2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Merhaba hanımlar

Bugün kontrolümüz vardı 38+0 olduk. Çatı muayenesi yaptı doktor, normal doğumu bekleyebiliriz herhangi bir engel yok dedi. Bebeğimin duruşunda sıkıntı yok baş aşağı duruyor ama henüz kanala girmemiş ve açılmam yok. Gününü geçirtmeyiz dedi doktor, kendiliğinden başlamazsa suni sancı deneyebiliriz dedi.

Doğumu yaklaşan hanımlar sizlerde durum nasıl?

Çok tesekkur ederim canim evet sıcak kompres iyi diyorlar da acaba sütun katilasmasina yol açar mı diye korktum. Denesem mi acaba sıcak havluyu

Yok canım niye katılaşsın, tersine damarları gevşettiğinden kanalları açıp sütün akışını hızlandırır. Hatta süt düğümlenmesi ya da kabarcığı denen şeyde de sıcak kompres öneriyorlar :)

Merhaba hanımlar

Bugün kontrolümüz vardı 38+0 olduk. Çatı muayenesi yaptı doktor, normal doğumu bekleyebiliriz herhangi bir engel yok dedi. Bebeğimin duruşunda sıkıntı yok baş aşağı duruyor ama henüz kanala girmemiş ve açılmam yok. Gününü geçirtmeyiz dedi doktor, kendiliğinden başlamazsa suni sancı deneyebiliriz dedi.

bende 38+1 oldum bugun doktor kontrolum vardi dogum oluncaya kadar her cuma kontrolum var cati muayenesi oldum bugun nerdeyse 2 cm acilmam var bebek bas assagi duruyor ama tam
asaagida degilmis daha sanirim suni sanciyla dogurucam bende 27 kasima gun verdi doktorum nasipse epiduralli normal dogum dusunuyorum ve amerikada yasiyorum dogurmayan cok az kaldik :işsiz: birbirimize destek olalim gunler cabuk gecsinn ben stresliyimm sanki hic dogurmucakmisim gibi hissediyorum

bende 38+1 oldum bugun doktor kontrolum vardi dogum oluncaya kadar her cuma kontrolum var cati muayenesi oldum bugun nerdeyse 2 cm acilmam var bebek bas assagi duruyor ama tam
asaagida degilmis daha sanirim suni sanciyla dogurucam bende 27 kasima gun verdi doktorum nasipse epiduralli normal dogum dusunuyorum ve amerikada yasiyorum dogurmayan cok az kaldik :işsiz: birbirimize destek olalim gunler cabuk gecsinn ben stresliyimm sanki hic dogurmucakmisim gibi hissediyorum
Doktor normal doğum için nasıl gün verdi canım neden suni sancı ile belki kendi geli ek bebis

Bana ise son günlerde böyle bi sakinlik dinginlik geldi, sakin sakin bekliyorum bebişi. Bu sakinlik bebeğe de yansıdı herhalde ki haylazın gelmeye niyeti yok gibi :KK70:

cati muayenesinde cani acimayan kolay dogum yapar diye duydum hic duyan oldu mu bunu?? benim her cuma oluyor ve canim yanmiyor ins dogumda kolay olur :KK14:

Merhaba hanımlar

Bende en son geçen hafta gittim ikinci bebek olduğu için çatı muanesi olmadım ama benim nazlı kız için pazartesiye gün verdi suni sancı için ama bebeğin durumu iyiyse perşembeye kadar beklemek istiyorum.

Ben 37+3teyim daha zaman var diye rahatım :) çatı muayenesi filan olmadım, doktoruma da sormadım açıkçası sadece normal doğum olacağını bebeğin pozisyonunun uygun olduğunu konuştuk. Bu haftadan sonra bıdık gelirse normal dedi :) nst de sancım çıkıyor 60 larda ama hissetmiyorum bekliyorum ben de sizin gibi

Pisik icin ne kullaniyorsunuz ben sudocream ve bepantol kullandım ama banamisin demedi :KK43:doktor travazol yazdi ama kullanmaya cekiniyorum.bir de gaz icin de sap simplex in yanina gaviscon yazdi bebekler icin olandan hem bagirsaklari duzenler hem de kusma varsa iyi gelir dedi ama ona da bir supheyleyaklaştım ne yapsam bilemiyorum

Pisik icin ne kullaniyorsunuz ben sudocream ve bepantol kullandım ama banamisin demedi :KK43:doktor travazol yazdi ama kullanmaya cekiniyorum.bir de gaz icin de sap simplex in yanina gaviscon yazdi bebekler icin olandan hem bagirsaklari duzenler hem de kusma varsa iyi gelir dedi ama ona da bir supheyleyaklaştım ne yapsam bilemiyorum
Pişik kremini desitin mor kutudan kullanıyorum ogluma tek seferde iyi geliyor bize eğer çok kötü olduysa doğal zeytinyağı sürüyorum oda hemen geçiriyor.

Back