- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #30.901
Canim benim eger oksijenden çıktıysa cigerleri daha iyi hizli toparlicak demek. InsAllah ameliyati güzel gecer proteze kolay uyum saglar. Dua ediyorum size insAllah çabucak toparlar Allahin izniyle kavusursunuz kisa zamanda. Yavrum dogar dogmaz neler yasadi insAllah ömrü hayati boyunca bidaha hastalik sıkıntı görmez.. Rabbim yar ve yardimciniz olsun.Selam canım oğlum Hale’n daha yoğunbakımda, ciğerleri epey iyileşti nefes alırken biraz zorlanıyor ama makineye bağlı değil iki gündür filan, yarın protez damak için muayene olacak ve cuma inşallah operasyon olup takılacak sonra yoğunbakıma geri dönecek uyum sağlama süreci olacakmış protezin
Senin evladın nasıl çıktı mı duruyor mu hala? Ne güzel sizde her gün ziyaret varmış ben haftada iki gün görüyorum anne baba beraber giriyor
Oglum hala hastanede cok şükür hicbiseye bagli degil biberonla besleniyo ama yerken nefesinde tikanma oluyomus bazen oksijen destegi aliyo doktor zamana birakiyoruz zamanla duzelicektir diyo bizde bekliyoruz insAllah daha iyi olucak yavrularimiz Allahin izniyle