2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Suni sancı ile 3.doğumum oldu benim. Bünyeye göre değişir elbette ama hakikaten korkulacak birşey değil suni sancı. Normal sancıdan tek farkı daha sık kasılma, gerçekten o kadar. Ama normal sancıya göre de açılmanın ilerlemesi daha hızlı oluyor. Yani süreci hızlandırıyor. Normal sancıda kasılma oluyor ortalama 5 dakika kadar bi dinlenme süren oluyor ikinci kasılmaya kadar, suni sancıda ise o aralıklar 2-3 dakikaya falan düşüyor. Ama normal sancı ile açılma saatte 1cm kadar ilerlerken suni sancıda kendi adıma söyliyeyim 2 saatte 4cm açılma oldu. Korkulacak birşey yok ❤️

Tek tek alıntılayamadım, hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ❤️ Hem yeni bebek, hem oğlum derken sayfayı takip etmeye çok fırsatım olamadı. Doğum yapan başka arkadaşlarımız var ise gözünüz aydın, bekleyenlere de rabbim kolaylıkla tez vakitte kavuştursun inşallah ❤️
Canım sen ne zaman doğum yaptın ❤ kacirmisim :( huzurla sağlıkla buyutun, gozunuz aydin

Kizlar bu sabaha karsi hastaneye yatisim yapilacak nasipse sabah dogumolacak.Bende rahim agzi yetmezligi var acilmam 4 cm olmus ben hissetmeden.40+3 teyiz ve dogum henuz baslamadigi icin suni sanci ve sonrasinda epidural ile normal dogum olacak nasipse. .Dualarinizi eksik etmeyin bebegimizi saglikla kucagimiza alalim insallah.

Canım sen ne zaman doğum yaptın ❤ kacirmisim :KK43: huzurla sağlıkla buyutun, gozunuz aydin

Pazar gecesi doğum yaptım canım :) sayfalar çok hızlı ilerliyor, arada kaynıyor doğum haberleri artık :)) teşekkür ederim ❤️ darısı kolaylıkla bekleyenlerin başına inşallah

Kızlar eşimle de konuştum. Uzun uzun. 4 aralık sezeryan tarihi vermişti doktor . 38 +6 da. Normal yapmak istersem de bana birakmisti. Ben de burda ki doğum hikâyelerinı ve çabuk toparlamalari okudukça . Normal ı beklemeye karar verdim. Var mı benim gibi olan . Sezeryan sonra normal doğum yapan
Yapmayı dusunenn

Kızlar eşimle de konuştum. Uzun uzun. 4 aralık sezeryan tarihi vermişti doktor . 38 +6 da. Normal yapmak istersem de bana birakmisti. Ben de burda ki doğum hikâyelerinı ve çabuk toparlamalari okudukça . Normal ı beklemeye karar verdim. Var mı benim gibi olan . Sezeryan sonra normal doğum yapan
Yapmayı dusunenn
Ben riskleri var diye biliyorum ama karar senin tabii ki.
Doktorun bu işlemi daha önce yapmış mı, sancin başlar başlamaz saat kaç olursa olsun gelebilecek mi, hastanede 24 saat anestezi ekibi var mı? Bunlar önemli. Insallah sorunsuz sekilde istediğin gibi olur

kızlar sırtımda aniden girip cıkan agrı var ve midem de agrıyor doktora gittim organlarına baskı oluyor o yuzden oluyor dedi ama gecmek bilmedi 3 gündür dogum sancısıyla alakası yok dedi bilmiyorum hiç gecmiyor bu son gunler ne zormus anne olmak ne emek miş nasıl bir sabır duygusuymuş

Ben riskleri var diye biliyorum ama karar senin tabii ki.
Doktorun bu işlemi daha önce yapmış mı, sancin başlar başlamaz saat kaç olursa olsun gelebilecek mi, hastanede 24 saat anestezi ekibi var mı? Bunlar önemli. Insallah sorunsuz sekilde istediğin gibi olur
Evet önceki doktorlar ve hastaneler kabul etmemşti rskli vs. Die ama medikal park ve doktorm yaparim dersen normal yaparız dedi

Evet önceki doktorlar ve hastaneler kabul etmemşti rskli vs. Die ama medikal park ve doktorm yaparim dersen normal yaparız dedi
Canım korkutmak istemem ama çok riskli bir seçim aslında benim ilk doğumum sezaryen ikinci de öyle planlandı ama bebişim erkenden doğmak istedi sancılandım ve şiddetli sancı ve kasılmalardan bebeğim dikiş yerinden rahmimi yırttı
Herkeste olabilecek bir durum değil ama sezaryen sonrası maalesef bu durumla karşılaşılabiliyor o yüzden doktorların çoğu bu riske girmek istemiyor anne ve bebek ölümüne neden olabiliyor çünkü

kizlar bugun 40 haftalik olduk ve bu ikinci hamileligim oldugu halde bugun ilk defa nst yapildi hep merak ederdim nasil birseymis diye yurtdisinda hic yapmadiklari icin :)) ultrasonda yapildi bebek 1 hafta buyuk cikti haftaya kadar dogmazssa suni sanci verecekler hic sanci falan cikmadi

Back