2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Selam canım oğlum Hale’n daha yoğunbakımda, ciğerleri epey iyileşti nefes alırken biraz zorlanıyor ama makineye bağlı değil iki gündür filan, yarın protez damak için muayene olacak ve cuma inşallah operasyon olup takılacak sonra yoğunbakıma geri dönecek uyum sağlama süreci olacakmış protezin

Senin evladın nasıl çıktı mı duruyor mu hala? Ne güzel sizde her gün ziyaret varmış ben haftada iki gün görüyorum anne baba beraber giriyor
Canim benim eger oksijenden çıktıysa cigerleri daha iyi hizli toparlicak demek. InsAllah ameliyati güzel gecer proteze kolay uyum saglar. Dua ediyorum size insAllah çabucak toparlar Allahin izniyle kavusursunuz kisa zamanda. Yavrum dogar dogmaz neler yasadi insAllah ömrü hayati boyunca bidaha hastalik sıkıntı görmez.. Rabbim yar ve yardimciniz olsun.
Oglum hala hastanede cok şükür hicbiseye bagli degil biberonla besleniyo ama yerken nefesinde tikanma oluyomus bazen oksijen destegi aliyo doktor zamana birakiyoruz zamanla duzelicektir diyo bizde bekliyoruz insAllah daha iyi olucak yavrularimiz Allahin izniyle

Allah sabır versin içim acıyor yavrunu düşündükçe seni düşündükçe. Küçücük meleğim neler yaşadı doğduğundan beri. İnşallah bol huzurlu bereketli bir yaşamı olur, bu yaşadıklarına bedel olarak

Ah canım inşallah oğlum doğar doğmaz minik savaşçı oldu:KK200:

Rabbim şifa versin insallah

İnşallah sağolasın

Allahım şifa versin bebeğine inşallah operasyondan sonra kısa sürede toparlar yanına gelir.

İnşallah ya uyum sağlar Bedeni proteze de evimize gideriz hayırlısıyla

Canim benim eger oksijenden çıktıysa cigerleri daha iyi hizli toparlicak demek. InsAllah ameliyati güzel gecer proteze kolay uyum saglar. Dua ediyorum size insAllah çabucak toparlar Allahin izniyle kavusursunuz kisa zamanda. Yavrum dogar dogmaz neler yasadi insAllah ömrü hayati boyunca bidaha hastalik sıkıntı görmez.. Rabbim yar ve yardimciniz olsun.
Oglum hala hastanede cok şükür hicbiseye bagli degil biberonla besleniyo ama yerken nefesinde tikanma oluyomus bazen oksijen destegi aliyo doktor zamana birakiyoruz zamanla duzelicektir diyo bizde bekliyoruz insAllah daha iyi olucak yavrularimiz Allahin izniyle

Sağol canım Allah razı olsun

Ah o zaman yok mu o kadar kıymetli ki bir de zamana bırakmak zorunda kalıyoruz böyle bazı şeyleri sanki çok kolaymış gibi

Kaç kilo olmuş oğlun? Yopunbakımdaki diğer bebeklere göz ucuyla bakıyorum da küçücükler ya prematüre hepsi benim oğlum gibi normal zamanda doğan yok hepsi minicik kıyamam ya

Emerken yutkunma,günde 5 defa bezini doldurma var canım gazını cikartamiyorum bir türlü. arada cikariyor. Memeyi benim vermeme fırsat bırakmadan yatarken ağlıyor kizariyor çığlık çığlığa meme istiyor ağzını açıp duruyor. Anlamadım ki derdini gaz mı memede keyif mı doymuyor mu kafamda deli sorular..

hayirlisyla kucağına almak nasip etsin rabbim canım

ay çok iyi fikir valla canım deneyeceğim bakalım işe yarar inşallah mışıl mışıl uyur yerinde:)
Ben kizimda uzerimdeki tiisortu cikarip yanina koyuyordum yada ustune ortuyodum guzelce uyuyordu:-)

ben de anlamadım 3 hafta doğum öncesi izin görünüyor doğum yapıp doğum belgesi götürülünce başlıyor galiba 13 hafta ama ya gecikirse o aradaki süreç resmi olarak noluyor bilemedim
Eger beklenen tarihte hala dogmamissa dr un miad asimi diye 10 gunluk rapor veriyor ve senin normal dogim sonrasi izninden dusmuyor. Kizim 40+4 de dogunca dr um oyle yapmisti.

11 kiloyu cok iyi vermişsiniz kac gunde gitti bende epey bi aldımda 23 kiloyla tamamlayacagım galiba özel bişey yaptınızmı
22 gün oldu, 2 çocuk emziriyorum onun etkisi olabilir özel bir şey yapmıyorum ama şeker ve şekerli şeyler kullanmıyorum, tuz yok, unlu mamül yemekten kaçınıyorum, kızartma yemiyorum vs. Dikkat ediyorum kısaca.

Günaydın kızlar.. 3 gündür öksürmekten boğazım parçalandı. Özellikle geceleri artıp hiç uyutmuyor. Gıcık ve kuru öksürük şeklinde. Sağlık ocağına gittim bugün doktor perebron diye bi şurup yazdı ama kullanasım gelmiyor. Ne iyi gelir ki bu kuru öksürüğe?

Günaydın kızlar.. 3 gündür öksürmekten boğazım parçalandı. Özellikle geceleri artıp hiç uyutmuyor. Gıcık ve kuru öksürük şeklinde. Sağlık ocağına gittim bugün doktor perebron diye bi şurup yazdı ama kullanasım gelmiyor. Ne iyi gelir ki bu kuru öksürüğe?
Bende de vardı kuru öksürük hatta sezeryan olurken de öksürüğüm var benim diye cok panik yapmıştım. Ben çareyi yudum yudum su içmede bulmuştum elimde hep siseyle dolaştım
Bogazimi kuru bırakmadım

Selam kızlar. Saat 22.12 de oğlumu spinal sezeryan ile kucağıma aldım çok şükür. Darısı bekleyen hamişlerin başına. Şuan tek sıkıntımız sütüm yok. Bebiş az az emmeye calısıyo ama onunda gücü yetmiyo. Ztn hemsire suan sütün yok bir iki güne gelir dedi mama veriyolar. Napmam lazım sütümün gelmesi için doğum yapmıs anneler tavsiyenize ihtiyacım var.
Sağlıklıolun inşallah. . Sutun var var ama sarı su geliodur. Makine ile sağmaya çalış. Çıkan siviyi çay kaşığı ile yakalamaya çalış onu bebene içir. Zaten o ona yeter öyle likir likir mama icirmeyin. Onu da şırınga ile az verin. . Süt banyo yapınca gelir 2 güne

Selam kızlar. Saat 22.12 de oğlumu spinal sezeryan ile kucağıma aldım çok şükür. Darısı bekleyen hamişlerin başına. Şuan tek sıkıntımız sütüm yok. Bebiş az az emmeye calısıyo ama onunda gücü yetmiyo. Ztn hemsire suan sütün yok bir iki güne gelir dedi mama veriyolar. Napmam lazım sütümün gelmesi için doğum yapmıs anneler tavsiyenize ihtiyacım var.
Bir de ben galactaco bi damla . Eczane de satilio suya damlatiosun ondan icmistım. Bitkisel bişi. Çok ise yaramisti

Benim bebiste 2 gun surekli ikindi kucagimda top gibi oluyordu emziremiyordum meger kakasini yapamiyormus karin agrisida vardi galiba ben surekli masaj yaptim karnina sirtina ayaklarini yukariya cekiyorlar ya cekmedigi zamanlar ben cektirtiyordum ve bir saat yonune bir aksi yone dondurdum hep kalcasini. En son kulak copunu zeytin yagina batirip poposunu uyarinca hemen yapti kakasini o zaman rahatladi kuzum. Simdi bagirsaklari cok hassas gelisiyorlar hala o nedenle bu durumlar cok normal
Her zaman bu şekilde mi yapıodisun popişini uyarıyor musun?

Kızlar kontrolden çıktım şimdi malesef haberler iyi değil bebeğim 2 haftadır kilo almamış va gelişim 2 hafta geriden geliyor suyumuz alt sınırda. Pazartesi'ye kadar takip yapılacak nst ile. Pazartesi de sezaryen olacak. Doktor bu saatten sonra bebek gelişmez dedi. Nst de sancı çıkmadığı için sanırım bekleyelim dedi. Yarın bir de tıp fakültesine gideceğim. Dualarınıza ihtiyacımız var.

Ne kadar geçti muayenenden? Bence yapmış olsa bi gelişme olurdu doğum konusunda :) çünkü doğum süreci kasılmalarla ilerliyor ya, doktorun yaptığı o süreci kısaltmak aslında ve kasılmalarla aralanacak olan zarı ayırmak. Ve bu hamileliğimde de konuştuk doktorumla ihtiyaç görmem durumunda müdahale edebilirim demişti ama müdahale etmek için açılma, yumuşama ve serviksteki silinmeye bakarım demişti. Şu an pazartesi günü serviks 1cm altına düşmüştü, rahim ağzında yumuşama ve 2cm açılmam var ama gene de biraz bekleyelim dedi. Çok bi fikrim yok ama sanırım doğum eyleminin daha da ilerlemiş olmasını istiyor olabilirler. Sormadım detayını, daha günüm var benim. Biz oğlumda akşamüstü muayeneden döndük, gece hastaneye yattım, sabahına doğmuştu. Çok uzun beklememiştim yani.
Canim O muayeneden sonra gelen nisanmis. Geceden beri sancı cekiyorum. Nst de duzenli sanci cikti sabah. Ağrılarım da var. Evde sancilarimin artmasını bekliyorum

Benim hiç öyle ağrım olmadı canım ama kasilmalarim çok oluyor ebe de kasılmalar sancidan oluyor ama doğum için yeterli değil demisti inşallah bana da öyle geliyor sağlıkla gelsin ler bakalim
Canim sancı cikti sabah nstde geceden beri de cekiyorum. Doktor artınca ağrıların tekrar gel dedi. Dogurcam sanırım. Çatı muayenesinden sonra gelen de nisanmis

Back