- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #31.041
Ben de 37+5teyim ama geçen hafta doktor, kanala başını sokmak üzere demişti. Bugün adet sancısı gibi bir ağrı var. Biraz heyecan yaptım ama psikolojik mi bilemiyorum. Yarin sabah randevum var ama artarsa beklememkizlar benimde gece kac defa adet olacakmisim gibi agri vardi belimdrn basliyordu sag bacagima iniyordu dedim kesin gelecek bebek ama gelmedi sabahta ayni oldu 39+2 olduk 40 haftaya kadar olmazssa suni sanci isticem daha fazla beklemek istemiyorum cok stres oluyor ya inanin hamileligi yasayamiyorum olumsuz seyler geliyor insanin aklina insallah en kisa zamanda hepimizde sag salim aliriz yavrukarimizi kucagimiza
Canım ben de henüz bebeğini bekleyenler arasındayım ama bu durumlarda göğüs kalkanı kullananlar ve faydasını görenler var. Ben avent in almıştım. Sen de deneyebilirsinKızlar gögüs ucı yaralarım var lansinosh kullanıyorum ama bi faydasınıcgöremedim. Sütyen fln takamıyorum zafen. Hatta gecelik bile degince acıyoryarın olmazsa silikon uç alıp deneyeyim diyoru. Var mı önerisi olan
Aynen canim yaMerhabalar doğumdan sonra ilk kez yazabiliyorum. Bizim 4. Günümüz. Spinal sezeryan oldu. Zor ne deyim. Hala dikis yerim sizliyor. Ağrı kesici kullanmama rağmen. Bebis de sarılık başladı. Göğüs uclarim yara oluyor. Bi de baya sertlestiler böyle olunca kızım ememiyor ve agliyor. Bugün sagip biberonla vermeye başladım. Pompa almamış arkadaşlar. Ne olur ne olmaz hazır edin derim. Göğüs kalkanı da almıştım onu kullanıyorum ama pompa almamistim. Acil alıp kullanmak durumunda kaldım. Kişiye göre değişiyor. Kimi arkadaşlarımızin daha kolay geçmişti ama ben pek kolay diyemeyecegim. Başkaların o kadar çok muhtaç oluyorsun ki..
Sarılık icin nolur bol bol emzir uyurken bile zorla uyandır benim kizim da bir yün kuvezde yattı sarılık yüzünden dikkat et sarılık olmasın bol bol emzir canımMerhabalar doğumdan sonra ilk kez yazabiliyorum. Bizim 4. Günümüz. Spinal sezeryan oldu. Zor ne deyim. Hala dikis yerim sizliyor. Ağrı kesici kullanmama rağmen. Bebis de sarılık başladı. Göğüs uclarim yara oluyor. Bi de baya sertlestiler böyle olunca kızım ememiyor ve agliyor. Bugün sagip biberonla vermeye başladım. Pompa almamış arkadaşlar. Ne olur ne olmaz hazır edin derim. Göğüs kalkanı da almıştım onu kullanıyorum ama pompa almamistim. Acil alıp kullanmak durumunda kaldım. Kişiye göre değişiyor. Kimi arkadaşlarımızin daha kolay geçmişti ama ben pek kolay diyemeyecegim. Başkaların o kadar çok muhtaç oluyorsun ki..
Saf zeytinyağı ve özellikle Hindistan cevizi yağından fayda görenler varmış.Çok geçmiş olsun... İnşallah çabucak toparlarsınız kuzucuğunla birlikte..
Tahinin yağını ben de denemiştim ama kızarmıştı cildim, allerji gibi olmuştum. Alerjik bir bünyen varsa kontrollü kullan derim. Bir de göğüs uçların çok sertse, emzirirken canın yanıyorsa sıcak havlu ile kompres yapmayı denesen mi emzirmeye başlamadan önce? Ben bunu duydum ama denemedim, sıcak ya gevşetip yumuşatıyormuş faydası oluyor deniyordu.
Canım benim göğüslerimde çok sertleşmişti sıcak duş tavsiye etti hemşire... sıcak suyu göğüslerime tutup üst kısımdan uçlara doğru masaj yaptım 2 gün içinde düzeldi göğüslerim.Merhabalar doğumdan sonra ilk kez yazabiliyorum. Bizim 4. Günümüz. Spinal sezeryan oldu. Zor ne deyim. Hala dikis yerim sizliyor. Ağrı kesici kullanmama rağmen. Bebis de sarılık başladı. Göğüs uclarim yara oluyor. Bi de baya sertlestiler böyle olunca kızım ememiyor ve agliyor. Bugün sagip biberonla vermeye başladım. Pompa almamış arkadaşlar. Ne olur ne olmaz hazır edin derim. Göğüs kalkanı da almıştım onu kullanıyorum ama pompa almamistim. Acil alıp kullanmak durumunda kaldım. Kişiye göre değişiyor. Kimi arkadaşlarımızin daha kolay geçmişti ama ben pek kolay diyemeyecegim. Başkaların o kadar çok muhtaç oluyorsun ki..
Umarım o kadar fazla sürmeden sağlıkla alacaksınız kucağınıza iyi haberlerinizi bekliyoruz.Sağolun kızlar, benim nişan ve su aynı anda geldi evde bekleyecektim ama kanama çok oldu. Hala da kanama devam ediyor. Oğlumun arada kalp atışları yavaşladığı için suni sancı henüz vermediler. Akşamüstü düşük dozaj verecekler. 2 gün bile sürebilir dediler.
kizlar benimde gece kac defa adet olacakmisim gibi agri vardi belimdrn basliyordu sag bacagima iniyordu dedim kesin gelecek bebek ama gelmedi sabahta ayni oldu 39+2 olduk 40 haftaya kadar olmazssa suni sanci isticem daha fazla beklemek istemiyorum cok stres oluyor ya inanin hamileligi yasayamiyorum olumsuz seyler geliyor insanin aklina insallah en kisa zamanda hepimizde sag salim aliriz yavrukarimizi kucagimiza
Ah canim emzirebilsem keşke. .acisına katlanıp emzircem de bebis ememiyor çok sert çünkü. Aslında çok suyumun olmadığını da farkettim sağınca. Bi yandan da artırmaya çalışıyorumSarılık icin nolur bol bol emzir uyurken bile zorla uyandır benim kizim da bir yün kuvezde yattı sarılık yüzünden dikkat et sarılık olmasın bol bol emzir canım
Çok tesekkur ederim canim evet sıcak kompres iyi diyorlar da acaba sütun katilasmasina yol açar mı diye korktum. Denesem mi acaba sıcak havluyuÇok geçmiş olsun... İnşallah çabucak toparlarsınız kuzucuğunla birlikte..
Tahinin yağını ben de denemiştim ama kızarmıştı cildim, allerji gibi olmuştum. Alerjik bir bünyen varsa kontrollü kullan derim. Bir de göğüs uçların çok sertse, emzirirken canın yanıyorsa sıcak havlu ile kompres yapmayı denesen mi emzirmeye başlamadan önce? Ben bunu duydum ama denemedim, sıcak ya gevşetip yumuşatıyormuş faydası oluyor deniyordu.
Teşekkür derim canim tavsiye için. Sık sık duş almaya çalışayım o zaman. Daha Bandaj da açılmadı ama dikkat ederek yapayım o haldeCanım benim göğüslerimde çok sertleşmişti sıcak duş tavsiye etti hemşire... sıcak suyu göğüslerime tutup üst kısımdan uçlara doğru masaj yaptım 2 gün içinde düzeldi göğüslerim.
Sut icin dere otu ye canim şutunu sağ en kötü ihtimal cay kaşığı ile ağzına ver yada minik biberonlar oluyo onlarla zorla ver canim çünkü bebekler aç kalınca hemen kan şekeri dusuyo cok zor uyaniyorlarAh canim emzirebilsem keşke. .acisına katlanıp emzircem de bebis ememiyor çok sert çünkü. Aslında çok suyumun olmadığını da farkettim sağınca. Bi yandan da artırmaya çalışıyorum
Evet bırılerı olmadan dogumu atlatmak cok zor.annem olmasa ben asla yapamazdm.rabbım herkesın yar ve yardımcısı olsnMerhabalar doğumdan sonra ilk kez yazabiliyorum. Bizim 4. Günümüz. Spinal sezeryan oldu. Zor ne deyim. Hala dikis yerim sizliyor. Ağrı kesici kullanmama rağmen. Bebis de sarılık başladı. Göğüs uclarim yara oluyor. Bi de baya sertlestiler böyle olunca kızım ememiyor ve agliyor. Bugün sagip biberonla vermeye başladım. Pompa almamış arkadaşlar. Ne olur ne olmaz hazır edin derim. Göğüs kalkanı da almıştım onu kullanıyorum ama pompa almamistim. Acil alıp kullanmak durumunda kaldım. Kişiye göre değişiyor. Kimi arkadaşlarımızin daha kolay geçmişti ama ben pek kolay diyemeyecegim. Başkaların o kadar çok muhtaç oluyorsun ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?