- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #31.661
Ben doğum yaptım arkadaşlar 3.18 kucağıma aldım kızımı. 3550 doğdu küçük hanımı doyuramıyoruz. Darısı bekleyenlerin başına.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen ne zaman doğum yaptın ❤ kacirmisimTek tek alıntılayamadım, hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinHem yeni bebek, hem oğlum derken sayfayı takip etmeye çok fırsatım olamadı. Doğum yapan başka arkadaşlarımız var ise gözünüz aydın, bekleyenlere de rabbim kolaylıkla tez vakitte kavuştursun inşallah
![]()
Hadi gözünaydin..Allah anali babali büyütsün.. :)Ben doğum yaptım arkadaşlar 3.18 kucağıma aldım kızımı. 3550 doğdu küçük hanımı doyuramıyoruz. Darısı bekleyenlerin başına.
Canım sen ne zaman doğum yaptın ❤ kacirmisimhuzurla sağlıkla buyutun, gozunuz aydin
Bebeklerin sagi solu belli olmuyor canim normal olabilir ama aksi durumda olabilir 3 gun uzun olmus gercekten.Alyini acip sicak bir odada 15 dakika falan masaj yapip acik bekletsen yapar belki.emmesi nasil idrarini yapiyormuHic yapmadi. Gaz cikarinca minicik kaka olurdu o da yok
Ben riskleri var diye biliyorum ama karar senin tabii ki.Kızlar eşimle de konuştum. Uzun uzun. 4 aralık sezeryan tarihi vermişti doktor . 38 +6 da. Normal yapmak istersem de bana birakmisti. Ben de burda ki doğum hikâyelerinı ve çabuk toparlamalari okudukça . Normal ı beklemeye karar verdim. Var mı benim gibi olan . Sezeryan sonra normal doğum yapan
Yapmayı dusunenn
Cok sinir bi durum ama saatlerin onemi var son gunlerde 1 hafta bna cok agir geliyobenim de oyle, eski tarihi baz alirsam 42 haftalik oluyorum:) bazen olabiliyormus gec dollenme
Evet önceki doktorlar ve hastaneler kabul etmemşti rskli vs. Die ama medikal park ve doktorm yaparim dersen normal yaparız dediBen riskleri var diye biliyorum ama karar senin tabii ki.
Doktorun bu işlemi daha önce yapmış mı, sancin başlar başlamaz saat kaç olursa olsun gelebilecek mi, hastanede 24 saat anestezi ekibi var mı? Bunlar önemli. Insallah sorunsuz sekilde istediğin gibi olur
Canım korkutmak istemem ama çok riskli bir seçim aslında benim ilk doğumum sezaryen ikinci de öyle planlandı ama bebişim erkenden doğmak istedi sancılandım ve şiddetli sancı ve kasılmalardan bebeğim dikiş yerinden rahmimi yırttıEvet önceki doktorlar ve hastaneler kabul etmemşti rskli vs. Die ama medikal park ve doktorm yaparim dersen normal yaparız dedi
Gözün aydın canım çok sevindim Allah analı babalı büyütsün darısı başımızaBen doğum yaptım arkadaşlar 3.18 kucağıma aldım kızımı. 3550 doğdu küçük hanımı doyuramıyoruz. Darısı bekleyenlerin başına.