2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
3 4 saatte bir emzirmek, 27 günlük bebek için çok seyrek. Saat başı emzirin sut gelmese bile. Böylece vucudunuza daha cok üretmesi gerektiginin sinyalini verirsiniz.
Emzirme sanatı var grup olarak, çok yardımcı bilgiler var. Bir de tomrisin emzirme notlari var mutlaka okuyun.
Bol su için, dereotu yiyin. Sık sık emzirin, mamadan önce mutlaka emzirin, o açlıkla aglasa da kuvvetli çeksin. Uyusa bile saat başı uyandırıp emzirin. Tabii ki mama da dünyanın sonu degil, ama kendi sutunuz öncelikli olmalı. Emzirme sanatini ve tomrisin emzirme günlüğünü mutlaka okuyun. Cok degerli bilgiler var.
Yaninizda biri var mi? Evin tum islerini devrederek 3 gun emzirme kampi yapabilir misiniz? 3 gun sadece yiyip, icip, tuvalete gideceksiniz, baska hicbir aktivite kesinlikle yok. Yemeginiz bile yataga gelecek. Sadece ve sadece emzirmeye odaklanacaksiniz. Gece gündüz her an emzireceksiniz 3 gün boyunca

çok teşekkür ederim 3.4saatte emziriyorum derken 3yada4saat meme başındayız demek istedim işimi gucumubbirakatim.tek yavrumla ilgileniyorum kizmkardesim var yanlış yazim olmuş kusura kalmayin dere otu humana incir komposto malt içeceği lactamil rezene çayı su bolca ve daha aklıma.gelmeyen onca şey yapıyorum ama doymadigini düşünüyorum çünkü emizrdigigim vakit 1asaat zor uyuyor hemen kalkıyor mamada 2saat uyuyor. Dediğiniz emizrdigigim sanatına bakacağım çok sagolun

Tek bildiği emmek, bırakın saat başı uyansin ve emsin. Ne kadar cok emerse o kadar cok süt gelir. Emmedigi zamanlarda da gogsunuze yatirin, temas edin. Mama vermediginizde bezini günde 5 kere kirletiyorsa, emin olun doyuyordur. Zaten tartisi da fark eder.
Mamayi kaşık veya şırınga ile vermeyi deneyebilirsiniz. Biberonda emek harcamiyor bebisler, o yuzden memeyi emmek istemiyorlar emek gerektirdiği için. Hazira alismamasi daha iyi olabilir

Gözünüz aydın alllah analı babalı büyütsün

Oyy yerim küçük elektirikli sobalardan kullanabilirsin masaj onu rahatlatacaktır

Mamada insülin direnci yukselirmis de bebe ondan fazla uyurms . Tabi rahat ettiğinden doydugundan değil. Ben galactaco damla kullanmistim. Etkiliydi süt arttı. Bir de 1 saate yeniden süt oluşmaz. Arası 2 saat olmalı bence . 4 saat meme başında derken . 4 saat hiç durmadan meme agzinda falan degilidr dimi öyle mi anlamalydim

Bugün ishal oldum ben de acaba doğum yakın mı diye düşünmedim değil : ) vücudumdaki en ufak her değişikliği doğuma yorar oldum : ) sabah kontrolüm var bakalım ne alemdeyim. Mide yanması had safhada acı su kusuyorum şu iki gecedir. Öksürmekten zaten uyuyamıyorum bi de mide yanması eklenince çok fena oluyor : (

Günaydın herkeseeee yine sabahın köründe ayaktayım bebiş doğsa da doğmasa da annelik uykusuzluk
bende oyle uykusuzum hep gunaydinnnn canimm bugun doktor kontrolun var degil mi?? benim kontrolum cuma sabahi bende hala bi belirti yok hafif kasik agrisi ve hafif bel agrisi var sadece su gunlerimiz bi gecseydii artik

bende oyle uykusuzum hep gunaydinnnn canimm bugun doktor kontrolun var degil mi?? benim kontrolum cuma sabahi bende hala bi belirti yok hafif kasik agrisi ve hafif bel agrisi var sadece su gunlerimiz bi gecseydii artik
Aynen canım bugün doktor kontrolüm bar sabah 10 da benim de öyle çok bi belirtim yok belimde kasıklarımda ağrı var ama o zaten hep vardı öyle düzenli sancı falan yok bakalım açıklık var mı doktor ne dicek çıkınca haber veririm zaten ben

iyi haberlerle donersin ins bekliyoruz

Tesekkur ederim canım evet şırınga ile besliyorum biberon vermişti düşünmüyorum emzik dahi vermedik açıkçası ama inşallah birkair mamayı dün gece hiç mama vermesin galiba doydu benden çok şükür bir günü bir günümüzü tutmuyor dün promalt denedim acaba onu etki etti insalah odur etki eden. Çok sağolun yardımlarinkz için bezini değiştirdiğinde çok islatmamisti gece birşey yapmamıştı normalmi acaba mama verdiğimde coknislak olurdu

Merhaba o damla.var elimde kullanıyorum evet 4saat meme başında kaldigimizda oldu ilk günler şimdi okadar kalmıyor işte bende onu diyorum beni bir saatte bir istiyor bende artık yorgunum uykusuzum haliyle sutnolusmaz biraz dineosem belki ama dün gece mama vermesin ilk defa emdi ve uyudu galiba doydu dün promalt denedim sizin dediğiniz damlayi günde 3defa 15damla şeklinde bir bardak suya denedim bir fayda görmedim üzülerek diyorum

Gunaydin kizlar
Son iki ultrqson kontrolunde bebegin mide sivisi normalden biraz fazla diye birseyler soyledi doktor. Cok ustunde durmadi en fazla dogumdan sonra doktor kontrolunde ultrasonla bakilir dedi ama yine de aklimdan cikaramiyorum. Internette falan da birsey bulamadim. Bilen var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…