2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kizlar hayirli gunler bende dogum yaptim sukur. Gece 4.30 da normal dogum oldu. Sancimi ewde cektim hastaneye gelir gelmez doguma aldilar. 10 dk dr gelmesini bekledim. Sukur yarim saat icinde ogluma kavustum darisi tum bekleyenlerin basina insallah hic korkmayin normal dogumdan Rabbim kolayligini veriyor.
hayrli ugurlu olsun bebegin allhm saglikla buyütmeyi nasip etsin insllah.. Masallah ne kadar kolay olmus sanirim önerecegiz seyler var mı daha doguramayanlara:KK69:

Evet benim de takvım kaybolmuş. .daha dün koca gobüsle zor dolanirken şimdi kucagimda kuzucuk..hersey gelip geçiyor. Insallah sağlıkla hayırla büyütüruz yavrularinizi. .
Kızlar bu arada bebislerinizi uyudugunda hep besigine ki yatiriyorsunuz? Ben gün içinde uyuyunca koltuğa koyuyorum. Yanimizda olsun diye.Sadece gece uykusundan beşiği yatiriyorum ben de yattığım zaman..mesela bu gece 3 ve 9 arasında besikteydi..siz nasıl yapıyorsunuz. .acaba koltukta yatırmak rahatsız eder mi diye de düşünmüyor değilim.
Bir de bu pusetleri nasıl kullanıyorsunuz..hastaneye giderken kullanayim dedim.ama kemer takmak zor battaneleri varken..e kemersiz de pek güvenli değil her ne kadar ellmizde taşısa da. O yüzden gene Kucağımda götürdüm. Şimdiye kadar sadece evde mutfakta yemek yerken yanımızda olsun diye arabasına oturup kullandım kısa süreli. .orda da hemen agliyor.sanki boynu çok bukuluyor gomuluyor gibi oluyor nedense.

Zamanı gelip suni sancıdan benim gibi korkan arkadaşlar daha doğum yapmadım ama 7 cm acılmam var şu ana kadar çok zorlamıyor sancılar.
Epidural istedim baştan incelmem az biraz sonra veririz dedi doktorum şimdide gerek yok epidural zamanın geçmiş dedi ebemde zaten almamam yönünde teşvik etti baştan beri.

Zamanı gelip suni sancıdan benim gibi korkan arkadaşlar daha doğum yapmadım ama 7 cm acılmam var şu ana kadar çok zorlamıyor sancılar.
Epidural istedim baştan incelmem az biraz sonra veririz dedi doktorum şimdide gerek yok epidural zamanın geçmiş dedi ebemde zaten almamam yönünde teşvik etti baştan beri.
Ben de epidural aldığımda 6 cm olmuştu açılmam. Ebem keşke almasaydın dedi ıkınman çok kolay olurdu kesisiz bi Doğum olurdu dedi

Evet benim de takvım kaybolmuş. .daha dün koca gobüsle zor dolanirken şimdi kucagimda kuzucuk..hersey gelip geçiyor. Insallah sağlıkla hayırla büyütüruz yavrularinizi. .
Kızlar bu arada bebislerinizi uyudugunda hep besigine ki yatiriyorsunuz? Ben gün içinde uyuyunca koltuğa koyuyorum. Yanimizda olsun diye.Sadece gece uykusundan beşiği yatiriyorum ben de yattığım zaman..mesela bu gece 3 ve 9 arasında besikteydi..siz nasıl yapıyorsunuz. .acaba koltukta yatırmak rahatsız eder mi diye de düşünmüyor değilim.
Bir de bu pusetleri nasıl kullanıyorsunuz..hastaneye giderken kullanayim dedim.ama kemer takmak zor battaneleri varken..e kemersiz de pek güvenli değil her ne kadar ellmizde taşısa da. O yüzden gene Kucağımda götürdüm. Şimdiye kadar sadece evde mutfakta yemek yerken yanımızda olsun diye arabasına oturup kullandım kısa süreli. .orda da hemen agliyor.sanki boynu çok bukuluyor gomuluyor gibi oluyor nedense.
Canım pusetten korktu benimki nedense. Bende derin uyumadığında koltukta bırakıyorum. Uzun gündüz uykularında ve gece uykusunda beşiğinde yatıyor. Bebeklerin çok yumuşak zeminde yatmaması gerekiyormuş bu durumda koltukta yatmasını ben zararlı görmüyorum.

3 saat uyuması normal sarılıktan uyumuş olsa acıktığı içinde uyanmaz 3 saati geçirme ama
Bende kendim uyandırmıyorum maksimum 3 saat uyuyor çok nadir bu durum genelde 1,5-2 saatte bir uyanıyor
Çocuk doktorumun söylediği eğer sarılık riski varsa saatte 1 emzirmem gerektiği normal durumlarda 3 saati geçmesin demişti birde sarılıkta önemli dönem ilk bir hafta sarılık varsa bebekte 7. Gün üst sınıra çıkarmış oğlumda 7. Gün 12.5 çıkmıştı takipte istemedi 4-5. Günler bu yükseklikte çıksaydı riskli olurdu demişti
Doğru cnm bizimde en yüksek 9 .5 10 çıktı sorun yok takibe gerek yok dedi hatta bi önceki kontrolde bi kez daha kontrol ederiz sorun yoksa 4saate çıkabilir uykuları demişti doktorumuz bende o yüzden işte uyandırmıyorum dediğin gibi zaten kendi kalkıyor genelde ama cok nadir 4 saate çıkıyor bazı uykuları dün kontrolde sormayı unutunca size sormak istedim

Kolay gelsin canım hayırlı doğumlar diliyorum Allah bir avazda kurtarsın inşallah. Bu suni sancıyı hiç sancın, açılman, incelmen, kasılman olmasa da veriyorlar mı? Yoksa biraz da olsa açılman mı olması gerekiyor vermeleri için.

ayyy hadi hayirlisi, acaba boyle az sanciyla dogum oluyor mu? ben de ogleden sonra gitcem, nişan hala az az geliyor.. ama sancim yok, ins acilmam fln vardir..

canım ne güzel cesaret verdin bizlere inşallah kalanı da çok zorlamadan kuzuna kavuşursun:dua::KK200:

ayyy hadi hayirlisi, acaba boyle az sanciyla dogum oluyor mu? ben de ogleden sonra gitcem, nişan hala az az geliyor.. ama sancim yok, ins acilmam fln vardir..
Sancıyı hissetmek kişiye göre değişiyor ama benim canım çok tatlıdır ve suni sancıdan çok korkuyordum ama normal sancı gibi ilerliyor.
İnşallah seninde kolay ve ağrısız bir doğum olur.

Kolay gelsin canım hayırlı doğumlar diliyorum Allah bir avazda kurtarsın inşallah. Bu suni sancıyı hiç sancın, açılman, incelmen, kasılman olmasa da veriyorlar mı? Yoksa biraz da olsa açılman mı olması gerekiyor vermeleri için.
Hiç birşey olmayınca vermiyorlar canım ben pazartesi geldim acılmam sancım yoktu bebek bide yukarıdaydı bugün için çağırdı eğer aşağı inip açılmam olmasıydı sezeryana alıcaktı bugün

Back