sezeryan günü gel alalım dien doktoruma. BİR DE 4500 Doğum Ücreti Verecek OLMAK Beni Mutsuz EDİYOR.hem 1 gece için . . İyisi mi 1800 é sezeryan yapan yakın bi hastane vardı orayà gideyim diorum kafam bimilyon. :( :(

Hem birikmiş param da yoktu . 2500 borç aldık kalanı da karta çekecektim. Ben gitmeyim dimi.ya. napiyim guleryuz vs. Olmicak da sanki dovecekler mi . Zaten sezeryan günü saati belli. Normal olup da kimse nazimizida cekmio. Ben evet evet hastané degistriyim ya. Oda susu varmış otel odası gbiymis. .. ben bunlardan ziyade biliom ya sezerayn dan sonra herkes evine cekilince baslio acılar :( öf yarebbim

Hem birikmiş param da yoktu . 2500 borç aldık kalanı da karta çekecektim. Ben gitmeyim dimi.ya. napiyim guleryuz vs. Olmicak da sanki dovecekler mi . Zaten sezeryan günü saati belli. Normal olup da kimse nazimizida cekmio. Ben evet evet hastané degistriyim ya. Oda susu varmış otel odası gbiymis. .. ben bunlardan ziyade biliom ya sezerayn dan sonra herkes evine cekilince baslio acılar :KK43: öf yarebbim
O doktorum seni normal Doğuma hazırlıyordu sanki öyle hatırlıyorum
Riskli bir durumun yoksa doktor ya da hastane değiştirmenin bi sakıncası olacağını sanmıyorum

kizlar saat 20.45 de oglum dogdu 3985 gram ikimizde iyiyiz cok sukur ama cok zor bir dogum oldu bebek dogduktan sonra kanamayi durduramadilar hemen bebegi kucagimdan aldilar direk amaliyata goturduler o an hic bisey anlamadim sok oldum yavrumu bile dogru duzgun bagrima basamadim onu birakip gitmek cok zor oldu hemde korku olustu amaliyat nasil gececek diye sukurki kanamayi durdurdular 3 saat sonra tekrar gordum yavrumu Allah herkese kolay dogum nasip etsin insallah
Gözünüz aydın geçmiş olsun bir daha ayrık olmaz inşallah

Kizlar hersey cok guzel sadece sorunumuz benmm sútum gelmedi. Ne yapmam lazm lutfen yardmci olun bebegim cok guzel emiyo ama benim sutüm gelmiyo
Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah . Benimde ilk gün sütüm yoktu bebek çeke çeke getirdi ama saat başı emzirdim 5. gün kendi bıraktı göğsümü şimdi emmiyor mama veriyorum . Elinden geldiğince emzirmeye bak boş da olsa çeksin göğsünü

insallah cnm sutun az oldugunda mama verdn mi su verdin mi :KK43:
Sütüm gelmeyince mama verdim sarılık olmasın diye. sonra sütüm az az gelmeye başlayınca tam doyamadığı için mama da verdim ilk hafta. 2. Hafta sadece akşamları mama verdim daha sonra ise sadece anne sütüyle beslemeye başladım.

Back