2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
canim ayni sey dun benim basimada geldi dun sabah uyandimda bebek hareket etmiyordu normalde hemen ederdi herseyi deniyorum yok aglama durumuna gelmistim doktoru aricaktim baktim yavas yavas hareket etmeye basladi ama tabi omrumden omur gitti
Çok kötü bi durummuş gerçekten şimdi de çok çok haretketli değil ama en azından nstde kalp atışını duydum rahatladım son günler geçmek bilmiyor sağlıkla gelsinler inş

Kızlar ben de normalde aralık annesi olacaktım ama ilk bebeğim sezeryan olduğu için bunu bu ayın sonunda alalım dedi.Yani Allahım izin vetirse 2 hafta sonra doğum yapıcam.Yüce Rabbim hepimizi sağ sağlim kurtarsın bebeişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Sütümüz hemen bolca gelsin bebişlerimiz cop cop iştahlıca emsin inşallahAmiiinn .

Kizlar hayirli gunler bende dogum yaptim sukur. Gece 4.30 da normal dogum oldu. Sancimi ewde cektim hastaneye gelir gelmez doguma aldilar. 10 dk dr gelmesini bekledim. Sukur yarim saat icinde ogluma kavustum darisi tum bekleyenlerin basina insallah hic korkmayin normal dogumdan Rabbim kolayligini veriyor.
Gözünüz aydın canım allahım hayırlı ömürler verisin

Kizlar bebegim iki gundur yine cok uyumaya basladi istahi da azaldi.bundan midir bilmem kaka da az yapar oldu gunde bir kez yapiyor.Yarin tam bir aylik olucak ama niye boyke uykulu iki gundur anlamadim.istahi kakasi azalincakorkmaya basladim.Bu donemlerdebenzeri durun yasayan var mi
Oglum gunduzleri cok uyumaya basladi gece tam bir canavar oluyor surekli memede ve gozler acik hic uyku belirtisi olmuyor galiba hala gece gunduz ayrimina alisamadiklari icin ama bizim gunduz uyusa da istahta azalma yok. Kakasini yapamiyor bugun 3. Gun brnde buna sıkılıyorum

Emin misin canim benim ilk gebeligimde sancilarim vardi bunda suni sanci verdiler ve mutis derce derece zor gecti ikincisi suni sanci normal sancilardan daha cok acitiyor
arkadaşların yazdıkları korkularımızı azaltmıştı biraz, keşke müthiş zor falan demeseydiniz zaten çoğumuz korkuyoruz

Dunden beri benim oglumda kaka yapmadi. Surekli alttan gaz cikariyor ama kaka yok ikiniyor surekli. Internette 4 gune kadar normal diyor bakalim insallah 4 gune kadar yapar.onun oncesinde gaz problemimiz vardi gaz problemi cozuldu simdi kaka problemi cikti
Canım üstünden baya sayfa geçmiş ama yazmak istedim benim bebeğimde de hem gaz hem kaka problemi var bu durum bende de var. İki gündür ben kuru kayısı yiyorum bebeğim bir kaç kere kakasını yapabildi. Ona bağlıyorum ben bira. Ayaklarınada sıcak su torbası koyuyorum sürekli.

Kızlar salı günü muayeneden sonra biraz lekelenme sonrasında biraz kanlı alinki gelmişti baya taze kanliydi yani muayenenin üstünden yaklaşık 10 saat belki daha fazla geçmişti o gelen benim nisanim olabilirmiydi ki bu arada benim ağrılarım bugün yok denecek kadar azaldı sadece çatı kısmında oturup kalkarken ağrı oluyor cuma suni sanci vercem dedi dr inşallah suni sanciyla hersey yolunda gider açılmam falan olur ay ben çok umutsuz oldum kızlar hiç sanmıyorum cumaya kadar kendiliğinden sancı falan geleceğini ya :110:

Kizlar cok cok cok özür dilerim çok uzun zamandır giremedim hakkınızı helal edin okudum kuzum ama dönemedim. Kayinvalidemlerdeydik ne İnternete girebildim ne elime tel alabildim. Zaten orda çok da mutlu değildim saçma sapan günler geçirdim. Psikolojimi bozdu sevgili kaynanam...
CNm son durumun nedir Doğum oldu mu

Oglum gunduzleri cok uyumaya basladi gece tam bir canavar oluyor surekli memede ve gozler acik hic uyku belirtisi olmuyor galiba hala gece gunduz ayrimina alisamadiklari icin ama bizim gunduz uyusa da istahta azalma yok. Kakasini yapamiyor bugun 3. Gun brnde buna sıkılıyorum
3 gundur hic mi yapmadi canim

Suni sancinin her bunyede etkisi farklı sanırım. Hem kendi sancisini, hem suni sanciyi çekmiş olanlardan bazıları hiç farkı yok diyor, bazıları çok zordu diyor. Her doğum kendi içinde özel ve farklı. O yüzden güzel anıları paylasirsak birbirimizi motive etmiş oluruz ❤

Bir de, bebeciklerin ne ayak altlarina, ne karinlarina sicak su torbasi koymamak gerekiyor. Allah korusun hem çok tehlikeli, patlama yırtılma ihtimali var. Hem de anne sütü dışında su bile verilmedigi icin, terlemeyle beraber bebekte su kaybına sebep oluyor. O yüzden kiraz çekirdeği çok öneriliyor. Ben amaaan ne farki var diye düşünmüştüm ama hiç öyle değilmiş

bir garip oblomov bir garip oblomov bizim de kaka problemimiz vardı ben karnına göbek deliginin sağına soluna asagisina yukarısına masaj yaptım ve bacaklarına masaj yaptım o şekilde kaka yapti dene istersen canim. Bir de bezin üzerinden poposuna masaj yaptım o şekilde rahatladı yaptı minik kizim kaka yapınca evde bir sevinç yaşandı :))

Tek tek alıntılayamadım, hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ❤️ Hem yeni bebek, hem oğlum derken sayfayı takip etmeye çok fırsatım olamadı. Doğum yapan başka arkadaşlarımız var ise gözünüz aydın, bekleyenlere de rabbim kolaylıkla tez vakitte kavuştursun inşallah ❤️

Back