2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Benimki değişti bir hafta. Normalde beklenen doğum tarihim 16 kasımdı, doktor geç döllenme dedi 23 kasıma aldı.
Benimde 1 hafta degisti suan 37+0 ama bnm gercek satima gore 38+0 gunlugum.bebegin gelisimi suan 38 haftayla uyimlu doktora tarihi duzeltelim diyorum duzeltmiyo su son gunlerde bi hafta bile zor geciyo artik

Benimki değişti bir hafta. Normalde beklenen doğum tarihim 16 kasımdı, doktor geç döllenme dedi 23 kasıma aldı.
Bnm ikinci dogumum ilki sezeryandi buda oyle olacak doktora kalsa daha 2 2.5 haftam var ama ben haftaya bugun falan yapalim diycem cunku korkuyorum bisey olacak diye com agirlastimm

Hastaneden çıkarken su geçirmez bant taktılar duş alabilmem için. Bugğn 1 haftalık odluk normalde yarn kontrolümüz bardı ama doktorumuz ctesiye kdar yokmuş. Cumartesi gidicez bantı cıkarıcak. Acaba 10 gün sarılı durması sıkıntı yaratırmı? Bebeğide 10. Gün görmüş olcak cocuk doktoru

Benimde 1 hafta degisti suan 37+0 ama bnm gercek satima gore 38+0 gunlugum.bebegin gelisimi suan 38 haftayla uyimlu doktora tarihi duzeltelim diyorum duzeltmiyo su son gunlerde bi hafta bile zor geciyo artik
İlk haftalarda belli oluyor geç döllenme olduğu. Sonrasında yetişse hatta geçse bile önemi kalmıyor. Benim doktorum daha kese ilk göründüğünde geç döllenme diyip değiştirdi, sonradan yakaladığı da oldu geçtiği de oldu ama düzeltmedi doktor. Şimdi 3 hafta kadar geriden geliyor mesela, her gittiğimde değişiyor ölçümlerde. o yüzden ilk haftalardaki ölçü daha doğru sonuç veriyormuş.

Bebekte sarilik faln yoksa sorun olmaz canim yaram bnmde 10 gun faln kapali kalmisti

Gözün Aydın canım. Allah analı babalı büyütsün. İlk günler memeyi tutmada zorluk çekebilir. Biraz uğraşman gerekiyor canım.

Evet oyle dedi ilk haftalardaki olcum daha dogru dedi bnmde ya haftasinda yada bi hafta onden gidiyo ama bn dogumumu gercek sata gore talep edicem cunku bir gun bile cok zor geciyo artik

gözün Aydın canım. Bebeğin biran önce toparlar ve kavuşursun inşallah

Bebekte sarilik faln yoksa sorun olmaz canim yaram bnmde 10 gun faln kapali kalmisti

Çok şükür şuan öyle bir belirti yok. DÜn sağlık ocağında kontrole gittik onlarda bi sıkıntı olmadığını söylediler. Cumartesiye kadar beklicez mecburen. Sağlık olsun hem dikişlerimde belki biraz daha iyileşmiş olur

hayrli ugurlu olsun bebegin allhm saglikla buyütmeyi nasip etsin insllah.. Masallah ne kadar kolay olmus sanirim önerecegiz seyler var mı daha doguramayanlara
Amin cnm sagolasin benim 2. Dogumum o yuzden biraz tecrubeliyim gece 3 de sanci girdi normalde kosa kosa hast. Giderdim ama gitmedim. 1 saate yakin evde sancimi cektim bu arada nisan da geldi. Esimi kaldirmadim. Ay desem hemen hast diyo.. 1 saat sonunda esimi kaldirdim bebek geliyo dedim. 4 de hast. Olduk.suyu patlatti ama lavman yapmadi. 10_15 dk. Sonra Dr geldi. 15_20 dk da dogum sancisi ve dikis yarim saat 45 dk. bitti sukur. Dogumdan sonra hemen kucagima verdiler emzirdim. Bi taraftan da dikis atiliyordu..Telas yapmamak ve sanciyi ewde cekmek ise yaradi bende. Allah bu yolda kimseyi birakmasin Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin.

Ay kızlar benim sığa beni çok korkuttu dün gece tam göğsümün altından sağ tarafıma bi ağrı girdi uykumda hareket edemedim falan sonra da bebeğim hareketsizleşti sabahtan beri yapmadığım şey kalmadı sarstım okudum çikolata yedim en sonunda doktora gittim bi nst yaptım geldimbaşta hemşire de endişelendi o da bi salladı sarstı falan bi 15 dakika sonra kendine geldi hanfendi ve hıçkırmaya hareket etmeye başladı ay ben ilk doğumumda böyle olmamıştım hiç ya doğursaydık artık bu paranoya geçseydi en azından

Canım gözün aydın umarın en yakın zamanda toparlanacak minik kuzucuk evine gelecek.

Böyle bir doğum bana da nasip olur umarım

Kizlar bebegim iki gundur yine cok uyumaya basladi istahi da azaldi.bundan midir bilmem kaka da az yapar oldu gunde bir kez yapiyor.Yarin tam bir aylik olucak ama niye boyke uykulu iki gundur anlamadim.istahi kakasi azalincakorkmaya basladim.Bu donemlerdebenzeri durun yasayan var mi

canim ayni sey dun benim basimada geldi dun sabah uyandimda bebek hareket etmiyordu normalde hemen ederdi herseyi deniyorum yok aglama durumuna gelmistim doktoru aricaktim baktim yavas yavas hareket etmeye basladi ama tabi omrumden omur gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…